reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Dziewczyny właśnie wróciłam z Warszawy.
Szyjka otwarta na opuszkę zewnętrznie ,ale wewnętrznie trzyma i jest długa . UFFFFF
Zmienił mi Nospę na Skopolan .
Jak po Scopolanie nie będzie mijało to jutro wieczorem ,a najpóźniej pojutrze mam zaczać brać Fenoterol i Isoptin .
W razie czego dostałam skierowanie do szpitala ,ale mam go wcześniej powiadomić ,że jadę ,to będą na mnie już czekać ...
Podstawowe zalecenie
30,a nawet 40 % sukcesu to leżeć ,leżeć i leżeć .
Wracam więc do łóżka .
Aha
zrobił mi szybkie USG .
Z małą wszystko w porządku :tak::tak::-):-)

Szyjka otwarta na opuszkę zewnętrznie ,ale wewnętrznie trzyma i jest długa . UFFFFF
Jak po Scopolanie nie będzie mijało to jutro wieczorem ,a najpóźniej pojutrze mam zaczać brać Fenoterol i Isoptin .
W razie czego dostałam skierowanie do szpitala ,ale mam go wcześniej powiadomić ,że jadę ,to będą na mnie już czekać ...
Podstawowe zalecenie
Wracam więc do łóżka .
Aha
zrobił mi szybkie USG .

Uuuf to dobrze, że to fałszywy alarm. Ale kochana bata nie ma - leżeć leżeć leżeć! Dla takiego cudu warto :-)

Podstawowe zalecenie
Wracam więc do łóżka .
Aha
zrobił mi szybkie USG .

No to dobrze, że już ok.

Hej. Anetko dobre wieści to już coś. Dobrze ze jest dobrze. Ale kobieto słuchaj Ty się tego lekarza i lez leż leż ile się da. Fenoterol i isoptin ja też brałan od 6 już miesiąca ciąży z Igorem. Miłego wieczórku życzę wszystkim. Anetka słyszysz? Proszę leżeć. Buziaki dziewczyny.

Witajcie!
Nocnie, bo nocnie, ale coż takie zycie Matki Polki!
Spotkanie było super. Pani wytlumaczyla nam, ze dzisiejsza edukacja, zwlaszcza matura marnuje potencje umyslowa naszych dzieci.
Ciekawe spotkanie, sklania do refleksji itd.
Ael. - ale urósł chłopak!
Anula - jejciu,ale duzy facet. Mo majac poł roczku nosił 74!
As - wypoczywaj, wypoczywaj i wypoczywaj!

Hej! Ostatnio tak wpadlam i milczałam. Jestem strasznie chora. Nie mam na nic siły. Gorączka 38,8 ciągle mam i brzuch mnie tak boli bardzo.. ehh. Żyć się nie chce. A Maksio cały czas z moim P. siedzi bo nie chce go zarazić. :(

Witam z poranną kawką.;-)
Znów zimnica.
Ale dobrze:tak:, że zamrozi te bakcyle fruwające i robactwo w ziemi.
Pogoda mroźna ale piękna. Słonko wychodzi, bezwietrznie, no gdyby nie te plecy to z pewnością byłby choć 30 minutowy spacerek.

reklama
Witam się mamusie z mroźnego poranka i dwoma śpiochającymi facetami małym i dużym :-)

zwlaszcza matura marnuje potencje umyslowa naszych dzieci.

No czyli matura to bzdura :-D

Hej! Ostatnio tak wpadlam i milczałam. Jestem strasznie chora. Nie mam na nic siły. Gorączka 38,8 ciągle mam i brzuch mnie tak boli bardzo.. ehh. Żyć się nie chce. A Maksio cały czas z moim P. siedzi bo nie chce go zarazić. :(

Oj biedaku, byłaś u lekarza? Bo gorączka i brzuch może jakaś grypa jelitowa?

Pogoda mroźna ale piękna. Słonko wychodzi, bezwietrznie, no gdyby nie te plecy to z pewnością byłby choć 30 minutowy spacerek.

Dlatego ja chcę już wiosnę. Wiosna w ogóle jest moją ulubioną porą roku, wszystko się budzi, wszystko jakby nowe, świat nabiera kolorów, wtedy wiosną jest szczególny wiatr ahh :-)

Do góry