reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hej.;-)
W końcu wszystko doczytałam he he. No As! To ładny spust dziewczyna miała:szok:!!! I faktycznie pulpecik, jakbym swojego widziała hi hi te fałdki:-D. No i siedzę i myślę jak przyczepić kofejki do ziemniaków:confused: i nagle mnie olśniło! Ha ha Kartofelki!:-D

Tylko ja mam stresa jak moje dziecię tyyyyle pochłania:baffled:. Ja duża, mąż jeszcze większy. Mamy tendencję do tycia i chciałabym oszczędzić dzieciom w przyszłości przykrości bo będą pulchniejsze np.. Całe życie się z tym zmagam i pewnie przez to mam zrytą psychę na tym punkcie:sorry2:.

Wrublik obiad z czekoladą, he he, każdy sposób dobry:tak::-D

Lena pięęękny! I w końcu ten kolor właśnie wzięłaś?

Aguśka to wcale nie tak mało jak się zsumuje!

Zawadzkiej też nie lubię:no:. Dla mnie jakaś taka jędzowata. As a co miała ona u Was "poprawić" na czym poległa cwaniara jedna?

Kawka jest pyszna z rana mmmm :-p

AS jakbym widziałą moja Gaje ma 1,5 roku wazy 14,1:)
Krolcia tak kolor identyczny:)jestem bardzo zadowlona:)ale moze za kilka lat kupimy sobie taki porzadny ze sam mieli i dozuje kawke:)no ale taki to z 2000 a nas nie stac:(

reklama
lena ale Gaja wcale nie wygląda na pulpecika:no: ma ciężkie kości:-D;-)
krolcia no mój jak ma czas apetytu to potrafi zjeść a zobacz ile tylko waży :sorry2: on to chyba ma po mamusi:-D gruby nie będzie
a co do twojego synka to póki co sie nie przejmuj na lato pewnie go jeszcze wyciągnie zacznie biegać to zgubi;-)
kamcia witaj spowrotem
ja już po kawce

To się poświęcę i coś Wam pokażę .
To moja Klaudia noworodek

Reszta fotek w załącznikach .
Taki "chudziaczek" to musiał konkretnie pojeść :-D:-D:-D

na 1 fotce 2 miesiące ,
2 fotka 5 miesięcy
nastęne roczek
Ale wspomnienia :-D
justa a wy macie jakieś zaległe szczepienie?
Julia ma II szczepienie na odrę , świnkę i różyczkę. :tak:
W tym tygodniu 6 tyg. upływa od I szczepienia.

Witam sie i ja;)
dziewczyny u nas od 8 do 17 nie było pradu dopiero uporałam sie z rozmrozona lodówa:(
byłam dzisiaj zamówic nowe okularki wzrok o 0,5 mi sie pogorszył:(
a to obiecany expres prezent od męża;)

Cafissimo-Sweet-Violet.jpg

Wow :szok: , ale sprzęcior. :shocked2:

Mój mężuś wrócił do pracy. Ale tylko na 2 dni, bo potem znowu na zmiany wchodzi. :baffled:
Miałam iść na szczepienie z Julą , ale nogi mnie bolą. :-p

Bodzinko Fifi wyzdrowiał?
ViKamcia kopę czasu!

Witam po swietach!!!
Melduje ze zyjemy:tak:hehe i mamy sie dobrze! Olo juz prawie zdrowy- matko jak on dzis rozrabia to juz nie mam siły:wściekła/y:wszystko tylko nie zabawa zabawkami! Zaraz rozłoze kojec i sie skonczy ta samowolka (kojec to u nas kara).
po za tym od rana was czytam i nadrobic nie moge.... skonczyłam na stronie 13744 i nie wiem co maiałam odpisac.... Potem Olo pojdzie spac to nadrobie.
P. poszedł dzis do pracy wiec mam spokój.... choc teraz aczynam myslec ze Olo tak rozrabia bo ojca nie ma.
Ale mi sie chce spac.... zwlec z łóżka sie nie mogłam.... i tak codzienie mam od jakiegos tyg... ciagle mi sie chce spac, siada na chwile i juz bym spała:-( ostatnio tak miałam 2 lata temu na poczatku ciazy ale teraz to pewnie przez pogode.
Dobra zmykam bo Olo juz cos broi w swoim pokoju!

a u mnie zaraz facet przyjedzie do pomiaru oknana strychu bo mamy płyta zasłoniete a przy taki wiatrach to niebezpieczne;)
takze ciesze sie bardzo ze ta końcówka roku bardzo bogata:)
ehhh oby tak dalej to bedzie super;)no ale niestety coś za coś....słomiana wdowa ze mnie;)

reklama
a ja jestem w proszku nic mi sie nie chce
A myślałam, że tylko ja dziś do południa w piżamce siedzę. :zawstydzona/y: Nic tylko nas zmieść szczotką dziś. :-p

U mnie pranko z 3 pralek wyschło, czeka mnie kupa prasowania , w tym pościel. :dry: Mięso na obiad się rozmraża, czekam aż woda na kawę się zagotuje. Wypiję kawkę, to może się rozkręcę i zacznę normalnie funkcjonować. :dry:

Różyczka ale masz zabójcze metody wychowawcze. :-D
Z tym spaniem, to może morfologia ci spadła, może anemię masz? Człowiek wtedy taki osłabiony , apatyczny chodzi. :tak: A po drugie zimę mamy. ;-) Wcześnie robi się ciemno, rano wstajemy też ciemno. Organizm wariuje. ;-)

Lena końcówka roku i u mnie bogata, bo wypłata na konto wpłynęła. :-D Ale popłacę rachunki, zrobię zakupy i styczeń powitam z pustym portfelem.:baffled:

Właśnie wyczytałam , że w tym roku w mazowieckim ferie zaczynają się bardzo szybko. :shocked2: Od
14 stycznia .
:szok: Cały styczeń z trojką dzieci w domu i z chłopem na zmianach . :baffled:

Do góry