reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
As, ładna i duża dziewczyna :tak:. Pewnie nie może się od chłopaków opędzić ;-).
U mnie rosołek gotowy, mały nie chce spać... coś go konkretnego musi brać, bo zwymiotował mi...
Jestem w trakcie prania i czekania na chłopa...
ViKamcia, jakoś nie specjalnie wcześniej rzuciło mi się w oczy to, że zostałaś modem, mój błąd :tak:.

fanta bestyja mi przyznała tam moderowanie jak odeszłam z listopadówek...
mam jeszcze inne działy które moderuję też od dawna ... od 2009 i 2010 ale odkąd zaszłam w ciążę z Emm nie dostałam nic nowego bo byłoby dla mnie za dużo a czasu z 2 dzieci mniej ;-)

ViKamca witam :tak: nie miałyśmy sie chyba jeszcze szansy poznać!
A Twoja kruszynka Emma to nie taka kruszynka:) 87 cm nono wysoka dziewczynka!

Ja poprasowałam sterte rzeczy Olka i smyk sie obudził wiec nie posiedze:(

aguska mam pytanie czy Ty uzywasz jeszcze bodziaków? Tak sie zastanawiam czy sa przydatne w tym wieku biorac pod uwage nocnikowanie to pewnie nie.... własnie mi mały wyrasta z rozmiaru 98 i sie zastanawiam czy kupowac 104 i 110 czy sobie darowac i zainwestowac w koszulki.... do czerwca pewnie by sie jeszcze przydały... sama nie wiem...

Pamietam ze któras pytała o proszek do prania i ja własnie piore w vizirze ale nie jestem zadowolona i chyba spróbuje kostek z ACT, moja mama soie chwali!

Fanta a moze przez te emocje Kubus dzis zwymiotował? współczuje przezyć i jemu i Tobie! Byłam kiedys swiadkiem podobnej sytuacji.... powiem tylko biedna mama.... bezradna.... My mielismy isc w tym tyg na szczepienie ale trzeba to przełozyc ze wzgledu na chorobe. Na szczescie Olo jest z tych co sie wszedzie swietnie czuja byle by mama była obok.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry