reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Amelkę przebrałam za czerwoną kulkę. :-D
Co ja a co nie ja?:confused: Koszyczki? Ja ja ja. Sama. Wszystko od podstaw - od koszyczków po kwiatki.:tak: Jutro wstawię na bloga , to będziesz mogła się bliżej im przyjrzeć.:tak:
Widzisz Justyś, bo u mnie dziś przez nie wyspanie szwankuje czytanie ze zrozumieniem :sorry::zawstydzona/y::-:)dry:. Na początku dała bym sobie rękę obciąć, a później przeczytałam, że u babeczki zamówiłaś na dzień babci i dziadka, a w końcu się okazało, że to u Ciebie babeczki zamówiły na dzień babci i dziadka :-D:-D:-D:-D:rofl2:.

Tralala pada snieg :-) Oby tylko został.
Justa Ty zdolniacho ;-)
No ale, że w ogole masz cierpliwośc mi ostatnio jej brakuje....A do tego fifulec mi przeszkadza, polowe rurek do koszyczka mi pogiał a buuuuuuu.

A bo ni ładu , ni składu nie ma w tym co ostatnio piszę. ;-)

Ooo Bodzinka. Tak mi się wydawało, że gdzieś mi mignęłaś. :-)
Skręcone rurki gumką związuję i chowam wysoko, tam gdzie rączki Amelii nie dostają. Bo ona też chętna do rurek, ale do ich cięcia nożyczkami. :confused2:

Ostatnia edycja:
:szok: moje dziecię śpi :tak::happy::happy::happy: super.
Zaraz biorę się za obiadek jakiś :tak:. Muszę sobie wszytko najpierwej przygotować ;-), żeby mi się chciało jak mi się nie chce była bym prze szczęśliwa:-D:-D.
Bodzinka, daj trochę!! <śniegu oczywiście> u mnie wyszło słonko <w końcu:tak:> .
Justa, oj tam ;-)

Znów zasiadam z kawką :-D.
Surówka zrobiona, później podsmażę kawałki kurczaka, a dla siebie i młodego ugotuję, on będzie jadł tę samą wersję tylko bez sałaty. Wasze dzieciaki też nie lubią sałaty?:confused2:
Aguska, a ja otworzyłam okno w pokoju by przewietrzyć i przykryłam młodego a on usnął :-D

Ja sama bym się chętnie walnęła do wyrka. :sorry:
A tu jeszcze na 16 muszę na zebranie do Kacpra iść i jedną sprawę załatwić. :tak:

Wasze dzieciaki też nie lubią sałaty?:confused2:
Fanta moja dziś jadła kanapkę w szkole z ogórkiem, pomidorem, wędlinką , serem żółtym i sałatą. Wszystko zjadła oprócz sałaty. I mówi : "Sałatę to jedzą ślimaki mamo, wiesz? ":-D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry