reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam się w poniedziałek.
Dzwoniłam dziś do prof.Czajkowskiego i wyznaczył mi wizytę praktycznie natychmiast .
Tzn dziś na 18.30 mam się pojawić u niego w gabinecie z kompletem badań przywieziona przez kogoś .Absolutnie nie wolno mi jechać autobusem ,ani prowadzić auta :baffled::baffled::baffled:
Nie wiem co on zamierza ,ale się zdenerwowałam...
Trzymajcie kciuki.

Oj złowieszczo zabrzmiały słowa tego profesora. Temu będę trzymać mocno kciuki. Spróbuje u nóg ale nie obiecuje :-D Wiadomo ograniczenia ehh :-D

Hej.
A mnie trzepnęło. :-(
Mimo leków atak rwy. :baffled:
Snuję się jak jakiś Quasimodo zgięta na jeden bok:baffled:.
Masakra

Oj biedaku, ta rwa to jednak okropna jest.

Wczoraj byłam w markecie na zakupach, głównie warzywnych, bo brakuje mi warzywek. Ceny :szok::szok::szok: Kalafior 7,8 zł:szok: za sztukę. :szok: Za 2 papryki zapłaciłam prawie 10 zł. :szok: Wzięłam ogórka, pomidora, pora i trochę podstawowych warzyw i jak zobaczyłam rachunek... :baffled:
Trudno, do wiosny będziemy na samych ziemniakach lecieć. :dry:

Aj masakra z tymi cenami warzyw...szkoda gadać. Dlatego my kupujemy mrożone. Zawsze warzywo jakieś :sorry2:

A czy mogę pochwalić się zdjęciem? Bo wczoraj zrobiliśmy małemu i mnie się buzia uśmiechnęła dziś :-)

reklama
Ma takie wrażenie, że mały chyba porządnie odrobił do 6 kg w niecałe 2 tygodnie. Taki krąglutki fajny się zrobił :-)

I taka różnica jest
roniemyjp_rrehrrw.jpg

As nie denerwuj sie będzie dobrze;-)&&&&&&&&
Justa już bliżej wiosny niż dalej:-D:-p;-)
Ael ale słodziak widać że ślicznie przybiera i że sie zaokrąglił i zmienił:tak:
MM chyba mu służy:-D;-)
ja dziś w podłym humorze ale troche mi przechodzi

Aelreda, cudowne zdjęcie no i jest różnica :tak:. Wiktorek teraz taki fajny i konkretny się zrobił :-).
Aguska, oj tam podłym... pozytywną energię wysyłam :-).
Krolcia, kochana zdrówka dla Ciebie :tak:.
As, kochana nie panikuj!! Zadzwoń może do lekarza? Powiedz co jest co może teraz Cię przyjmie?

Biedne niedożywione dziecko(lekarka:dry:), ehe! A skąd te pucki na polikach!

Toż to kawał chłopa już!
Niesamowite jak dziecko szybko rośnie...

Co nie zagłodzone dziecko, że po prostu Afryka w oczach :-D

Nie jest dobrze dziewczyny .
Skurcze się nasilają .
BOJĘ SIĘ !!!!!!:szok::szok::szok::szok:

Oj mamuśka! Szybko dzwoń do gina, do lekarza, do kogokolwiek! A może jedź na ginekologiczną izbę przyjęć?

reklama
Do góry