reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Wroblik witaj, bo za mnie ciebie chyba nie było:-). Krolcia jezus maria jak to się stało? Dobrze ze cało wyszliśche z tego, ze mały cały i Ty również. Wakacji Wam zazdroszczę już oczywiście. Muszę się wkrecic znów do Was. Bo nadrobić was raczej nie dam rady;-)

Widzę, że szał zakupów Was napadł Aguska, Asienka :-D
Matko. Krolcia, dobrze że jak małego trzymałaś to nie puściłaś. Grunt że wszytko dobrze, a z tą Twoją kostką to jak? Lodu przyłóż :-). Co do atrakcji w Międzyzdrojach to jest tam taki super <jak dla mnie :-), bo każdy lubi co innego> plac zabaw przy Amberze <amber baltick hotel ;-)>. No i w parku Chopina <zaraz przy deptaku> też jest palcyk zabaw taki kameralny :tak:. Jak by tak popatrzeć jest jeszcze Kawcza góra <ma tyle schodów że dziecko wracając pomyśli tylko o spaniu :-D>. Jest jeszcze z jakieś 5 km <w stronę na Dziwnów> góra <nie pamiętam jak się nazywa> ale po drodze jest bardzo fajnie i ciekawie <dużo żuków i innego robactwa, łagodnego oczywiście>. Bo tak to oprócz plaży i mola atrakcji nie wiele :eek:. Bo podwórka między blokami, to się raczej nie liczą ;-):-p.
Wrublik, na zgagę dobry jest maloks <tylko nie wiem czy możesz choć ja go w ciąży brałam ze dwa razy i żyję :tak:>. Nie jedz tyle słodyczy ;-) może nie na raz tylko podziel na dwa albo trzy :-D;-). Ja się w ciąży nie mogłam najeść delicjami i było tak że zjadałam od 3 do 5ciu opakowań :dry:. Dzięki temu w ciąży przytyłam 23kg :szok::-D. Także nie polecam ;-).
Anula1989, nawet jak do rodziny jedziesz, to grosz też jest potrzebny wiadomo nad morzem najlepiej smakują gofry oraz lody kręcone :-).
Aleksia, jak chcesz to nadrabiaj tylko nie zapomnij wszystkim odpisać ;-):-).

Aguska masakra....nie mnie to na pewno by emocje poniosły jak tak mozna!!!!!!!!!!
Krolcia uff ze Wam nic nie jest!!!!!!!!
Aleksia witaj pisz co u Ciebie??

hello
krolcia dobrze że Danielkowi nic sie nie stało ale z takim ciężarem na rękach to musiał być huk;-) oby kostka przestała boleć;-)
lena to zbieraj zbieraj:tak:;-)
wrublik ja też jadłam baaaardzo dużo słodyczy w ciaży dlatego przytylam 18kg:-D i ten nawyk mi został nie potrafie sie opanować jak coś jest obok mnie słodkiego:-D:-D:-D ja na szczęście zgagi nigdy nie miałam

reklama
No krzywo stąpnęłam na stopień:sorry: i gruch! Kaleka ze mnie...:sorry:

Tam kaleka od razu, zdarza się. Ważne że nic gorszego się nie stało. Odpukać <puk puk>
A jak tam kostka?

już chyba zgagulca zabiłam rennie... ale z powrotem chce mi się jeść

Ja zgagę w ciąży likwidowałam herbatą z dużą ilością cytryny. Kwas kwasa dobije :-D

nic;(czekam na kase musze uzbierac

Biedaku Ty, a jaki termin do dentysty nfz?

A ja słodkiego w ciąży jadłam jak na lekarstwo i 30 kg z Mateuszem i 24 kg z Danielem:baffled:

Ja jakoś dużo nie jadłam, ale też nie jakoś mało. Czasem potrafiłam siąść w lodówce i jeść.
Ale w ciąży ja byłam zawsze 2 kg na minusie. Ale przez gestozę i opuchliznę przytyłam 10 kg, po ciąży spadło 20 kg :-)

Młody śpi od 2,5 h, pół godziny temu wiercił się w łóżeczku, wcisnęłam smoczek i poleciałam po wanienkę by go wykąpać, a ten jak na złość zasnął znowu twardo...ehh...
Ahh co w ogóle dziwne, na butli kupki wróciły do normy, znaczy nie są już zielone i śmierdzące, tylko jak na początku musztardowe i pachną lekko kwaśno.

Do góry