reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

My już po zakupkach!
Justa - piekny stroj mama!:tak: Mama zdolna bestia! Ja aż taka kreatywna to nie jestem! Niestety! Robótki ręczne u mnie lezą!Córy jak malowanie! Cudownie piekne!:-)
As - bardzo sie ciesze, iz esty na inteligencje wyszly tak dobrze! Tylko pogratulować!:-)
Ael. - to ja zapraszam na pyszną herbatke! Chyba nie jest za póżno?:-D:szok:

reklama
Asieńko to ja zadzieram kiecę i lecę chociaż nie na taką pogodę to spodnie ubiorę :-D

Aguś u nas też tak piździ, jeszcze tak nam na drzwiach wiatr gra. A od miesiąca taka pogoda w kratkę z mocnym wiatrem...

no w końcu was doczytałam, a teraz ma na to wszystko odpisać, hmm postaram się

Nie to nie deprecha...przy moim facecie deprecha nie istnieje w naszych słownikach. Wczoraj jak mały zasnął na dobrze a myśmy o 5:30 się kładli to jeszcze durni się śmialiśmy z głupawki. Ale to przez niego, mój P to wie jak mnie rozśmieszyć, nawet podczas seksu XD
a nie wiedziałaś że śmiech podczas sexu jest najśmieszniejszy? :-D

Wrublik GRATULACJE! No to kolejne kulki i armatka! :-D

A moja koleżanka w końcu urodziła, synek 4 kg :-)
ale w końcu urodziła sama czy jednak cc, ja przy drugiej córci byłam w sali z dziewczyną co się najpierw wymęczyła próbując urodzić klocusia, a potem jej jednak zaserwowali cc, no i czuła się o wiele gorzej ode mnie co byłam po 2 cc, i od dziewczyny co rodziła sama...

co sie u mnie dzieje za oknem:szok::szok::szok:
wieje strasznie leje masakra jakaś przed chwila patrzyłam to drzewa sie uginały w pół jak zawiało:szok::szok::szok:

u mnie podobnie... ale coś ktoś z pogodników (choć im mało ostatnio wierzę) przemrukiwał że ten wiatr ma trochę przywiać śniegu z zimą, gdzieś się zapijaczyła nam ta zima, hej dziewczyny co siedziałyście w krzakach, nie było jej tam?

aaale przepraszam jak w krzakach się szyje/robi takie cuda sukienki, jak Justa, to ja chbya też sobie tam pójdę:-D:-D

As jakaś paranoja z tymi przepisami, ale gratuluję postępów synka! ja zaś dziś odważyłam się wyskoczyć na podsumowujące zebranie w przedszkolu i też zobaczyła poprawę w osiągnięciach Anulki, z C, C+, B, podciągnęła się do B, B+, A, nie ma już żadnej C, czyli wszystko co się wymaga od dziecka na tym etapie potrafi wykonać samodzielnie bez pomocy dorosłego. ciekawe jak im się to udało:confused:, bo u mnie w domu damula notorycznie odmawia samodzielnego ubierania się

Ael ale piękne zdjęcia a Wiktorek ślicznie sie prezentuje;-)on chyba taki drobniutki co?czy tylko tak wygląda?

Koło 6 kg waży, taka perspektywa po prostu, duża głowa małe ciałko

Zobacz załącznik 424997Zobacz załącznik 424998Zobacz załącznik 424999

a nie wiedziałaś że śmiech podczas sexu jest najśmieszniejszy? :-D

ale w końcu urodziła sama czy jednak cc, ja przy drugiej córci byłam w sali z dziewczyną co się najpierw wymęczyła próbując urodzić klocusia, a potem jej jednak zaserwowali cc, no i czuła się o wiele gorzej ode mnie co byłam po 2 cc, i od dziewczyny co rodziła sama...

Ależ wiedziałam, tylko wiesz ja zamiast trząść się z powodu orgazmu, trzęsę się ze śmiechu XD

Koleżanka naturalnie przez 16 h próbowała. Po 23 wczoraj dostała znieczulenie, przespała się, rano zrobili badanie pełne rozwarcie ale mały wysoko, w ogóle nie zszedł do kanału rodnego i już zielone wody, no to na stół. Była 4 dni po terminie ale z cukrzycą. Już ponad tydzień temu mieli ją położyć do szpitala ale zawsze coś wyskakiwało i warszawskie szpitale nie chciały jej przyjąć właśnie z powodu cukrzycy, a jeden specjalistyczny został zamknięty z powodu tej durnej ustawy o receptach, lekarze strajk oddział nie działa.

Aguś ja rodziłam 18 h, po czym wpadłam w stan przedrzucawkowy, wysokie ciśnienie, rozbiegane oczy, otępienie, słabłam ogólnie. Rozwarcie ledwie 2 cm a mały wysoko. Przez 18 h miałam skurcze podbrzusza i krzyżowe, ale żadnych właściwych, całego brzucha czy w ogóle partych.

reklama
czyli też cc sie skończyło?
u mnie wysokie ciśnienie brak bo tylko 4cm rozwarcia no i podejrzenie że mały owinięty był pępowina moi lekarze nie czekali i będę im wdzięczna do końca życia

Do góry