reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Aelreda kierowca rajdowiec Ci rośnie. :-D

Ja bym powiedziała, że jakiś sportowiec, piłkarz, może biegacz XD
On mnie w brzuchu tak kopał, że nikt nie wierzył że tak mocno. Ooo i jest dowód jak siedzi w foteliku i przebiera nóżkami :-)

Idę ja, mój P seksu się domaga....muszę go wyleczyć z tego seksoholizmu XD XD XD

Dobranoc mamusie :*

witajcie z rana
u nas sypie troche śnieg mały wstał po 6 a ja zaraz kawusie sobie strzele

słuchajcie tu mam pytanie do mamusiek w wieku mojego Bartka około
Bartuś w nocy czasami budzi sie z płaczem(ostatnio 3 dni z rzędu)ale to nie jest płacz z żalem że go coś boli tylko nerwy:baffled:budzi sie(moim zdaniem on śpi ale ma otwarte oczy)woła tata albo mama jak któreś z nas przychodzi do niego to jest jeszcze gorzej wtedy piszczy wyje miota sie po łóżku nie pozwala sie dotknąć przykryć nic:errr:dziś wzięłam go na siłe na ręce a on ze mnqa walczył ale jak go mocno przytuliłam to w końcu sie uspokoił.i tak sie zastanawiam czy on w ten sposób przeżywa to co sie działo w ciagu dnia:confused:chwilami to wygląda nie ciekawie jakby nas nie widział nie słyszał i nas odpycha:sorry2:w ciągu dnia miał ze 2 razy takie nerwy że płakał przez około 30 minut i nie pozwolił do siebie nawet podejść ale już mu to przeszło tylko teraz w nocy robi takie akcje:dry:

Miałam sie pochwalić że Bartuś nauczył sie pięknie pić z kubka już nie mamy problemu zakrztuszaniem sie oczywiście czasem poleci mu jeszcze po brodzie ale już jest spoko;-)

Ostatnia edycja:
Bo chodzi głównie o metraż. Teraz mieszkamy z teściem, a mieszkanie tutaj ma 60 m kw i jest dosyć ciasne, a niestety mieszkanie z teściem (chociaż po urodzeniu nie mogę na niego narzekać) jest uciążliwe.

Moja ciotka ma dom piętrowy, kilka lat temu odkupiła górę domu bo był dom dwurodzinny. Ona jest moją chrzestną, mieszka sama, w cichej okolicy, ma duży ogród i ogólnie jest tam bajecznie, a my z moim P uwielbiamy wpadać do niej na weekendy. Dla nas będzie lepiej bo więcej miejsca a ciotka będzie też mieć dobrze bo ja przypilnuje zwierzyńca i domu. No i moi rodzice wtedy częściej będą mogli do nas przyjeżdżać.

A Ty kochana jak jesteś bardziej mobilniejsza ode mnie (bo ja to w ogóle) to chętnie zapraszam :-)

Idę się oddać w prezencie imieninowym mojemu XD

hej laseczki:)

ja mogę dojechac do Was to mozemy gdzies wyjsc, a jest w Olesnicy jakas sala zabaw czy ogólnie miejsce gdzie bysmy sie mogły spotkać??

Hejka!;-)
Ja widzę, że Wy nadal tu balujecie!!!:szok::-D

Justa nadal ma ciągoty do krzaków...:-p

Ael bobas jak zwykle bomba!:tak::-)

Aguśka całkiem możliwe, że to reakcja na przeżycia z dnia. A każdej nocy tak jest? Zwróć uwagę, czy reakcja nie nasila sie jak ma więcej wrażeń, to w zasadzie będziesz miała wtedy odpowiedź. A, no i jeśli ogląda bajeczki to jakie? Może przeżywa to, co się dzieje z bohaterami bajki.:tak:

reklama
Do góry