reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

justa ja to wole wersje z pitbullem a mojemu Bartkowi to obojętne tę piosenke mam nawet ustawiona jako dzwonek w tel i jak ktoś dzwoni to mój mały szaleje:-D:-D:-D
asia współczuje ja mam 4 dzien więc koniec sie zbliża wreszcie może weź jakąś tabse?
Bartuś teraz ogląda strażaka sama
fanta i jak Kubuś?
justa nie wiem czy pisałam czy zapomniałam rysunek Amelki piękny

Ostatnia edycja:
reklama
Dziękuję! :-)
Moja uwielbia "kani kury " :-D:tak:
Fanta no właśnie , napisz jak tam Kubuś. :tak:
As-asia , że też kobiety tak muszą cierpieć. Za jakie grzechy? :dry:

Moje szkraby klocki typu lego wysypali na podłogę i zrobił się jeden wielki bajzer w domu. :baffled: Ale przynajmniej cisza. :-D

zabawki na podłodze? na jakiej podłodze? ja ostatnio jej chyba od tygodnia nie widziałam, od czasu do czasu pada groźba "proszę to pozbierać, bo wszystko ląduje w koszu" działa na godzinkę, i da się wtedy przez pokój przejść bez potknięcia się o zabawkę :-D, no ale u mnie to takim kosztem dzieciaki spędzą choć jakiś czas póki ja leżę
oj coś chciałam
aaa bodziaki ja przy starszej używałam do rozmiaru 86, a teraz już próbuję czasem wysadzać na nocnik małą i też się zastanawiałam czy nie przerzucić się na podkoszulki, choć bodziaki to mi na razie na zimę wyglądają lepsze

aguska nie no olbrzymem Olo nie jest ale raczej z tych wiekszych dzieci:tak: choc rozmiar rozmiarowi nie równy.... body nosi na 98, bluzeczki na 104 bo ma długi tułów i raczki ale spodnie to i na 86 sa niektóre dobre- któtkie nóżki, choc pajace na 98 tez sa ok. Ja jak kupuje jakies ciuszki to mierze sobie centymetrem i wtedy wiem ze beda dobre:tak:
Justa co do zabawek to ja sprzatam dwa razy dziennie przed spanie w dzien i wieczorem tak to bym non stop tylko układała zabawki
co do tych kostek z act to sobie poczytaj
http://www.act.poznan.pl/?module=category&id=7

Aha dziewczyny czy barała któras udział w konkursie hippa? Pytam bo wydaje mi sie ze zdobycie nagrody dnia jest niemozliwe..... razwiazuje pytanie najszybciej jak to mozliwe, bezbłednie a i tak brakuje mi 10pkt...:(
http://hipp.pl/swieta-z-hipp-bio/

Ostatnia edycja:
różyczko właśnie spróbowałam w ten konkurs Hippa zagrać, niestety ja za długo czytam pytania, mi zabrakło coś koło 100pkt :-D ja jakoś w takie sprawnościowe to słabo wygrywam, ale wygrałam w jednym z konkursów tu na BB z kalendarza adwentowego kupon do Bartka na 50zł, kiedyś z Gerbera wygrałam kocyk dla maluszka ale najlepsza co prawda jedyna taka wygrana to z KDC wygrałam 3tys zł, no ale ile próbowałam w totka - to niestety nie moje

ja od kad siedze w domku to czesto sie pokusze o jakis konkurs i jak do tej pory to mam tylko zestaw naczyn z lubelli.... :( mi najmniej zajeło 11sek odpowiedzenie na ten qiz a i tak brakło punktów ok 10.... i wlasnie wydaje mi sie ze niemozliwe jest odpowiedzenie na te pytania w 3-5 sek co dało by wystarczajaca ilosc punktów:( A w totka czasem puszcze:tak: pod choinke kazdy dostał los w lotto i co? nikt z nas czyli 8 os nie miał nawet dwójki:dry:

AS :szok: normalnie uroda Twojej Klaudii mi przycimila co miałam napisać!!!! Pzrepiekne dziewczyna i ten usmiech!!! Jest czego (mamie dwóch chłopaków :-p) troszke zadrościc ;-)
Wkurzyłam się tak, że mi ręce lataja i zapomniałam co chciałam pisac......
Fanta Fifi zdrowy pomijając ten astamtyczny oddech :-(

Byłam z Lolisłamwe dziś na łyżwach...Jemu srednio podeszly ja za to wsiąkłam ;-0 Nawet sie nie poobijalam ajezdziłam pierwszy raz od kilkunastu lat....

reklama
Hejka!
Wpadłam się zameldować, że mały broji jak by nigdy nic :confused:. Mam nadzieję, że to był jednorazowy wybryk. Zobaczymy jaka będzie nocka, bo u dzieciaków to różnie bywa...
Teraz bawi się z T kolejką elektryczną, a ja mam chwilkę dla siebie <cztajcie na BB:-D>.
Jutro podczytam Wasze posty :tak:. Wpadłam się tylko meldnąć żebyście się nie martwiły. Buziolki wielkie :-)

Do góry