reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
hellou!
witam się pośniadaniowo, ale chyba jeszcze jedną kawę chcę :dry: a nie mam słodkiej buły, ktoś rzuci we mnie ciastem?
albo coś muszę wykombinować i ze składników co mam w domu upiec jakiegoś zakalca:happy:
różyczka ale fajny prezent dla Babci, jak wnuczek powie już sam Babcia!!! u nas do takiego gadania jeszcze trochę:happy:

Lenka fajna ta piosnka taka lekka wpadająca w ucho, dawaj tu do mnie z tym sernikiem :D

Ostatnia edycja:
hellou!
witam się pośniadaniowo, ale chyba jeszcze jedną kawę chcę :dry: a nie mam słodkiej buły, ktoś rzuci we mnie ciastem?
albo coś muszę wykombinować i ze składników co mam w domu upiec jakiegoś zakalca:happy:
różyczka ale fajny prezent dla Babci, jak wnuczek powie już sam Babcia!!! u nas do takiego gadania jeszcze trochę:happy:

Lenka fajna ta piosnka taka lekka wpadająca w ucho, dawaj tu do mnie z tym sernikiem :D

otwieraj drzwi lecę;)

Fanta odbierz wiadomosc na gg:)

Witam się .
Od rana mi się nudziło.
Powstała więc taka oto opaska na główkę dla Karolinki .
A butki prezentują się tak :tak::-):-)

Lena to nie źle mała Ci waży :-) mi Kuba prawie o 2kg mniej :sorry2: ale on to po rodzicach ma, widelec :-D
As widzę że Ci się nudzi Kochana :-) super butki i opaska :-)
Krolcia zdrówka dla chłopaków :tak:

Witam, pogoda okropna, rano ładnie śnieg padał i już myślałam że będzie ładnie biało ale za ciepło i nie ma śniegu :sorry2: nawet sanek nie zdążyłam wyciągnąć z piwnicy :dry: M na służbie będzie jutro, Kuba się kręci coś z kredkami a ja siedzę :tak: katar wzięłam od Kuby i mnie mega męczy do tego głowa boli :baffled: ostatnio głupoty mi się śnią i nie chce mi się spać, wczoraj poszłam spać po 2.00 i się obudziłam po 6.00 i tak potem drzemałam aż Kuba wstał :sorry2: rosołek nastawiłam mam nadzieję że mnie trochę na nogi postawi, jeszcze @ dostałam dzisiaj no masakra :baffled: obiecałam Kubie że ciastka będziemy dzisiaj robić ale zobaczę czy będę w stanie bo dzisiaj padam :dry: idę po Kuba mnie ciągnie za rękę zajrzę później :tak:

Witam się .
Od rana mi się nudziło.
Powstała więc taka oto opaska na główkę dla Karolinki .
A butki prezentują się tak :tak::-):-)
super jak Ty to robisz??
ja bym Gai zrobiła!
Lena to nie źle mała Ci waży :-) mi Kuba prawie o 2kg mniej :sorry2: ale on to po rodzicach ma, widelec :-D
As widzę że Ci się nudzi Kochana :-) super butki i opaska :-)
Krolcia zdrówka dla chłopaków :tak:

Witam, pogoda okropna, rano ładnie śnieg padał i już myślałam że będzie ładnie biało ale za ciepło i nie ma śniegu :sorry2: nawet sanek nie zdążyłam wyciągnąć z piwnicy :dry: M na służbie będzie jutro, Kuba się kręci coś z kredkami a ja siedzę :tak: katar wzięłam od Kuby i mnie mega męczy do tego głowa boli :baffled: ostatnio głupoty mi się śnią i nie chce mi się spać, wczoraj poszłam spać po 2.00 i się obudziłam po 6.00 i tak potem drzemałam aż Kuba wstał :sorry2: rosołek nastawiłam mam nadzieję że mnie trochę na nogi postawi, jeszcze @ dostałam dzisiaj no masakra :baffled: obiecałam Kubie że ciastka będziemy dzisiaj robić ale zobaczę czy będę w stanie bo dzisiaj padam :dry: idę po Kuba mnie ciągnie za rękę zajrzę później :tak:
hehe aleś mi pojechała:)waże tylko 55 kg hehehe więc nie wiem ile TY hehe
zreszta mój mąż wazy teraz 105 hehe schudł kg:)
TYlko u nas to pewnie genetycznie coś jest bo jak byłam mała to byłam pampucha i mąż tez:)

reklama
Do góry