reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

asienka co do ksawcia to moim zdaniem on na niejadka nie wygląda:-D może za dużo nie je jak piszesz ale na zdjęciach wygląda normalnie;-)nie za gruby nie za chudy;-) po bilansie koniecznie napisz co i jak:tak:

a mnie strasznie zaczęła boleć głowa i nie wiem chyba pogoda i ciśnienie sie zmieniaja bo rzadko mam takie bóle:dry:

reklama
Witajcie dziewczynki.
brzuiszek miałam identyczny z Klaudią i z Kubusiem w ciąży .
Taka widocznie moja natura i kształt do płci nic tu nie ma ...
Z brzucha Klaudia też miała być chłopcem :-D:-D:-D:-D

Co do mleka .
Dziecko to nie cielak i mleka pić nie musi ;-)
Po roczku mleko jako takie w dodatku jak najbardziej ,jako główny posiłek jest już zupełnie zbędne ..;-)
No chyba ,że pierś mamuśki to insza inszość .....

Jest taki fajny artykuł na temat szkodliwości mleka .
Jak wrócę z fundacji to Wam go wkleję .
Mleka przyspiesza niestety mocno osteoporozę ,a reklama w telewizji
Pij mleko -będziesz wielki i wpajanie nam tego hasła -ma niewiele z rzeczywistością .:baffled::baffled::baffled:
Mleko tak -ale jako przysmak ....

Kubuś ma 9 lat i bez mleka się wychował .
Klaudia od 1.10 miesięcy też mleka wcale nie piła ,bo się mocno po nim rozchorowała pijąc je od 11 mies .życia (krowie).
Potem przez wiele lat nie mogła żadnego :baffled::baffled::baffled::baffled:

Fotka brzuszka jest już sprzed jakiegoś czasu .
Teraz brzuszek jest sporo większy .
Jak zrobię fotkę to Wam się pokażę .
Tymczasem spadam do fundacji ,bo dzieci czekają .
Papatki.:-):-):-):-)

No obiad zrobiony, kolejne pranie wstawione, wiec czas na zasłużony odpoczynek w Waszym gronie!:-)
wrublik - no okaże, okaże jutro na bilansie ile ten mój stworek wazy. Chudzielec, az zebra wystaja. On nawet słodyczy nie lubi!:baffled:
aguska - ta pulchna buzka to po mamusi! nawet ja Policzki Chomiczki!:-D:-D
Dwa lata temu był taki malusi!:-D:szok:
Na wspominki mnie zwielo!:happy:

hej hej ja juz po pracy mam czas dla Was;)
obiad wczorajszy wiec lezę do góry brzuchem:)
jakie prezenty na Dzień Babci i Dziadka??

Hey:-)

Nie nadrobiłam, bo wpadłam tylko na sekundę:-)

Na testach ok, głupie pytania, coś w stylu "czy znajomi uważają Cię za wyrachowaną i cyniczną", albo "czy często analizujesz błędy z przeszłości", albo "czy poezja Cię uspokaja" itd. Pytań było 60 i na każde można było odpowiedzieć zdecydowanie tak, ta, nie wiem, nie, zdecydowanie nie.
Teraz 26 mam rozmowę z doradcą zawodowym i komisją, a potem czekanie na wyniki:-)

Dzisiaj może mnie już nie być, bo gości mam na noc;-) Koleżanka, z którą leżałam w szpitalu przed porodem przyjeżdża z synkiem, starszy od mojej Pyśki 3 dni;-) Młoda będzie wniebowzięta, bo uwielbia dzieci:-D

Ale postaram się chociaż na sekundę zajrzeć;-)

reklama
Do góry