reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Wpadam na chwilkę zobaczyć co u Was. Mały mój smacznie śpi, a małż dokańcza listwy u Kubulca w pokoiku :-)
nic;(czekam na kase musze uzbierac
Lena, ale jakie licówki sobie wybrałaś? Porcelanowe czy kompozytowe? Zbieraj kaskę, 3mam kciuki byś uzbierała :tak:. Aguska jak wypad się udał? 18 kg co tak mało?
Krolcia, uff! Myślałam że tylko ja ważyłam jak małe słoniątko <70kg> w ciąży :-D:-D. No widzisz opłacało się nie jeść słodyczy :-D;-).
Aelreda, jak się wszytko na butli ustabilizowało to tak trzymaj :tak:. Już nic nie zmieniaj Wiktorowi :-).

reklama
Wpadam na chwilkę zobaczyć co u Was. Mały mój smacznie śpi, a małż dokańcza listwy u Kubulca w pokoiku :-)

Lena, ale jakie licówki sobie wybrałaś? Porcelanowe czy kompozytowe? Zbieraj kaskę, 3mam kciuki byś uzbierała :tak:. Aguska jak wypad się udał? 18 kg co tak mało?
Krolcia, uff! Myślałam że tylko ja ważyłam jak małe słoniątko <70kg> w ciąży :-D:-D. No widzisz opłacało się nie jeść słodyczy :-D;-).
Aelreda, jak się wszytko na butli ustabilizowało to tak trzymaj :tak:. Już nic nie zmieniaj Wiktorowi :-).

Porcelanowe:)
Kompozytowe 200 zł ale ja jestem zdania raz a porządnie:)

fanta dobijasz mnie, jak po ciąży bym ważyła 70 to już bym była szczęśliwa! teraz nie przytyłam jeszcze za wiele, ale tłuszczyk to mi w oponkę się układa... na słodkości na początku patrzeć nie mogłam ze względu właśnie na zgagę... teraz mogę się zajadać... chociaż za młodych czasów zjadałam tego więcej... kiedyś zjedzenie 1 tabliczki czekolady na raz to była norma :-D teraz co najwyżej zjem 3 kawałeczki, ale uwielbiam rzeczy ciastowe
oj chyba znowu do lodówki poniosą mnie zaraz nogi

fanta dobijasz mnie, jak po ciąży bym ważyła 70 to już bym była szczęśliwa! teraz nie przytyłam jeszcze za wiele, ale tłuszczyk to mi w oponkę się układa... na słodkości na początku patrzeć nie mogłam ze względu właśnie na zgagę... teraz mogę się zajadać... chociaż za młodych czasów zjadałam tego więcej... kiedyś zjedzenie 1 tabliczki czekolady na raz to była norma :-D teraz co najwyżej zjem 3 kawałeczki, ale uwielbiam rzeczy ciastowe

to ile ważysz??ze taka załamana??:-(

Oj tam kochana zaraz dobijam ;-). Ja należę do tych małych kurduplowatych :-D:-D. Po za tym to Twoja 3cia ciąża więc nie ma się czym przejmować, jak urodzisz to szybko zgubisz przy pociechach :-):tak:;-). Ja też uwielbiam rzeczy ciastowe, a najbardziej jak moja teściówka piecze, bo robi to znakomicie <za to gotuje tragicznie :-(>. Ostatnio na dzień babci serwowała karpatkę :-p.

Porcelanowe:)
Kompozytowe 200 zł ale ja jestem zdania raz a porządnie:)
W sumie masz rację raz, a porządnie :tak:.

Ja nie jadłam słodyczy, bo ja generalnie nie przepadam za słodkim. Dużo jakoś nie jadłam. Raczej normalnie, tyle co przed ciążą. Nie wiem czemu tak tyłam.
70 kg he he słoniątko he he a to dobre:-D! Ja startowałam z wagą wyjściową 70kg przy pierwszej ciąży. Jak ja bym teraz ważyła 70 kg to w doopie bym miała diety he he:-)

Ja niestety mikrusem nie jestem!
Kiedys byłam szczuplutka i piekniutka.
Ach.. dawne czasy!
Dobranoc babeczki!
jeszcze raz dziękuje za głosiki, jak zawsze Wielkie jesteście!

Witam się z herbatką;)
U nas mróż na maxa brrr:)
Moja bratanica dzisiaj wychodzi...jeszcze czekamy na jedno rozwiązanie chrzestna gai bedzie rodzić na dniach:)Mówię. żeby wstrzymała się do lutego bo później 2 roczki w jednym miesiacu, 2 osiemnastki toż to ja zbankrutuję;)

MIŁEGO DNIA sexi laseczki:)

reklama
Witam się z Wami porannie. Fanta choć bardzo bym chciała to nie dam rady Was nadrobić i każdej odpisać:-). Od wczoraj już tyle napisałyscie:-) ale gonie Was:-). Lena u mnie coraz lepiej. Jestem na innym miejscu bo w poprzednim babcia mi zmarła w nowy rok:-(. Tu też jest dobrze. Schudlam nieco bo waze 69 kg i jestem szczęśliwa ze udało mi się schudnac:-). Igora zabieram do siebie. Czekam tylko aż dostanie dowód i jadę po Niego. No i może wkońcu zacznie się układać. Czego sobie życzę:-)

Do góry