reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hejka!
Witam po spacerku!
U nas chyba odwilz idzie, bo na tarasie mam mega wody. Buuu
Snieg u nas nie pada!
Zobaczymy jak bedzie jutro
Dzieci sa bardzo empatyczne, szkoda ze z czsem im to przechodzi!
Bodzinka - udanego lepienia balwana!

reklama
Witam babeczk!
Melduje sie po długiej przerwie:tak:
Co prawda do domu wrócilismy juz w srode ale P. miał urlop i do kompa nie dał sie dotknac:wściekła/y:
A wiec co u nas.... wrócilismy wczesniej bo niestety rodzicom wyjadz w góry sie nie udał. Moj brat złamał noge!!!!!!!!!!!!! W poniedziałek złamał i we wtorek byli juz w domu. Bez sensu było tam siedziec. Ale przynajmniej przywiezli zime z gór!
Och wreszcie jakas sensowna pogoda! Sniegu u nas sporo tak na pół łydki, mrozik trzyma i co raz cos jeszcze dopada!
Poczytałam was ale nie opisze bo najzwyczajniej mi sie nie chce:-p

Ach i jeszcze bym zapomniała napisac przezyłam ostatnio szok u dentysty.... bolał mnie zabek dosc mocno ba bardzooo mocno i po kilku dniach meczarni poszłam wreszcie do dontysty. Oczywiscie zab popsuty az do nerwu a nawet kosci.... wiec leczenie kanałowe. Wiecie ile to kosztuje?!!!!!!!! Pierwsza wizyta- zatrucie zeba 200zł nastepna jest przede mna i juz mi dentystka powiedziała ze za kazdy kanał 100zł a ja mam trzy :-( do wypełnienia, potem jeszcze jedna wizyta ale juz nie wie ile bedzie kosztowac i co bedzie robic bo mnie wbiło w podłoge i nie usłyszałam..... masakra.... za jednego zeba ponad 500zł szok!!!!!!!!!:baffled: jestem załamana bo przy jednej pensji to ciezko jest... a tu taki wydatek:-(

Olo kwili czas zmykac....
miłego dnia!
zajze poznej

Aguś ja tu jestem, od rana. :sorry2:
Nie mam starszaków, w domu tylko Amelka, która ostatnio wykorzystuje obecność Ł. ;-)Siedzę na kompie i z nudów w simsy gram. :zawstydzona/y:
Odezwij się na gadulcu lub fejsbuku. ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry