reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
AS innego postu sobe nie życzyłam:laugh2:

Detektor tętna nie zawsze jest miarodajny takze ok:)
a bedziesz miała sn czy cc???
Imię juz wybrane??

dziękuję kochane za odzew.;-):-):-)
KTG niby było oki ,ale moja moja za szybka i ręka lekarza za wolna :-D:-D:-D

Wybieram się jak zawsze na sn ,a co będzie to się okaże .;-):-):-)
Imiona już dzieci wybrały .Będzie Karolina Julia .:-):-):-)
Ależ się cieszę ,że wreszcie jest dobrze .
Kurcze no wreszcie jest normalnie :szok::szok::-D:-D:-D:-D

Różyczk@- No to jeszcze bardziej współczuję bratu... Pewnie w miejscu usiedzieć ciężko Mu będzie...;-)
Ja mam młodsze dziecko i dostaje mleko krowie;-)

Fanta- Witaj:-)

Asieńka- Sto lat dla synka:-)
A z tą koparką to i do nas zapraszam:-D

Aelreda- Jaki tort pieluchowy?
A jak tam ucho, bardzo jeszcze boli? Bidulko:-(

Krolcia- Apapu extra chyba nie można, bo tam kofeina jest w składzie, albo coś pomieszałam... Ale chyba tak, w zwykłym nie ma, a w extra jest...

As- Super wieści po wizycie:tak: Oby tak do końca:tak: Bardzo ładne imiona;-)

Ufff, nadrobiłam:-) Zaraz spadam się wykąpać i zajrzę później:-)

U nas wsio ok, miałam dzisiaj od groma spraw do załatwienia... Przeszłam do kolejnego etapu rekrutacji, bo złożyłam wniosek o dofinansowanie na otwarcie działalności ze środków unijnych:-) Zostało nas już tylko 60 osób (z ponad 200), z czego 20 dostanie dotację:-) Jutro na 13.00 mam testy psychometryczne, więc kciuki trzymajcie proszę baaaaardzo mocno;-)

Mała trzymam kciuki mocno by jutro poszło wszystko po Twojej myśli &&&&&&&&& :-)
Tort super, muszę tylko poczekać aż mój Paweł kupi w H&M taką zabawkę małpeczkę to wtedy będę mogła ją na górę przytroczyć na górę. I jak skończę to wstawię zdjęcie :-)
A ucho dziękuję, na szczęście nie boli i odetkane :-D

As superaśnie, naprawdę ja przez swoją ciążę, każdą inną ciążą cieszę jak swoją własną :-D A jakbym ładnie poprosiła do dostałabym zdjęcie brzuszka? Ładnie się uśmiecham :-)

To ciesze się, że już ok z uchem i dziękuję za kciuki:-)
A ja zazdroszczę wszystkim brzuszków, bo też mi się marzy, no ale 2-3 lata muszę jeszcze poczekać;-) I też proszę o zdjęcie brzuszka:-)

Ostatnie zdjęcie brzuszka w załączniku.

Zrobiłam dziś taki buciczek dla Karolinki.
Może być?;-):-D:-D

Załączniki

• brzuch.jpg
    brzuch.jpg
    12,8 KB · Wyświetleń: 22
reklama
As przepiękne buciki (zdolna bestyja!) a jeszcze piękniejszy brzuszek. Proszę buzi :* od Cioci Asi dla Karolinki :-)

Asieńko obiecuje, jutro wrzucę ale bez maskotki :-)

Wiecie, ja też udzielam się na wątku staraczkowym i teraz mamy gorący okres, bo dużo dziewczyn się rozpakowuje. Teraz w szpitalu znajoma siedzi od wczoraj nocy, ale praktycznie od 29 tygodnia ciąża zagrożona i 2 razy powstrzymywali akcję porodową. Ale wczoraj to trochę wody jej odeszły a ponad tydzień czop.
Jest źle, od wczoraj czyli 24 h męczy się ze skurczami, szyjki nie ma, rozwarcie na 2 palce, główkę już spokojnie można wyczuć. Ale!
Nie zgodziła się na branie leków na powstrzymanie, a jej nie pomogą rodzić i ma sama rodzić, tzn bez jakiejkolwiek większej ingerencji (cewnik, cc etc)
Jest kompletnie załamana.
Moim zdaniem lekarze strasznie ryzykują zdrowiem małego i jej. Rozważają cc ale co to po gdybaniu.
Normalnie po prostu wściec się można...

Do góry