reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam wieczorkowo!
Padnięta już jestem, ale jeszcze troche poszperam po necie!
krolcia -co do wzorku to raczej na ta chwile nie pomoge, moze jak moj mozg wypocznie...
Spokojnej nocki!

Ael podrzuć mi małego, chętnie się nim zaopiekuję.:tak: W zamian podrzucę Ci moich starszaków gadających ,wyżalą Ci się jakie problemy mają. ;-):-D
krolcia to co? To wyzwaniem pewnie będzie autoportret maluchów. :-D

Haha dobra która chce młodego ale wyjątkowo nie o niego chodzi a o dobijający ból ucha prawego. Mam ochotę sobie zrobić z tego powodu baranka wysokogórskiego tak boli.

mała_czarna w sumie do nadrabiania dużo nie masz. Pisz lepiej co u Ciebie.
Ael ;-) Mnie się ostatnio uaktywniło zapalenie okostnej w jamie żrącej. :tak: Wzięłam przeciw bólowego, przytuliłam się do grzejnika i przeszło. :baffled:

reklama
Aelreda- ale Wam zazdroszczę tej przeprowadzki do domku w miłej, spokojnej okolicy:-)
Ale sobie ślicznie gada z tatą:-D

Justa- piosenka Gosi Andrzejewicz i mi na doła pomaga;-)
A i w Simsy też czasem gram:zawstydzona/y:

Aguśka- Pyśka ma w nocy identycznie... W związku z tym i kilkoma Jej innymi zachowaniami dostaliśmy dzisiaj od Pani neurolog skierowanie do psychologa. Udało nam się wcisnąć na wizytę na przyszły wtorek, więc jak się coś mądrego dowiem, to dam znać;-)
Ale pani neurolog nam powiedziała, że to może być od tego, że TV jest włączony za często. Pyśka bajek nie ogląda zbytnio jeszcze, ale wiadomo, czasem TV włączony...

Różyczk@-Oj, niefajnie, że brat nogę złamał, oby szybko się zrosła...
A co do dentysty, to ja przed ciążą leczyłam wszystkie zęby... A że moje mają tendencję psuć się od środka, to nawet nie wiedziałam, że coś z nimi nie tak...Też wtedy z 1500zł tam zostawiłam:wściekła/y:

A my dzisiaj byliśmy na kontroli u Pani neurolog i wszystko ok:-) Kolejna i ostatnia wizyta jak Pyśka zacznie chodzić:-) Ale w związku z tym spaniem i jej napadami złości mamy skierowanie do psychologa;-) A Młoda się chyba wystraszyła, bo od 20.00 śpi bez żadnej pobudki:szok::-D
I choroba mi już minęła, nie wiem co to wczoraj było:no: Ale dobrze, że sobie poszło:tak:

Do góry