reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

asienka co do ksawcia to moim zdaniem on na niejadka nie wygląda:-D może za dużo nie je jak piszesz ale na zdjęciach wygląda normalnie;-)nie za gruby nie za chudy;-) po bilansie koniecznie napisz co i jak:tak:

a mnie strasznie zaczęła boleć głowa i nie wiem chyba pogoda i ciśnienie sie zmieniaja bo rzadko mam takie bóle:dry:

reklama
Witajcie dziewczynki.
brzuiszek miałam identyczny z Klaudią i z Kubusiem w ciąży .
Taka widocznie moja natura i kształt do płci nic tu nie ma ...
Z brzucha Klaudia też miała być chłopcem :-D:-D:-D:-D

Co do mleka .
Dziecko to nie cielak i mleka pić nie musi ;-)
Po roczku mleko jako takie w dodatku jak najbardziej ,jako główny posiłek jest już zupełnie zbędne ..;-)
No chyba ,że pierś mamuśki to insza inszość .....

Jest taki fajny artykuł na temat szkodliwości mleka .
Jak wrócę z fundacji to Wam go wkleję .
Mleka przyspiesza niestety mocno osteoporozę ,a reklama w telewizji
Pij mleko -będziesz wielki i wpajanie nam tego hasła -ma niewiele z rzeczywistością .:baffled::baffled::baffled:
Mleko tak -ale jako przysmak ....

Kubuś ma 9 lat i bez mleka się wychował .
Klaudia od 1.10 miesięcy też mleka wcale nie piła ,bo się mocno po nim rozchorowała pijąc je od 11 mies .życia (krowie).
Potem przez wiele lat nie mogła żadnego :baffled::baffled::baffled::baffled:

Fotka brzuszka jest już sprzed jakiegoś czasu .
Teraz brzuszek jest sporo większy .
Jak zrobię fotkę to Wam się pokażę .
Tymczasem spadam do fundacji ,bo dzieci czekają .
Papatki.:-):-):-):-)

No obiad zrobiony, kolejne pranie wstawione, wiec czas na zasłużony odpoczynek w Waszym gronie!:-)
wrublik - no okaże, okaże jutro na bilansie ile ten mój stworek wazy. Chudzielec, az zebra wystaja. On nawet słodyczy nie lubi!:baffled:
aguska - ta pulchna buzka to po mamusi! nawet ja Policzki Chomiczki!:-D:-D
Dwa lata temu był taki malusi!:-D:szok:
Na wspominki mnie zwielo!:happy:

hej hej ja juz po pracy mam czas dla Was;)
obiad wczorajszy wiec lezę do góry brzuchem:)
jakie prezenty na Dzień Babci i Dziadka??

Hey:-)

Nie nadrobiłam, bo wpadłam tylko na sekundę:-)

Na testach ok, głupie pytania, coś w stylu "czy znajomi uważają Cię za wyrachowaną i cyniczną", albo "czy często analizujesz błędy z przeszłości", albo "czy poezja Cię uspokaja" itd. Pytań było 60 i na każde można było odpowiedzieć zdecydowanie tak, ta, nie wiem, nie, zdecydowanie nie.
Teraz 26 mam rozmowę z doradcą zawodowym i komisją, a potem czekanie na wyniki:-)

Dzisiaj może mnie już nie być, bo gości mam na noc;-) Koleżanka, z którą leżałam w szpitalu przed porodem przyjeżdża z synkiem, starszy od mojej Pyśki 3 dni;-) Młoda będzie wniebowzięta, bo uwielbia dzieci:-D

Ale postaram się chociaż na sekundę zajrzeć;-)

reklama
Do góry