reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Ja jeszcze dokladnie nie wiem, jak to dziala.
ja chcialam zaglosować, ale caly czas mam informacje, ze juz glosowalam, a ja mam do dyspozycji kilka swoich maili.
Nie wiem czy sie glosuje codziennie, czy tyko raz z jednego e-maila.
Hm... mowicie z jednego IP!:dry::confused::-)
Doczytam wieczorkiem, to dam Wam znac!
Aleksia - witaj!

Witam;)u nas noc ok. Maly ciagle gada udaje mu sie tatata i bababa wiiem ze przypadkiem ale dosc czesto sie zdarza, szkoda ze mamama nie wychodzi. Nauczul bawic sie w akuku, siedzi zakladam mu oieluche na glowe i pytam gdzie jest niunio a on siedzi cichutko, pytam znowu a on nic az nagle sciaga pieluche i zaczyna sie tak smiac ze az widze jego gardlo:laugh2:u nas dzis strasznie wieje, nie ma jak wyjsc. Ł robi obiad a ja sie lenie przed netem
Asienka zaglosowalam, do mnie tez przyszla wiadomosc i tam byl link;-)z drugiej poczty sie nie dalo
Aguska nie sluchaj tej durnej baby chlopcy z reguly pozniej mowia, poza tym ma czas;-)moj brat jest starszy od siostry o rok i 2 mies, zaczal mowic dopiero gdy ona zaczynala, nauczyl sie mowic jak dziewczyna i kazdy smial sie ze jest Ola a nie Konrad:-D
Fanta, Beata zazroszcze wyjazdow. Ja w wakacje siedze jak zawsze, w sumie bede juz szukac pracy

Obiad zrobiony, dziecię bryka w najlepsze po kanapie :dry:. Chłop za godzinkę będzie w domu więc siedzę z Wami puki mogę :-D.
Aleksia, witamy ponownie :tak:.
Asienka, jak doczytasz to daj nam znać, bo jak można co dziennie głosować to tym lepiej dla Was :-). Tylko linka nam wklejaj, żeby nie szukać :-p:-p <wybacz ja z tych leniwych :-D>.
Anula, ja z Międzyzdrojów pochodzę :-D i do babci w odwiedzinki jeżdżę :-). Rodzinę mam też w Dziwnowie, więc zawsze jest gdzie na obiad się wprosić ;-):-D

Fanta, fajnie masz. U mnie nie ma nic ciekawego a zeby gdzies pojechac trzeba kasy:dry:mam nadzieje ze znajde cos w wakacje, najchetniej chcialabym w zawodzie ale w tych czasach nawet sklepem nie pogardze

przesadziłam ze słodkim i mam za swoje mega zgaga :dry:
Asieńka zagłosowałam, ale najlepiej jakbyś wklejała bezpośredni link do głosowania, bo przeszukałam sporo stronek zanim Twego synka znalazłam a też jestem z tych leniwych

To ja zaraz na zakupki lece!
Kurcze wypralam w pralce papcie Ksawka i rozlazly sie.
jeszcze dopisac do listy kapcie. Oczywiscie befado, bo do reszty jakos szczescia nie mam!
Postaram sie wpasc wieczorkiem, jak sie obrobie!
fajne wakacje Wam, sie szykuja!

hej ja też na małych zakupach byłam ale tylko do jedzonka kupowałam rzeczy;-)
jeszcze troche i sie zbieramy do teściowej idziemy w odwiedzinki bo jak Bartek spał to do 21 będzie szalał więc można wykorzystać czas:tak:
a mały uwielbia chodzić do babci głównie dlatego że jest tam piesek:-D:-D:-D
asienka udanych zakupów
wrublik oby zgaga szybko przeszła;-)

już chyba zgagulca zabiłam rennie... ale z powrotem chce mi się jeść
aaaaaaa! przeszukałam all i nie ma takich spodni ortalionowych dla Anuli na rozm 110, jakich chciałam, mężu obiecał dziś do szmateksu zajrzeć to nie - ściągnął że raczej w sobotę...

reklama
A ja przeżyłam chwilę grozy. Spadłam ze schodów z małym na rękach. Do teraz się zastanawiam jak ja spadałam
eek.gif
, ze małego trzymałam cały czas u góry i nic mu się nie stało.... Poobijana z bolącą opuchniętą kostką ale cała. Ufff.

Beata
my wzięliśmy turnus 1-14 wrzesień. A Unieście fajne, a raczej zaraz sąsiadujące Mielno. Blisko do plaży, fajne atrakcje w turnusie i co dla mnie jedna z najważniejszych rzeczy, to duży plac zabaw na terenie ośrodka. Z Między zdrojów nie ma tak zdjęć ciekawych, więc nawet nie wiem jak tam jest z atrakcjami dla maluchów.

Będę Cię molestować o opinię tego miejsca, może następnym, razem byśmy się wybrali.

Asienka udanych zakupów i daj znać jak tam z tym głosowaniem.

Aleksia witamy.

Coś jeszcze miałam.....

Do góry