aguska2017
Fanka BB :)
O to dobrze że Kubuś już dobrze sie ma![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
a mój już śpi hehe
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
a mój już śpi hehe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
fanta ona od prawie 2 lat ma stałego chłopaka .;-):-):-)As, ładna i duża dziewczyna. Pewnie nie może się od chłopaków opędzić ;-).
U mnie rosołek gotowy, mały nie chce spać... coś go konkretnego musi brać, bo zwymiotował mi...
Jestem w trakcie prania i czekania na chłopa...
ViKamcia, jakoś nie specjalnie wcześniej rzuciło mi się w oczy to, że zostałaś modem, mój błąd.
Ju śpi?ja też szczęścia nie mam hehe
mały pi a my mamy wieczór dla siebie zaraz ogarne jakąś kolacje zrobie i coś sobie obejrzymy;-)
No Klaudia ładna jest zaprzeczać nie będę .ASnormalnie uroda Twojej Klaudii mi przycimila co miałam napisać!!!! Pzrepiekne dziewczyna i ten usmiech!!! Jest czego (mamie dwóch chłopaków
) troszke zadrościc ;-)
Wkurzyłam się tak, że mi ręce lataja i zapomniałam co chciałam pisac......
Fanta Fifi zdrowy pomijając ten astamtyczny oddech :-(
Byłam z Lolisłamwe dziś na łyżwach...Jemu srednio podeszly ja za to wsiąkłam ;-0 Nawet sie nie poobijalam ajezdziłam pierwszy raz od kilkunastu lat....
Oj zębów to współczuję .moja maluśka to już chyba parę dni przesypia prawie całe dnie... podejrzewam zęby, bo nie chce jeść tylko mleko i od biedy jogurcik wsunęłam dziś, a od rana do wieczora to chyba nie spała ze 3 godz i przed 19 znowu padła na pyszczek... niech w końcu wyjdą te zębule, bo jedyneczka jest dawno widoczna a dziąsło pęknąć nie chce, no i dwójeczka do kompanii idzie... jak wyjdą to będzie 6 zębulków na pokładzie
a mi reumatyzm w nogach i rękach się odzywa... ciężka nocka przede mną![]()