reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Aguśka z tą mową nie masz na razie co się przejmować. Rówieśnik Julii, syn brata Ł. jest tylko o 10 dni od Amelki młodszy , mało co mówi. :tak:Więcej pokazuje.:tak: Każde dziecko rozwija się na swój sposób. :tak:

Witajcie mamuśki. :-)

Zasypało nas .:baffled: Chciałam śniegu , to go mam. :tak: Zaraz z łopatą na dwór wyskakuję , bo uwielbiam odśnieżać. :tak:

Dziękuje ślicznie za pochwały i gratulacje. :tak:

Asieńka poszło. ;-)
Bea a co z tą Twoją pracą?

Ja też śledzę bacznie losy tej małej dziewczynki .:tak:

reklama
a wczoraj dzwoniłam i sie pytałam jaka dzisiaj przyjmuje czy na pewno ta moja a tu zonk była inna i teraz nie wiem czy pielęgniarka z recepcji kłamała czy doktórki sie zamieniły bo coś wypadło tamtej.m powiedział żebym na wiosne sie z małym przeszła do tej naszej i na spokojnie z tamta pogadała:tak: i tak zrobie

Aguska nie przejmuj się lekarką, widać zły dzień ma :dry: mową Bartka też się nie przejmuj, mój ma już ponad 3 lata a też bardzo mało mówi :sorry2: zacznie w swoim czasie :tak: jakby mi tak lekarka powiedziała że to przeze syn nie mówi to bym jej powiedziała że ja jej nie mówię jak dzieci leczyć :dry:
Justa moja praca w lesie :dry: dawaj trochę śniegu, bo u mnie mroźno a śnieg nie pada :tak:

Ależ ja mam lenia jak nie wiem :-p jak usiadłam tak siedzę :tak: obejrzałam pamiętnik do końca bo wczoraj mi nie było dane i trzeba tyłek ruszyć ;-) muszę ciuchy wystawić na allegro ale też mi się nie chce :baffled: M załatwił wczasy wojskowe i jedziemy na dwa tygodnie nad morze :-) ale dopiero w połowie sierpnia :tak: no ale zawsze to coś jak tylko 500zł zapłacę za wszystko hehe super :-D a za dwa lata chyba się w góry wybierzemy nad Solinę :tak:

Witam się!
Położyłam młodego mojego spać i mam nadzieję, że uśnie :tak:
Tak w skrócie odpisuję.
Justa, GRATULACJE! W ogóle super! :-). Dlaczemu forum nie będzie dostępne? wiesz cosik? :-p
Asienka, głosik na Ksawerego oddany i meil potwierdzony :tak:. Nawet mi podziękowali za to, że głos oddałam :-p:laugh2::laugh2::laugh2:.
Aguska, nie masz się czym przejmować, za pół roku pójdziecie i będzie git :tak:. Swoją drogą ciekawa jestem jak by to wyszło jak by mój mały dał się lekarce zbadać, po za tym żadna piguła nie przeprowadzała ze mną wywiadu :confused::-D.
Beata, widzę, że Ciebie to leń jak dopada to taki na maxa :-D:-D:-D;-).

Witajcie!
aguska - mi o gadulenie sie nie pytala, ale maly malo mowi w porownaniu do córki kolezanki.
Dzisiaj zakupki. Pranka zrobione, obiad rowniez. Tylko poprasowac i wyprostowc me piorka!
beata - super wakacje sie szykują!My zazwyczaj jezdzimy na poczatek wakacji lub pod koniec. taniej i zazwyczaj pogoda popisuje.
Fotokonkurs - MiniMini+
Poprosimy o głosiki na nasza latorośl. Mozna ksiazeczke wygrac, wiec szczytny cel!

A co najlepsze ona powinna zbadać Bartka wzrok a tego nie zrobiła a ja całkiem zapomniałam bo kiedyś jedno oczko mu schodziło i teraz niby już nie ale czasem tak mi sie wydaje że jednak minimalnie schodzi.następnym razem o tym pogadam
mój pewnie zaraz wstanie:tak: akurat na obiad:-D jak on dawno już o tej porze nie spał aż dziwnie:-D

reklama
U was też dzi tak zimno?bo u mnie na minusie od rana było a teraz mimo że słoneczkow yszło to 0 stopni:baffled: a jak wracaliśmy od lekarza to śnieg padał ale tak lekko chyba zima sobie przypomniała o nas:-D
jak dla mnie to może już sobie darować ten rok:-D

Do góry