reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam z kawką.;-)
Wrublik As piękne obrazy tworzy!:tak:
Dzwoniłam do przychodni po wizytę domową, żeby nie siedzieć w kolejce z dwójką, to im się doopki ruszyć nie chce he he:tak:. Mam przyjechać to zbadają obu bez kolejki. Tak to ja mogę:-D! Zmykam więc. Doczytam później co naskrobałyście.
Zmiatam!

reklama
As a pochwalisz się jakie? masz jakiegoś linka do Twojej galerii?
Krolcia od razu daj znać jak i co!
jeny a u mnie taaaaakie piękniutkie słoneczko, więc wam promyczki posyłam
ale pomimo dobrej aury (choć mocno nadal wietrznej) boli znowu mnie głowa
zapomniałam wczoraj zapytać gina, czy aby to nie ciśnienie, chociaż będąc na wizycie miałam mierzone i było normalne, no nic to , maxymalnie do 14stej przejdzie mi, a jak niedługo uśpię maluśką to może sama dośpię

Bry!
Witam się z kolejną kawką...
Nockę miałam mega ciekawą, małemu się chyba śniło że bez pamka lata, bo co róż mamo si-siu, mamo pić, mamo, no mamo :no:. A jak przysnęłam koło 5tej to mój T mnie obudził, że mam wstać do małego bo jęczy :sorry:. W sumie moje dziecię to od piątej z minutami nie śpi, zaczął sobie gadać i śpiewać tik-tak. Więc tak mi nocka dzisiejsza zleciała, że masakra...
Miłego dnia!

Już jesteśmy.
Mati ma antyba. Podejrzenie szkarlatyny. Tydzień w domu ma siedzieć. Jedwabiście!
mad.gif

Fanta współczuje nocki.

Witam :-) ja nie dawni wszystko skończyłam robić i mam wolne :tak: Kuba w przedszkolu, przebrany za pirata :tak:mam nadzieję że się dobrze bawi :-) idę po niego koło 13.00 żeby zdjęcia porobić :-) M w domu, wczoraj wrócił ze strzelania koło 23.00, a taka pogoda była że masakra :no: uwaga wczoraj u mnie była mega burza :szok: akurat jak M był w szczerym polu z mega anteną :sorry: dzisiaj pogoda nie lepsza, wieje na maxa co chwilę pada :confused2:

Ja dla odmiany jestem z ciepłą herbatką.

Krolcia a gdzie Mati niby złapał to okropieństwo? Jeszcze podejrzenie szkarlatyny!? Szok!

Beatko żartujesz z tą burzą. Wczoraj koleżanka z Wrocławia mówiła, że coś się błyskało, ale nie sądziłam że to mogła być burza. Chyba trza spojrzeć na niemiecki radar pogodowy.

Ostatnia edycja:
Ael w przedszkolu a gdzież by indziej:dry:.
W nocy dostał bardzo drobniutkiej wysypki i byłam przekonana, ze różyczka. No ale lekarz zajrzał w gardło i stwierdził, że na 90% szkarlatyna. Nie był do końca pewien, bo wysypka prawie nie widoczna. Wszystko się wyjaśni za 3 tygodnie. Mamy wtedy zrobić badanie moczu. Nie wiem o co chodzi ale być może coś w tym moczu wyjdzie co by wskazywało na przejście tego.

Ja też tak myślałam, że to choroba raczej średniowiecza, a tu zonk:szok:! Ponoć wysyp okrutny:szok: Szkarlatyna jest "siostrą" (tak można powiedzieć) anginy i teraz dzieciaki nie chorują na anginę tylko na szkarlatynę!:szok::tak:

reklama
fanta to chyba twój Kubuś z moim Bartkiem jakoś telepatycznie sie nawzajem obudzili:eek:mój wstał o 5,30!!!!!!!!
krolcia o ja cie piernicze szkarlatyna!!!!!!!zdróweczka!!!!kurcze żeby Daniel nie złapał
beata burza!!!!no co sie porobiło!!!!pirat na pewno świetnie wygląda;-)

a ja dziś już na zakupach byłam ale ziomno u nas przez wiatr ogarnęłam a Bartek znowu nie dobry:confused2:jeszcze troche i szykuje obiadzik

Do góry