reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Haha nie no dobre! Czemu pani jest na urlopie wychowawczym?! Co za idiota! Gościu nie powinien pchać się do rekrutacji.
Lena ale mimo wszystko trzymam kciuki co by zadzwonili. Jak Cię zatrudnią możesz się z gościa każdego dnia śmiać. :-D

Co do ząbka, zdecyduj czy chcesz założyć teraz porządną licówkę na długie lata, czy taką którą po roku musiałabyś poprawić.
Dzwoniłam do innej babki to powiedziała mi UWAGA 1400 za jednegO!!!!Masakra ale odradzali znajomi bo ponoc zle robi na necie porównywałam to tak ok 1000:(
He he a co to w ogóle za pytanie DLACZEGO?!:errr:
Porazka;)wielki kierownik:)

Zdróweczka dla Matiego:)

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Karolcia, chłopa wyślę Ci pocztą :-D;-). Zdrówka dla smyków :tak:, cierpliwości zaś dla Ciebie :tak:. Dołączam się do kawki :-D
Aelreda, nie dosyt ruchowy... też tak mam i przybyło mi 3 kilo :-D;-).
Lenka, no to szukaj innego dentysty :tak:. No właśnie wyjaśnij nam dlaczemu jesteś na urlopie wychowawczym :-D:-D:-D:-D:rofl2:. Co za głupek się trafił :no:.
Wrublik, to wpadaj do mnie, bo u mnie przemeblowanie też będzie w dużym pokoju :-D. I też koncepcji brak, a razem na pewno coś się wymyśli ;-).
Widzicie dla każdego coś dobrego :-D;-). Ach no tak Wrublik, nie zapomnij nam się tu pochwalić ;-):-).
Beata, no w końcu Cię widzę, a raczej Twojego posta :laugh2:. Wpadaj, wpadaj tylko o naleśnikach dla nas nie zapomnij :tak::tak::tak:;-).
Dobre nie;)ale oszołom:)dlaczego:)
Ja równiez kocham fotografie!:-)Należę w Toruniu do grupy Foto mamuś. Uczymy się profesjonalnego fotografowania pociech! Fajna sprawa!:-)
Polecam cudny blog:
charlaanne

Bardzo fajny ten blog;)

Lena ale mimo tego...1400 za jednego zęba??!?!?!!?!?!

Chociaż gościu, który remontował nam łazienkę powiedział nam, że wydaje 8 tys na kilka zębów do wstawienia :szok:

Lena 1400?! To chyba już nowy ząb a nie licówka!:szok:

Mati znowu ma gorączkę 38,5:-(. Dostał kolejną dawkę syropu. Jak rano temperatura znowu skoczy dzwonię po lekarza. Nie będę z dwójką w tym z gorączką telepać się do przychodni:no: i stać w kolejce. Czekam aż zacznie mu spadać i chyba dopiero wtedy się położę...

Asienka dobrej nocki;-)

Witam się
jejku znowu czacha boli, raczej ćmi i wiem że po 12-13 przejdzie, zawsze ostatnio przechodzi, więc leków nie chcę brać, bo chyba dawno już bym się uzależniła
ależeście się od wczoraj rozpisały że teraz nie pamiętam co komu odpisać, ale pamiętam że As porobiła niektóre zakupy. fajny ten kocyk, ale ja jako że mam chyba ze 4 koce różnych rozmiarów, to raczej nie będę się nawet kusić, no i ta wyprawka, ładna sztuka ale tak mało dla mnie przydatna... w ogóle bodziaki na początek mam rozpinane lub kopertowe (nie chce mi się męczyć na początek z wkładaniem przez główkę, a mając jedną córcię z maja, jakoś pamiętam że kaftaników prawie nie porzebowałam (choć i tak nadarowano mi tego tyle, że z 10 na pewno się zbierze), no i róż to dla mnie całkiem normalny kolor, jakoś nie znudził mi się za bardzo na 2 córciach dotychczas, bo mam na prawdę wiele innych kolorków oprócz różu. aa i te majty poporodowe co As kupiłaś fajne są i kuszą mnie mimo że mam trochę inne siateczkowe
oh ale przede mną jeszcze kupno wszystkiego do szpitala... i chyba też się zdecyduję na internetowe zakupy, bo nima jak się wybrać po sklepach
krolcia fajne to futerko do głaskania masz

miłego dzionka babki
u mnie w szpitalu właśnie kaftaniki zamiast body ze względu na kikut pępowinowy.
Tak to pewnie też bym nie kupowała .;-)
Też prawie nic do szpitala nie mam
Tylko to co zamówiłam,szlafrok i klapki ;-):-):-)

Witajcie ja po rozmowei hehe ale lipa normalnie zagdałam ich oni byli w szoku i pytali na jakim stanowisku pracuje to ja mówię ze teraz jestem na urlopie wychowawczym a gosciu do mnie: dlaczegO:)ja walnęłam smiechem masakra !!!wiec za to zniewazenie nie zdziwie sie jak mnie nie przyjmą:)
kurde ale jak mzna nie wiedziec co to urlop wychowwawczy:)

a licówka nie mówiła jaka tylko tyle ze jest wysokiej jakosci i nic sie z nia nie bedzie działo!wiec pojde jeszcze do innego lekarza i zapytam!
Dobry gościu :szok::szok::-D:-D:-D:-D
Ael to kciuki za koleżankę, żeby się długo nie męczyła.

U nas choróbsko na całego:baffled:. Dzwonili z przedszkola, że Mati niewyraźny zasnął na podłodze. Pojechałam po niego wcześniej. Ma gorączkę. Czyli zostaje w domu do niedzieli już bez żadnych ale. A tak coś czułam z rana, że coś się dzieje. Tylko skoro już wszyscy wstaliśmy to sobie myślę, że jeszcze dziś przepęka. Trudno. Z dwójką w domu, brrr, będzie sajgon.:baffled:

Idę kawkę sobie strzelić.
Zdrówka !!!!!!

Witam .
napiszę tylko.
Jestem wkurzona na maxa.
Idę spać ...
Dobranoc.
:blink::blink::blink::blink::blink::blink:

edit:
napiszę więcej jutro jak ochłonę i może mnie złość minie ....

Ostatnia edycja:
Asieńko więc warto być dentystą ale z prywatnym gabinetem oraz weterynarzem :laugh2:

Krolcia trzymam kciuki co by Twój synek w końcu wyzdrowiał.

As co się stało?

Ja jutro na obiad zrobię chyba tartę warzywną z kawałkami mięska i sosem szpinakowym, ale od długiego czasu mam lenia kulinarnego i tylko myślę co ugotować, ale robić już nie bardzo...

Ostatnia edycja:
as ty złościć sie nie możesz;-)
lena no chyba powariowali!!!!!!!!szkoda że nie jestem stomatologiem:dry:ale bym kasiory miała:-D:-D:-D
witam ide zrobić kawke
krolcia i jak Mati?

Ostatnia edycja:
reklama
Krolcia dobrze że temperatura spadła :tak:
As nie denerwuj się kochana :tak:

Witam, och jak ja dawno tutaj rano nie byłam :-) Kuba już w przedszkolu, ja przy śniadaniu i ciepłej herbatce :tak: M dzisiaj ma nocne strzelanie więc dzisiaj sama nie wiem do której :sorry2: jutro Kuba ma zabawę przebierańców :-) będzie piratem i dzisiaj trzeba jeszcze zrobić miecz i będzie zabawa przynajmniej i zajęcie dla Kuby :tak: dzisiaj mam wolne na szczęście od kuchni :-D

Do góry