reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
No ta poprzednia promocja na którą nie zdążyłam była jeszcze lepsza. Tutaj wychodzi za 1 litr trochę ponad 10 zł. Tam wychodziło 7,25zł za 1 litr. Teraz mam tyle że mogę czekać do kolejnej jakieś mega promocji.:-D

Anula mnie się wydaje, że on tak na wszelki wypadek kazał mi brać na podtrzymanie:dry:. Przy drugiej ciąży wyszły krwinki w moczu(więcej niż powinno) od razu antybiotyk kazał brać, żuravit i furagine. Nie słuchał mnie, że wieczorem w przed dzień pobrania próbki kochałam się z mężem i być może coś uszkodziliśmy, przecież to wszystko ukrwione takie. Nie wykupiłam leków:no:, odstawiłam męża:-p, na własną rękę zrobiłam ponowne badania i tydzień po pierwszym badaniu wyszło, że jest czyściutko. To była jego pierwsza wpadka, która dała mi do myślenia. Po kolejnej zmieniłam gina:wściekła/y:

To nieźle daje! A połówkowe kiedy masz? Kiedy będę wiedzieć czy dobrze obstawiam:-p?U Wrublik też obstawione hi hi:-D. Ciekawe czy dobre mam przeczucie.
hie hie ale moje dzieci bywają złośliwe i siedzą na pupie tak że nie widać, więc możliwe że ze sprawdzeniem co do zgodności obstawiania trzeba będzie poczekać :-D

Bo ja to z tych co jak się urodzi i mają dowód to mogą mówić o 100%.;-):-):-):-)
:-):-):-):-) ja to samo
:-p:-p:-p:-p:-D

Wrubliku a u Ciebie to też niespodzianka? Znasz pleć? :confused:
na razie niespodzianka.:-)

och to ja porównując z ilością leków co niektórzy mają mam chyba minimum - podczas krwawienia miałam 3x2 luteinkę, a teraz zostało 2x2, i podczas silnych skurczy brałam ze 2 razy nospę, resztę lekarz obiecał że ma załatwić leżenie, bo podobno szyjkę mam dość twardą, więc tylko leżę... :-D

Krolcia, fakt mogl posluchac i kazac ponownie zrobic badania, ja naszczescie za 1 razem trafilam na odpowiedniego. Jacy Twoi chlopcy wielcy byli,cc mialas?

ja w ciąży całe szczęście nie musiałam prawie nic brać tylko na początku nospe ale to jedna dziennie a ja przez cała ciąże wzięłam może z 5:eek: bo ja to dosłownie miałam obsesje że coś może zaszkodzić.tylko w 8 msc już do porodu brałam dopegyt:sorry2:
anula to super że już pełza:tak:

Anula naturalne porody.:tak:

Wrublik my coś wiemy na temat pomyłek płci na usg, co nie:-D? he he he
Klaudia była na 3 USG chłopcem .Na ostatnim oceniono ,że chłopiec do 4 kg .
Urodziła się dziewczynka z wagą 4550 ...no cóż mała pomyłka :-D:-D:-D:-D
Kuba do końca niespodzianka .Poł godziny przed porodem położna powiedziała.
Wie pani -dziewczynki takie też widziałam. :szok::-D:-D:-D

I tyle było z mojego USG ,więc teraz sobie grzecznie poczekam ,aż się urodzi...

OK uciekam bo pobudka 4,30:)

Naturanym porodom mówię NIE dla mnie to trauma do końca życia;(

E ,tam -poród SN to za przeproszeniem -większe sranie ;-);-):-):-)
Z Klaudią 12 mniut ,z Kubusiem już w fazie ostatniej jakieś pół godzinki. :-D:-D:-D:-D

reklama
Teraz inny sprzęt niż 16 lat temu:tak:, waga to teraz masz np 4kg +/- 200gram lub więcej zależy jaka maszyna, więc mniejsza szansa pomyłki. Aczkolwiek zdarzają się jeszcze. 3d jednak jest tak wyraźne, że jeżeli da się uchwycić to widać ewidentnie co ma między nóżkami.:-D

Do góry