reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Justa, dobrze ze daleko mieszkasz bo bym pomyslala ze o tego samego chodzi:-D
Agula, tylko nasze imiona sie zgadzaja:-Dmoj sie obraza twierdzi ze robi tak gdy ja zaczynam swoj chocholi taniec:-Dale co poradze klotliwa jestem;-)
Rozyczka jak dobrze pojdzie od pazdziernika bede robila mgr w Lublinie;-)
As witam;-)widze ze masz termin ma maj, zawsze chcialam miec dzieciaczka z tego mies albo slub jednak zycie pokazalo inaczej dziecko z lipca, slubu brak ale moze kiedys akurat w maju:-D

reklama
Witam sie i ja:)
hehe zeby nie było za napisze dwa posty i znikam:)
Widze ze sporo nowych mamusiek:)Ja tez mam nadzieję, zże popiszecie dłuzej:)

W pracy u nas totalny bezruch!!
kurde na dworze wieje -masakra jakaś:(
Mam na 5,30 do pracy więc żegnam się buzkai:)

anula ja z Lublina klikam:tak:
Olo spi juz od godziny.... ja obejzałam Gilmorsów i spac sie nie chce
as jak sie czujesz?

Ogólnie czuję się fatalnie.
Właśnie dostałam skurczy od kaszlu .
Ten kaszel mnie wykończy...
Taki suchy bezproduktywny ,męczący...
Nie go .....trafi. :sorry::sorry::sorry:
Do tej pory udało mi się zejść ze wszystkich leków ,a dzis wróciłam na Nospę ,bo brzuch się ostro stawia .
Do tego nadal biegam do teściowej robić jej opatrunki ,ale noga zaczyna się goić .
To maleńki postęp ,ale już widać efekty mojej pracy.
Na pewno nie jest gorzej ,a teściowa mówi ,że jak nie gorzej to znaczy lepiej :-D:-D:-D.
Dziś też musiałam 3 x z psami na spacer i po małego do szkoły ,więc się jeszcze nałaziłam do tego....
Justa, dobrze ze daleko mieszkasz bo bym pomyslala ze o tego samego chodzi:-D
Agula, tylko nasze imiona sie zgadzaja:-Dmoj sie obraza twierdzi ze robi tak gdy ja zaczynam swoj chocholi taniec:-Dale co poradze klotliwa jestem;-)
Rozyczka jak dobrze pojdzie od pazdziernika bede robila mgr w Lublinie;-)
As witam;-)widze ze masz termin ma maj, zawsze chcialam miec dzieciaczka z tego mies albo slub jednak zycie pokazalo inaczej dziecko z lipca, slubu brak ale moze kiedys akurat w maju:-D
Nic straconego.
Ja mam córkę najstarszą z maja ,a ślub w kwietniu brałam.
Najpierw kościelny ,a po 11 latach w ten sam dzień wzięliśmy cywilny. ;-):-):-):-)

Hello!
wczoraj taki piękniutki dzień, a dziś, to znaczy już od wieczora mamy wichurę, że mam wrażenie, że nade mną zaraz dach odleci...
hmmm dołączyłam dziś po śniadaniu, ale kusi nie jeszcze śledzik, ktoś dołączy? ;-)
Anula mówisz że Cię w maju chce się rodzić i brać ślub - przecież wszystko jeszcze możliwe :-) ja mam najstarszą córcię z początku maja, a i ostatnie dziecko się szykuje na maj, choć mam termin na 18 obawiam się, że tak jak pierwszą będę miała wcześniej

As no zważając na Twoją aktywność to jak masz skurcze to chyba nospa ciągle bywa z Tobą w torebce. ja pamiętam jak w drugiej ciąży podobnie śmigałam, za to teraz ni ni, i szczerze mówiąc to trochę Ci zazdroszczę tej możliwości "zaszaleć"

hmmm noi więcej nie pamiętam, jak zwykle na pewno coś jeszcze chciałam, ale może wspomnę później

Eloł dziewczyny.;-)
Kawa w drodze z biurka przez otwór gębowy do mojego tasiora:-p:-D. Któraś dołączy?

U nas też wieje:tak:. Dzisiaj w planach carrefour. Nowa promocja żelu, nie tak fajna jak w tesco ale jednak:blink:. Na ostatnich oparach:dry: będę robić pranie jak nie dostanę tego dzisiaj.

Witam się z rana!
Napisałam wypracowanie, a mój Kuba wyłączył mi listwę przeciw napięciową i mój lapek się zwiesił :dry:. Stary grat, a bateria w nim trzyma coraz krócej...
Całą nocke i mnie lało i wiało, strszna ta pogoda...
Wrublik, u nas było to samo :dry:, a ten śledzik to w occie? Jak tak to i ja poproszę :-D;-)
Karolcia, 3mam kciuki byś na tę promocję zdążyła :tak::-).

Wrublik, u nas było to samo :dry:, a ten śledzik to w occie? Jak tak to i ja poproszę :-D;-)
Karolcia, 3mam kciuki byś na tę promocję zdążyła :tak::-).

to zapraszam :-D bo śledzik z zaprawie śmietanowo octowo cebulowo ogórkowej, mniaaammmmm
Krolcia na ile prań wystarcza powiedzmy ta bańka persilu 2l? wiem że poprzez pranie w płynie oszczędzasz na płynie do płukania, więc i mnie to kusi oj bardzo

Witam sie i ja:)
ale zaraz zmykam do reala na zkupki bo sa jakies wyprzedaze na dzieciece rzeczy:tak: moze skozystam:tak:
Juz mnie dzis z rana mama odwiedziła i przywiozła pierogi:-) mniam!
a teraz Olo sie dorwał do ptasiego mleczka i pałaszuje:dry: wszedzie wlizie.... wspina sie po wszystkim...ech...

reklama
Do góry