reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Hej;)
My juz po obiedzie;)robilam potrawke z kurczaka a maly zjad duzy sloik swojego jedzonka, popil herbatka 120ml i spi;-)
Ael nie no ja nic zaglodzone dziecko:-Dja tez ja popatrze na zdj to nadziwic sie nie moge ile moj urosl, teraz juz kawal chlopa wazy ponad 8,5 a ubranka zaczyna nosic na 80;-)
Aguska a czemu w podlym?jak maly nadal apetyt dopisuje?
As ja bym nie czekala tylko dzwonila do gina jesli nie moze wczesniej przyjac jechalabym na ip, ja tak mialam od 25 tyg i wyladawalam w szpitalu na 11 dni

Ma takie wrażenie, że mały chyba porządnie odrobił do 6 kg w niecałe 2 tygodnie. Taki krąglutki fajny się zrobił :-)

I taka różnica jest
roniemyjp_rrehrrw.jpg
Różnica jest. :-D
Miło Cię zobaczyć Ael. :tak:
Ależ maluszek cudny.:tak: Aż mnie się zatęskniło za taką kruszynką. :sorry2:

anula no właśnie już sie przejadł znowu marudzi i nie chce jeść:dry:
justa tylko sie nie zaraź dzidzia:-D może 4 byś chciała?;-)
mały wariuje przed chwila przewrócił sie na swój traktorek i zdarł sobie brode ale nie jest źle no i na rączce też zarysowanie:dry:
taki jakiś marudny jest chyba musze zajrzeć czy druga 5 mu nie wyszła
zaraz będę z małym układać puzzle

As oczywiście kciuki mocno trzymam. Kobieto potrzeba Ci również odpoczynku bezwzględnie. Dziewczyny nie mogę Wam dziękować za posty ponieważ nie wyświetla mi się ta opcja:-(. Justa ja też uważam ze przyjdą lepsze dni kiedyś i dla mnie... W polsce drożyzna jak cholera też słyszałam. Tu za 50 euro robimy w aldim zakupy na całe dwa tygodnie. Ale jest pełny wózek i wszystko od warzyw, mięso, owoce, nabiał, środki czystości przyprawy itd. Opór wszystkiego. A u nas za 200 zł dwie czy cztery reklamowećzki w tesco? Biedromka chyba najtańsza co dziewczyny.? Ale czasów doczekaliśmy. Niech to szlag trafi...

Bartek właśnie dorwał sie do szuflady w kuchni i rozsypał mi posypke to torta:dry:

No ale mamusiu, ja się tak fajnie bawiłem! A te kuleczki to takie kolorowe :-D

As oczywiście kciuki mocno trzymam. Kobieto potrzeba Ci również odpoczynku bezwzględnie. Dziewczyny nie mogę Wam dziękować za posty ponieważ nie wyświetla mi się ta opcja:-(. Justa ja też uważam ze przyjdą lepsze dni kiedyś i dla mnie... W polsce drożyzna jak cholera też słyszałam. Tu za 50 euro robimy w aldim zakupy na całe dwa tygodnie. Ale jest pełny wózek i wszystko od warzyw, mięso, owoce, nabiał, środki czystości przyprawy itd. Opór wszystkiego. A u nas za 200 zł dwie czy cztery reklamowećzki w tesco? Biedromka chyba najtańsza co dziewczyny.? Ale czasów doczekaliśmy. Niech to szlag trafi...

To co się dzieje w Pl to po prostu śmiechu warte, bo płakać nie warto. Ale jestem tego zdania, że trzeba upaść by znów powstać. Taka przykładowo Argentyna 14 razy ogłaszała bankructwo i jakoś żyją sobie. Tylko my nie możemy.

reklama
Ael oj tak świetnie sie bawił szkoda tylko że po sobie nie posprzątał:-D jeszcze troche i sie przekonasz co to znaczy brudne dziecko:-D i jak dziecko może wybrudzić w domu:-Dpomysłowości im nigdy nie zabraknie:-D

Do góry