reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Fanta naleśnik poszedł pocztą :-D
Aelreda może kolki ma skoro tak płacze :confused: a spina się przy tym?

Witam wieczorem, ja właśnie wykąpałam Kubę zaraz kolacja i bym obejrzała coś ciekawego ale nie ma nic w tv a anime mi się coś pomału ściąga :sorry2: wczoraj na szczęście ściągnęło się ruchomy zamek hauru więc było co oglądać :tak: dzisiaj prawie cały dzień na nogach byłam i mi plecy odpadają :baffled: no i znowu nie mam pomysłu co na obiad :baffled: chyba kupię mielone jak gdzieś znajdę i zrobię trochę zupy meksykańskiej :tak: idę kolację szykować bo Kuba jęczy że spać już chce, a znając jego to zje i mu się zabawa włączy :tak: spokojnej nocki życzę do jutra :-)

Beata, mojemu powiedziałam, że koleżanka z forum naleśniki mi pocztą wysłała, a on: żartujesz?! :-D:-D:-D, to powiedziałam, że tak. Ale motywacje ma dzięki Tobie i jutro na śniadanie zrobi :tak:. Szkoda, że ja na dietce...:baffled::-D.
Wrublik, pokaże, a co ma się nie pokazać. 3mamy kciukasy :tak:

Ja zraz idę małego kapać i usypiać!Wlasnie chlopaki sprzataja zabawki!:-)
wrublik - pokaze, pokaze! Trzymam kciuki!:-)
beata - ja tez chce troche nalesnika!:-):-D
Kolki niestety wspominam jak zły sen!:-(
Ael. - trzymaj sie mamuska! dacie rade!:-)

Wrublik musi się pokazać innej opcji nie ma:-D:-D

Beata smaka mi narobiłaś. Już sobie zaplanowałam naleśniki na jutro.:tak:

Mati dostał syrop, gorączka spadła i teraz z doopskiem na miejscu usiedzieć nie może:dry:. Spał godzinę w przedszkolu to to będzie masakra dzisiaj. Pewnie pójdzie spać koło północy.:baffled:

Fanta naleśnik poszedł pocztą :-D
Aelreda może kolki ma skoro tak płacze :confused: a spina się przy tym?

Witam wieczorem, ja właśnie wykąpałam Kubę zaraz kolacja i bym obejrzała coś ciekawego ale nie ma nic w tv a anime mi się coś pomału ściąga :sorry2: wczoraj na szczęście ściągnęło się ruchomy zamek hauru więc było co oglądać :tak: dzisiaj prawie cały dzień na nogach byłam i mi plecy odpadają :baffled: no i znowu nie mam pomysłu co na obiad :baffled: chyba kupię mielone jak gdzieś znajdę i zrobię trochę zupy meksykańskiej :tak: idę kolację szykować bo Kuba jęczy że spać już chce, a znając jego to zje i mu się zabawa włączy :tak: spokojnej nocki życzę do jutra :-)

Beatko nie spina się, po prostu płacze.
A z obiadem, powiedz mi co lubisz jeść a podsunę Ci przepis :-)

już jutro ;) jak dzidzia łaskawa będzie się pokazać, zdróweczka życzę !

Aaa to niecierpliwie czekamy :-)
Jak myślisz co nosisz w brzuszku?

Krolcia biedaku, może niech Mati się wymęczy to padnie szybciej spać?

Młody zrobił takie kupsko, że ja się zgięłam w pół... I nadal fascynacja nóżkami.

reklama
Do góry