reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Nie to nie deprecha...przy moim facecie deprecha nie istnieje w naszych słownikach. Wczoraj jak mały zasnął na dobrze a myśmy o 5:30 się kładli to jeszcze durni się śmialiśmy z głupawki. Ale to przez niego, mój P to wie jak mnie rozśmieszyć, nawet podczas seksu XD

reklama
Ael współczuję koleżance, niestety tacy lekarze się zdarzają wszędzie :no:
Justa a co w krzakach robisz? :-D

Ale ja mam lenia :baffled: pościeliłam tylko łóżka a do kuchni żeby gary pozmywać to już mi się nie chce ;-) dobrze że obiadu dzisiaj robić nie muszę :tak: mam nadzieję że moje dziecko grzeczne jest w przedszkolu :tak:

Ael ja tak też robiłam czasami. Jak bujanie, tulenie nie pomagało i jęczał nadal odkładałam małego i wychodziłam z pokoju. Lepsze to niż się nakręcać i pianę z pyska toczyć. Małemu się krzywda nie działa. Po chwili przestawał płakać. No oczywiście co innego jak płakał przy kolkach czy coś.
Jej jak dobrze, że mam to za sobą!!!:-D

Justa:-D:-D Karramba!:-D

W pierwszym momencie myślałam, że post klary był do mnie, potem typowe wtf?:confused:

Leno spam to na pewno jest, użytkownik powyższy świeży, zaledwie 2 posty :nerd:

Justa a przed kim Ty się tak chowasz?

Jej jak dobrze, że mam to za sobą!!!
laugh.gif

A idź...nie pocieszasz mnie :p

Justa to wciągnij mnie w te krzaki:)

No zbereźniki jedne! XD
Ale ja teeeż chcee!

Ostatnia edycja:
reklama
Justa a co w krzakach robisz? :-D
Nie pytaj. :ninja2:

Justa:-D:-D Karramba!:-D
:-D ;-) Uwielbiam ten zespół. :tak:

a ta reklama to chyba spam:)

W pierwszym momencie myślałam, że post klary był do mnie, potem typowe wtf?:confused:

Leno spam to na pewno jest, użytkownik powyższy świeży, zaledwie 2 posty :nerd:

Justa a przed kim Ty się tak chowasz?
Dokładnie.:tak: Może nie wie jak się poruszać po forum.:tak:Przeczytała pierwszy post i odpowiedziała. :tak:
Edit: Spamu na BB to ja nie lubię.:no::wściekła/y: Pani Klara zaraz bana dostanie za rozsyłanie reklam promujących ziółka na forum. :crazy:

Jak żeście mnie już nakryły w tych krzakach to już wylazłam. ;-)

Ostatnia edycja:
Do góry