reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hejka!
Witam po spacerku!
U nas chyba odwilz idzie, bo na tarasie mam mega wody. Buuu
Snieg u nas nie pada!
Zobaczymy jak bedzie jutro
Dzieci sa bardzo empatyczne, szkoda ze z czsem im to przechodzi!
Bodzinka - udanego lepienia balwana!

reklama
Witam babeczk!
Melduje sie po długiej przerwie:tak:
Co prawda do domu wrócilismy juz w srode ale P. miał urlop i do kompa nie dał sie dotknac:wściekła/y:
A wiec co u nas.... wrócilismy wczesniej bo niestety rodzicom wyjadz w góry sie nie udał. Moj brat złamał noge!!!!!!!!!!!!! W poniedziałek złamał i we wtorek byli juz w domu. Bez sensu było tam siedziec. Ale przynajmniej przywiezli zime z gór!
Och wreszcie jakas sensowna pogoda! Sniegu u nas sporo tak na pół łydki, mrozik trzyma i co raz cos jeszcze dopada!
Poczytałam was ale nie opisze bo najzwyczajniej mi sie nie chce:-p

Ach i jeszcze bym zapomniała napisac przezyłam ostatnio szok u dentysty.... bolał mnie zabek dosc mocno ba bardzooo mocno i po kilku dniach meczarni poszłam wreszcie do dontysty. Oczywiscie zab popsuty az do nerwu a nawet kosci.... wiec leczenie kanałowe. Wiecie ile to kosztuje?!!!!!!!! Pierwsza wizyta- zatrucie zeba 200zł nastepna jest przede mna i juz mi dentystka powiedziała ze za kazdy kanał 100zł a ja mam trzy :-( do wypełnienia, potem jeszcze jedna wizyta ale juz nie wie ile bedzie kosztowac i co bedzie robic bo mnie wbiło w podłoge i nie usłyszałam..... masakra.... za jednego zeba ponad 500zł szok!!!!!!!!!:baffled: jestem załamana bo przy jednej pensji to ciezko jest... a tu taki wydatek:-(

Olo kwili czas zmykac....
miłego dnia!
zajze poznej

Aguś ja tu jestem, od rana. :sorry2:
Nie mam starszaków, w domu tylko Amelka, która ostatnio wykorzystuje obecność Ł. ;-)Siedzę na kompie i z nudów w simsy gram. :zawstydzona/y:
Odezwij się na gadulcu lub fejsbuku. ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry