reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

hej Mamuśki:)
Ja jestem po rozmowie ale darłam z nich łacha wcale się nie zdiwie gdy mnie nie zatrudnią;)hehe normalnie to jakas porazka;)

od dzisiaj mam długi weekend...jutro wolneeeeeeeee a w piatek w nocy przyjezdza męzus i sobote mamy zarezerwowana na aua park chyba ze kasa nie wpłynie to pupa!!więc UWAGA moja becnosc może byś słaba:(ale nie martwcie się w niedziele Was nawiedze:)

wstawiłam pranie lane kluseczki zrobiłam, teraz myślę co upiec na przyjazd męża???

No to opowiadaj jak przebiegła rozmowa?

A co dla męża? Może ciasto na zimno z budyniem o smaku soku Kubusiowego?

Obiecałam zdjęcia tortu pieluchowego. Bez maskotki bo jeszcze czekam ale na górze będzie pluszowa małpka

Zobacz załącznik 427553Zobacz załącznik 427554Zobacz załącznik 427552

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry.
wink2.gif

Mały jakiś niespokojny dziś w nocy, pojękiwał.
Na szczęście ten koszmarny tydzień się kończy.

Mateusz dla odmiany wczoraj zaczął kaszleć, a jeszcze na antybie
dry.gif
. Grrr. Dostał syrop i w sumie mu przeszło. No zobaczymy.

Lena
to sporo! To wcale nie mała z niej kruszynka:-D

Miłego dnia

reklama
Bry:)
Widze ze niewiele sie tu dzieje ostatnio......
Ja wczoraj byłam u dentysty ale zabek jeszce nie zatruty i czekamy.... wieczirkiem nie zajzałambo jak mi go babka rozgrzebała to znowu bolal i poszłam spac razem Z olkiem.

Moj synek wczoraj nauczył sie nowego słowa:-D babcia:-) i teraz chodzi i od rana powtarza babcia a czasem to tak mu smiesznie wyjdzie "dopcia" :-D hehehe
Zmykam robic laurki.

Do góry