reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witajcie ja po rozmowei hehe ale lipa normalnie zagdałam ich oni byli w szoku i pytali na jakim stanowisku pracuje to ja mówię ze teraz jestem na urlopie wychowawczym a gosciu do mnie: dlaczegO:)ja walnęłam smiechem masakra !!!wiec za to zniewazenie nie zdziwie sie jak mnie nie przyjmą:)
kurde ale jak mzna nie wiedziec co to urlop wychowwawczy:)

a licówka nie mówiła jaka tylko tyle ze jest wysokiej jakosci i nic sie z nia nie bedzie działo!wiec pojde jeszcze do innego lekarza i zapytam!

reklama
Haha nie no dobre! Czemu pani jest na urlopie wychowawczym?! Co za idiota! Gościu nie powinien pchać się do rekrutacji.
Lena ale mimo wszystko trzymam kciuki co by zadzwonili. Jak Cię zatrudnią możesz się z gościa każdego dnia śmiać. :-D

Co do ząbka, zdecyduj czy chcesz założyć teraz porządną licówkę na długie lata, czy taką którą po roku musiałabyś poprawić.

To tak jakby siedzieć na kiblu, pchać kreta i ktoś się spytał a dlaczego tak robisz. Pracodawca roku XD

Dziękuję Ciociu Klociu. Dziś akurat zrobiłam mu jak śpi na boczku, a wtedy ustawia sobie rączki jak filozof. :-D

Edit godz 14:43 - Mamuśki poznikały, hah, młody spał mi 3 h, teraz siedzi w foteliku i aerobik poczynia :-)
A ja się niecierpliwie bo moja koleżanka rodzi teraz. 3 dni męczyli ją, wpierw pierwszy dzień 8 h skurczów na oksytocynie, potem przez 2 następne nieregularne skurcze a w podwoziu bez zmian. Dziś założyli jej cewnik Foleya i w końcu rodzi :-) Ależ się cieszę!

Ostatnia edycja:
Witam, wybaczcie że ostatnio nie czytam ale jakoś weny brak :-( przez tą pogodę człowiekowi się nic nie chce :no: a dzisiaj to nawet ładnie słoneczko wyszło ale zaraz zaszło i znowu zaczęło padać :baffled: Kuba już w domu, nie długo M przyjdzie i trzeba obiad przyszykować, a dzisiaj naleśniki z serem mniam ;-) wieczorem wpadnę to poczytam coś :tak:

Ael to kciuki za koleżankę, żeby się długo nie męczyła.

U nas choróbsko na całego:baffled:. Dzwonili z przedszkola, że Mati niewyraźny zasnął na podłodze. Pojechałam po niego wcześniej. Ma gorączkę. Czyli zostaje w domu do niedzieli już bez żadnych ale. A tak coś czułam z rana, że coś się dzieje. Tylko skoro już wszyscy wstaliśmy to sobie myślę, że jeszcze dziś przepęka. Trudno. Z dwójką w domu, brrr, będzie sajgon.:baffled:

Idę kawkę sobie strzelić.

Karolcia, chłopa wyślę Ci pocztą :-D;-). Zdrówka dla smyków :tak:, cierpliwości zaś dla Ciebie :tak:. Dołączam się do kawki :-D
Aelreda, nie dosyt ruchowy... też tak mam i przybyło mi 3 kilo :-D;-).
Lenka, no to szukaj innego dentysty :tak:. No właśnie wyjaśnij nam dlaczemu jesteś na urlopie wychowawczym :-D:-D:-D:-D:rofl2:. Co za głupek się trafił :no:.
Wrublik, to wpadaj do mnie, bo u mnie przemeblowanie też będzie w dużym pokoju :-D. I też koncepcji brak, a razem na pewno coś się wymyśli ;-).
Widzicie dla każdego coś dobrego :-D;-). Ach no tak Wrublik, nie zapomnij nam się tu pochwalić ;-):-).
Beata, no w końcu Cię widzę, a raczej Twojego posta :laugh2:. Wpadaj, wpadaj tylko o naleśnikach dla nas nie zapomnij :tak::tak::tak:;-).

reklama
Beata witaj, witam również w klubie, mnie ta pogoda również dobija i jak nie dostanę jutro jakiegoś słońca to ocipieje :p

Fanta nie nie taki niedosyt ruchowy. Ja przytyłam w ciąży 10 kg ale to tylko z powodu opuchlizny, bo miałam stan przedwrzucawkowy. 3 tygodnie po porodzie zważyłam to miałam na minusie 20 kg, czyli 10 z ciąży i tak o 10 dodatkowo XD

Ja już nie wiem co z moim Wiktorem. Położyłam go spać o 23:30. Obudził się o 2 z krzykiem. Dziś też pół dnia ryczy, na szczęście udało mi się go uśpić teraz.

Do góry