reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam wieczorkowo!
Padnięta już jestem, ale jeszcze troche poszperam po necie!
krolcia -co do wzorku to raczej na ta chwile nie pomoge, moze jak moj mozg wypocznie...
Spokojnej nocki!

Ael podrzuć mi małego, chętnie się nim zaopiekuję.:tak: W zamian podrzucę Ci moich starszaków gadających ,wyżalą Ci się jakie problemy mają. ;-):-D
krolcia to co? To wyzwaniem pewnie będzie autoportret maluchów. :-D

Haha dobra która chce młodego ale wyjątkowo nie o niego chodzi a o dobijający ból ucha prawego. Mam ochotę sobie zrobić z tego powodu baranka wysokogórskiego tak boli.

mała_czarna w sumie do nadrabiania dużo nie masz. Pisz lepiej co u Ciebie.
Ael ;-) Mnie się ostatnio uaktywniło zapalenie okostnej w jamie żrącej. :tak: Wzięłam przeciw bólowego, przytuliłam się do grzejnika i przeszło. :baffled:

reklama
Aelreda- ale Wam zazdroszczę tej przeprowadzki do domku w miłej, spokojnej okolicy:-)
Ale sobie ślicznie gada z tatą:-D

Justa- piosenka Gosi Andrzejewicz i mi na doła pomaga;-)
A i w Simsy też czasem gram:zawstydzona/y:

Aguśka- Pyśka ma w nocy identycznie... W związku z tym i kilkoma Jej innymi zachowaniami dostaliśmy dzisiaj od Pani neurolog skierowanie do psychologa. Udało nam się wcisnąć na wizytę na przyszły wtorek, więc jak się coś mądrego dowiem, to dam znać;-)
Ale pani neurolog nam powiedziała, że to może być od tego, że TV jest włączony za często. Pyśka bajek nie ogląda zbytnio jeszcze, ale wiadomo, czasem TV włączony...

Różyczk@-Oj, niefajnie, że brat nogę złamał, oby szybko się zrosła...
A co do dentysty, to ja przed ciążą leczyłam wszystkie zęby... A że moje mają tendencję psuć się od środka, to nawet nie wiedziałam, że coś z nimi nie tak...Też wtedy z 1500zł tam zostawiłam:wściekła/y:

A my dzisiaj byliśmy na kontroli u Pani neurolog i wszystko ok:-) Kolejna i ostatnia wizyta jak Pyśka zacznie chodzić:-) Ale w związku z tym spaniem i jej napadami złości mamy skierowanie do psychologa;-) A Młoda się chyba wystraszyła, bo od 20.00 śpi bez żadnej pobudki:szok::-D
I choroba mi już minęła, nie wiem co to wczoraj było:no: Ale dobrze, że sobie poszło:tak:

Do góry