reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

hej ale jestem wypompowana:(masakra:(tak mi sie spac chce a Gaja juz po drzemce wiec na druga nie pójdzie buuuu
Rosołek gotuje a na drugie kuskus z mieskiem i sosikiem:)
Myslicie ze Gaja juz moze jesc kapustę???

reklama
Hello!
wczoraj taki piękniutki dzień, a dziś, to znaczy już od wieczora mamy wichurę, że mam wrażenie, że nade mną zaraz dach odleci...
hmmm dołączyłam dziś po śniadaniu, ale kusi nie jeszcze śledzik, ktoś dołączy? ;-)
Anula mówisz że Cię w maju chce się rodzić i brać ślub - przecież wszystko jeszcze możliwe :-) ja mam najstarszą córcię z początku maja, a i ostatnie dziecko się szykuje na maj, choć mam termin na 18 obawiam się, że tak jak pierwszą będę miała wcześniej

As no zważając na Twoją aktywność to jak masz skurcze to chyba nospa ciągle bywa z Tobą w torebce. ja pamiętam jak w drugiej ciąży podobnie śmigałam, za to teraz ni ni, i szczerze mówiąc to trochę Ci zazdroszczę tej możliwości "zaszaleć"

hmmm noi więcej nie pamiętam, jak zwykle na pewno coś jeszcze chciałam, ale może wspomnę później
Był taki czas ,kiedy Nospę brałam w dawce 4x2 tabl na dobę .
Poleżałam kilka tygodni i się wyciszyło.
Udało mi się wycofać z Nospy praktycznie zupełnie.
Od wczoraj biorę 3x1 ,ale to z powodu koszlu.
Po każdym ataku kaszlu mam napięcia brzucha ,a że strzeżonego pan Bóg strzeże ,więc Nospa -to znów moja serdeczna przyjaciółka :-D:-D:-D
wrublik my tez siedzimy w domu nie wiadomo ile:dry: albo leje albo wieje...

Moje dziecie nauczyło sie nowego słowa ostatnio:biggrin2: "dobsze" i teraz jest na wszystko dobrze :biggrin2: "Synku idziemy spac? - Dobsze:biggrin2:" słodziak mój kochany!!
Gratuluję kolejnego słówka

hej ale jestem wypompowana:(masakra:(tak mi sie spac chce a Gaja juz po drzemce wiec na druga nie pójdzie buuuu
Rosołek gotuje a na drugie kuskus z mieskiem i sosikiem:)
Myslicie ze Gaja juz moze jesc kapustę???
Spokojnie możesz jej trochę dać tej kapusty.;-):-):-)

Dostałam ten żel, wzięłam dwie butle, starczy na dłuuugo teraz. Kupiłam jeszcze po bluzce chłopakom bo były przecenione. Matiemu ben10 a Danielowi spidermana.

Lena spokojnie możesz podać kapustkę. Mój też już jadł i kapustę i brukselkę. I to w sezonie więc już jakiś czas temu:happy2:.

I ja chyba zaraz kawę sobie zrobię.
U nas też masakrycznie wieje:szok:.

As a czy Ty nie jesteś już w takim czasie, że stawianie się(rzadkie) to nie norma już? No i nie pamiętam czy pisałaś ale jak z ruchami u Ciebie? Daje już ostro czy jeszcze nie bardzo?

Dostałam ten żel, wzięłam dwie butle, starczy na dłuuugo teraz. Kupiłam jeszcze po bluzce chłopakom bo były przecenione. Matiemu ben10 a Danielowi spidermana.

Lena spokojnie możesz podać kapustkę. Mój też już jadł i kapustę i brukselkę. I to w sezonie więc już jakiś czas temu:happy2:.

I ja chyba zaraz kawę sobie zrobię.
U nas też masakrycznie wieje:szok:.

As a czy Ty nie jesteś już w takim czasie, że stawianie się(rzadkie) to nie norma już? No i nie pamiętam czy pisałaś ale jak z ruchami u Ciebie? Daje już ostro czy jeszcze nie bardzo?
Kochana moje dziecko wyznaje zasadę :
czuwam od rana do wieczora i od wieczora do rana ,więc kopniaki są solidne i non stop.
Taką ruchliwością tym bardziej powoduje częste napinanie brzucha ,ale to napinanie nie ma nic wspólnego ze stawianiem się brzucha na ostro ,czyli z mocnymi skurczami .
Jak mam skurcze więcej niż 4 na godzinę to Nospa idzie w ruch i zaraz jest spokój ;-):-):-)

To nieźle daje! A połówkowe kiedy masz? Kiedy będę wiedzieć czy dobrze obstawiam:-p?U Wrublik też obstawione hi hi:-D. Ciekawe czy dobre mam przeczucie.

Połówkowe mam 9 stycznia i chcę zrobić 3 D ,bo na pamiątkę film potrzebuję ,wiec się na 100% dowiem kto w brzuszku mieszka ,ale czy Wam powiem :confused:
Oj tego jeszcze nie wiem... :-D:-D:-D:-D
Bo ja to z tych co jak się urodzi i mają dowód to mogą mówić o 100%.;-):-):-):-)

No nie bądź taka!!!! Na 3d to będzie dobrze widać co tam jest(o ile się nie zakryje:dry:) U nas ewidentnie było widać jajka z dzyndzlem! Nie mogło być pomyłki!:-D
Jeśli usg daje Ci 99% to napisz nam na 99% któż to jest:-p.

Zmykam pozmywać gary. Będę miała z głowy jutro.;-)

reklama
Do góry