reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
AS innego postu sobe nie życzyłam:laugh2:

Detektor tętna nie zawsze jest miarodajny takze ok:)
a bedziesz miała sn czy cc???
Imię juz wybrane??

dziękuję kochane za odzew.;-):-):-)
KTG niby było oki ,ale moja moja za szybka i ręka lekarza za wolna :-D:-D:-D

Wybieram się jak zawsze na sn ,a co będzie to się okaże .;-):-):-)
Imiona już dzieci wybrały .Będzie Karolina Julia .:-):-):-)
Ależ się cieszę ,że wreszcie jest dobrze .
Kurcze no wreszcie jest normalnie :szok::szok::-D:-D:-D:-D

Różyczk@- No to jeszcze bardziej współczuję bratu... Pewnie w miejscu usiedzieć ciężko Mu będzie...;-)
Ja mam młodsze dziecko i dostaje mleko krowie;-)

Fanta- Witaj:-)

Asieńka- Sto lat dla synka:-)
A z tą koparką to i do nas zapraszam:-D

Aelreda- Jaki tort pieluchowy?
A jak tam ucho, bardzo jeszcze boli? Bidulko:-(

Krolcia- Apapu extra chyba nie można, bo tam kofeina jest w składzie, albo coś pomieszałam... Ale chyba tak, w zwykłym nie ma, a w extra jest...

As- Super wieści po wizycie:tak: Oby tak do końca:tak: Bardzo ładne imiona;-)

Ufff, nadrobiłam:-) Zaraz spadam się wykąpać i zajrzę później:-)

U nas wsio ok, miałam dzisiaj od groma spraw do załatwienia... Przeszłam do kolejnego etapu rekrutacji, bo złożyłam wniosek o dofinansowanie na otwarcie działalności ze środków unijnych:-) Zostało nas już tylko 60 osób (z ponad 200), z czego 20 dostanie dotację:-) Jutro na 13.00 mam testy psychometryczne, więc kciuki trzymajcie proszę baaaaardzo mocno;-)

Mała trzymam kciuki mocno by jutro poszło wszystko po Twojej myśli &&&&&&&&& :-)
Tort super, muszę tylko poczekać aż mój Paweł kupi w H&M taką zabawkę małpeczkę to wtedy będę mogła ją na górę przytroczyć na górę. I jak skończę to wstawię zdjęcie :-)
A ucho dziękuję, na szczęście nie boli i odetkane :-D

As superaśnie, naprawdę ja przez swoją ciążę, każdą inną ciążą cieszę jak swoją własną :-D A jakbym ładnie poprosiła do dostałabym zdjęcie brzuszka? Ładnie się uśmiecham :-)

To ciesze się, że już ok z uchem i dziękuję za kciuki:-)
A ja zazdroszczę wszystkim brzuszków, bo też mi się marzy, no ale 2-3 lata muszę jeszcze poczekać;-) I też proszę o zdjęcie brzuszka:-)

Ostatnie zdjęcie brzuszka w załączniku.

Zrobiłam dziś taki buciczek dla Karolinki.
Może być?;-):-D:-D

Załączniki

• brzuch.jpg
    brzuch.jpg
    12,8 KB · Wyświetleń: 24
reklama
As przepiękne buciki (zdolna bestyja!) a jeszcze piękniejszy brzuszek. Proszę buzi :* od Cioci Asi dla Karolinki :-)

Asieńko obiecuje, jutro wrzucę ale bez maskotki :-)

Wiecie, ja też udzielam się na wątku staraczkowym i teraz mamy gorący okres, bo dużo dziewczyn się rozpakowuje. Teraz w szpitalu znajoma siedzi od wczoraj nocy, ale praktycznie od 29 tygodnia ciąża zagrożona i 2 razy powstrzymywali akcję porodową. Ale wczoraj to trochę wody jej odeszły a ponad tydzień czop.
Jest źle, od wczoraj czyli 24 h męczy się ze skurczami, szyjki nie ma, rozwarcie na 2 palce, główkę już spokojnie można wyczuć. Ale!
Nie zgodziła się na branie leków na powstrzymanie, a jej nie pomogą rodzić i ma sama rodzić, tzn bez jakiejkolwiek większej ingerencji (cewnik, cc etc)
Jest kompletnie załamana.
Moim zdaniem lekarze strasznie ryzykują zdrowiem małego i jej. Rozważają cc ale co to po gdybaniu.
Normalnie po prostu wściec się można...

Do góry