reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Nie to nie deprecha...przy moim facecie deprecha nie istnieje w naszych słownikach. Wczoraj jak mały zasnął na dobrze a myśmy o 5:30 się kładli to jeszcze durni się śmialiśmy z głupawki. Ale to przez niego, mój P to wie jak mnie rozśmieszyć, nawet podczas seksu XD

reklama
Ael współczuję koleżance, niestety tacy lekarze się zdarzają wszędzie :no:
Justa a co w krzakach robisz? :-D

Ale ja mam lenia :baffled: pościeliłam tylko łóżka a do kuchni żeby gary pozmywać to już mi się nie chce ;-) dobrze że obiadu dzisiaj robić nie muszę :tak: mam nadzieję że moje dziecko grzeczne jest w przedszkolu :tak:

Ael ja tak też robiłam czasami. Jak bujanie, tulenie nie pomagało i jęczał nadal odkładałam małego i wychodziłam z pokoju. Lepsze to niż się nakręcać i pianę z pyska toczyć. Małemu się krzywda nie działa. Po chwili przestawał płakać. No oczywiście co innego jak płakał przy kolkach czy coś.
Jej jak dobrze, że mam to za sobą!!!:-D

Justa:-D:-D Karramba!:-D

W pierwszym momencie myślałam, że post klary był do mnie, potem typowe wtf?:confused:

Leno spam to na pewno jest, użytkownik powyższy świeży, zaledwie 2 posty :nerd:

Justa a przed kim Ty się tak chowasz?

Jej jak dobrze, że mam to za sobą!!!
laugh.gif

A idź...nie pocieszasz mnie :p

Justa to wciągnij mnie w te krzaki:)

No zbereźniki jedne! XD
Ale ja teeeż chcee!

Ostatnia edycja:
reklama
Justa a co w krzakach robisz? :-D
Nie pytaj. :ninja2:

Justa:-D:-D Karramba!:-D
:-D ;-) Uwielbiam ten zespół. :tak:

a ta reklama to chyba spam:)

W pierwszym momencie myślałam, że post klary był do mnie, potem typowe wtf?:confused:

Leno spam to na pewno jest, użytkownik powyższy świeży, zaledwie 2 posty :nerd:

Justa a przed kim Ty się tak chowasz?
Dokładnie.:tak: Może nie wie jak się poruszać po forum.:tak:Przeczytała pierwszy post i odpowiedziała. :tak:
Edit: Spamu na BB to ja nie lubię.:no::wściekła/y: Pani Klara zaraz bana dostanie za rozsyłanie reklam promujących ziółka na forum. :crazy:

Jak żeście mnie już nakryły w tych krzakach to już wylazłam. ;-)

Ostatnia edycja:
Do góry