reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

super jak Ty to robisz??
ja bym Gai zrobiła!

hehe aleś mi pojechała:)waże tylko 55 kg hehehe więc nie wiem ile TY hehe
zreszta mój mąż wazy teraz 105 hehe schudł kg:)
TYlko u nas to pewnie genetycznie coś jest bo jak byłam mała to byłam pampucha i mąż tez:)
Chodzi Ci o opaskę ?
To bardzo proste .
Bierzesz szerokość uszka dziecka i na taką szerokość robisz pasek taki jak obwód główki samymi słupkami .Oczywiście na szydełku .
Z zapasem 2-3 cm ,żeby napki można było ewentualnie przeszyć i będzie na dłużej.
Potem tylko doszywasz ozdóbkę na boku i opaska gotowa.;-)
Więcej szczegółów -to pisz .
Pomogę

reklama
ufff.... zasiadam z herbatka dla odmiany;-)
Miesko sie piecze...Rosól gotowy... Olo spi... mieszkanie ogarniete wiec mam luz:tak:
Porobilismy obrazki dla dziadkow- odbicia dłoni Alka i stemple w kształcie serca plus gryzmołki :) wieczorkiem pojda jeszcze w ruch kredki:)

fanta ales mi smaka narobiła na te paczki....
lenka ty pieczesz serniczek???? Słodkosci mi sie chce a mam tylko Alkowe zdrowe ciasteczka owsiane (bleeee)..... moze by cos upiekł.... Karmelowej rozkoszy mi sie chce:-D hehe
as cudeńka robisz:tak: a jaka fajna lala:-D
beata zdrówka! współczuje @
aguska jutro wielki dzien:) szykujesz cos szczególnego?

Asienka dla was też życzę udanej imprezki;-) i dzisiejszego spotkanka
różyczka nie ja też skromnie tort i jakieś przystawki bo do nas rodzina przyjeżdża z innego miasta i zostaja na noc więc musze mieć jakieś zapasy w lodówce:-D

dobra dopiłam kawke to lece jeszcze na miasto

Mam nadzieję, że mi wybaczycie , że opuściłam się w pisaniu tutaj , na ogólnym wątku. :sorry2:
Ostatnio nie wiem w co ręce włożyć.
Cały tydzień nadrabiałam z Kacprem zaległości , kiedy to chorował i nie chodził do szkoły. Sporo tego było.:tak:
Na szczęście wczoraj skończyliśmy już. :tak:

Został nam jeszcze tydzień ferii. Ale ten czas leci. :dry:

Właśnie jestem po wizycie duszpasterskiej. Nareszcie. :tak:
Ksiądz proboszcz wszedł , powiedział " Niech będzie pochwalony..." , na co my " na wieki wieków " a Amelka " ku chwale" .:eek: :-D I ryknęliśmy wszyscy śmiechem. :-D

Teraz zbieramy się na basen a później chyba pojedziemy sobie na weekend do teściów. :tak:

Miłego wieczorku!

Justa Amelka nie zła z tekstem hehe :-D

Witam wieczorem :tak: nic mi się nie chce, właśnie Kubę wykąpałam zaraz też idę się wykąpać :tak: wzięłam się za ciastka, teraz ciasto w lodówce więc chwila przerwy :tak: jeszcze trzeba kolację zrobić jakąś, kartki dla babci i dziadka no i ciastka upiec, oj jak mi się nie chce :sorry2: jutro chyba pojedziemy do teściów na obiad, oby w miarę pogoda była :tak: jeny ale mam lenia, trzeba tyłek ruszyć ;-) spokojnej nocki życzę :-)

Justa Amelka nie zła z tekstem hehe :-D

Witam wieczorem :tak: nic mi się nie chce, właśnie Kubę wykąpałam zaraz też idę się wykąpać :tak: wzięłam się za ciastka, teraz ciasto w lodówce więc chwila przerwy :tak: jeszcze trzeba kolację zrobić jakąś, kartki dla babci i dziadka no i ciastka upiec, oj jak mi się nie chce :sorry2: jutro chyba pojedziemy do teściów na obiad, oby w miarę pogoda była :tak: jeny ale mam lenia, trzeba tyłek ruszyć ;-) spokojnej nocki życzę :-)

hehe doczytałaś mojego posta czy nie??/ja ide piec serniki:)

a ja jeszcze troche i ide robić torta dla Bartka;-)
ale nic mi sie nie chce
ciapa na dworzu myślaam że chociaż troche zimy będziemy mieli bo wczoraj wieczorem to tak pięknie sypało a rano ciapa:dry:
a co tam u was dziewczyny?
widze że cosik mało was dzisiaj aaaaaaaaa piątek weekend sie zaczął:-D;-)

reklama
ale serniczek wyszedł mmmmmmmmmmmmm lepszy niz z cukierni:)jednak modyfikacja się udała;)
Musze poprawic firanki bo za długie
ale to tylko z pół godz i beda gotowe;)
mąż dopiero wyjechał:(bedzie gdzies na 6 rano:(

Do góry