reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

hej hej!
z przerwą na śniadanie w końcu dobudziłam się po 11, ale coś tu czytam chyba jakieś senne dni nastały na wszystkich, ooo z praniem to mi nie wspominajcie, leży jedno pranie do wywieszenia, muszę pogonić męża, a drugie też muszę nastawić, ale najgorsze dla mnie to pochowanie wszystkich czysych rzeczy z powrotem do szaf, zawsze mam wrażenie że za dużo tego jest, a jak trzeba kogoś ubrać to widzę braki... ech i gdzie ja się pomieszczę z trójeczką?:szok:
nowy rok chyba za parę dni a dla mnie to tylko kłopot kiedy pójdą sobie gości, bo tradycyjnie do nas para przyjaciół przychodzi i czy od fajerwerków nie wystraszy się maluśka...:sorry2:

reklama
Witam się!
Nie poczytałam bo sporo napisałyście ale obejrzałam obrazki :-D:tak:.
As, super zdjątka :tak:. Z Twojej córci, to żeczywiście była kluseczka, ale urocza i te bląd włoski. Ciekawa jestem po kim jak wy oboje ciemni:tak:.
Lenka, zajefajny ten expres :tak:. Taki nowoczesny design :-). Super! Więc nie dziwie się, że tak się nim ekscytujesz :-).
Łał, kogoż tu moje oczy widzą. ViKamciu, witam Cię serdecznie! Czasu nie miałaś? Dziewne, wręcz oszałamiające, powiedz mi kiedy moderatorem Łodzi zostałaś? :szok:. Mam prośbę. Jesteś dorosłą kobietą i nie zachowuj się jak przedszkolak, Ty jak i Ewuniaf <wiesz co mam namyśli...>. Dobra już Ci nie podskakuje bo mi bana dasz :-D:-D;-).
Justa, współczuję tylu ludzi w domu, a gdzie tu w tym zamieszaniu czas dla nas? :-D:-D.
Róźyczk@, dobrze, że z Alkiem już dobrze :tak:. Dla pocieszenia dodam, że i ja mam lenia przez pogodę :tak:.

Witajcie!
U nas szaro i wietrznie. takowa pogoda nienastraja mnie pozytywnie. jeszcze mnie brzuchol na @ boli. Czekam na @. :dry:
As - cudna ta Twoja pociecha. Śliczna kluseczka i juz taka duza! Jak ten czas leci, co nie? Moj zaraz bedzie mial 2 lata, a jeszcze 2 lata temu rezydowal pod moim sercem.:-)
aguska - tak jak pisalam mama rowniez mega lenia!:dry:
lena - cudowny eksprezik! Zapodaj nam Kochana tutuaj jakos dobra kawusie!:-D
Milego dzionka!

Witajcie!
U nas szaro i wietrznie. takowa pogoda nienastraja mnie pozytywnie. jeszcze mnie brzuchol na @ boli. Czekam na @. :dry:
As - cudna ta Twoja pociecha. Śliczna kluseczka i juz taka duza! Jak ten czas leci, co nie? Moj zaraz bedzie mial 2 lata, a jeszcze 2 lata temu rezydowal pod moim sercem.:-)
aguska - tak jak pisalam mama rowniez mega lenia!:dry:
lena - cudowny eksprezik! Zapodaj nam Kochana tutuaj jakos dobra kawusie!:-D
Milego dzionka!

images

DLA wszystkich" kofinek":)

reklama
witajcie po długiej kolejnej nieobecności...ja już powróciłam z pl... ale nie miałam za bardzo czasu bo mielismy niecałe 2 tyg na przygotowanie się do świąt , połatwienie papierków.. no i zrobienie zakupów.. więc na forum wchodziłam sporadycznie i stopniowo nadrabiałam... w polsce było super... ale ciesze się że już jesteśmy tutaj :-) święta udane... prezentów dużo .. gości tak samo dużo.. wigilię mieliśmy na kilkanascie osób :-) u mnie w domku...a do dziś dojadamy pyszności :-) sylwestra będziemy spędzać w domu sami z dziećmi .. no niestety tak wypadło w tyum roku że nikt nie wpadnie a i my się nie wybieramy...a jak tam u was co robicie w sylwka w tym roku??buziaczki dla was:*
Witaj ponownieSylwester w domku .Inaczej sobie nie wyobrażam :-D:-D
Hej.;-)W końcu wszystko doczytałam he he. No As! To ładny spust dziewczyna miała:szok:!!! I faktycznie pulpecik, jakbym swojego widziała hi hi te fałdki:-D. No i siedzę i myślę jak przyczepić kofejki do ziemniaków:confused: i nagle mnie olśniło! Ha ha Kartofelki!:-DTylko ja mam stresa jak moje dziecię tyyyyle pochłania:baffled:. Ja duża, mąż jeszcze większy. Mamy tendencję do tycia i chciałabym oszczędzić dzieciom w przyszłości przykrości bo będą pulchniejsze np.. Całe życie się z tym zmagam i pewnie przez to mam zrytą psychę na tym punkcie:sorry2:.Wrublik obiad z czekoladą, he he, każdy sposób dobry:tak::-DLena pięęękny! I w końcu ten kolor właśnie wzięłaś?Aguśka to wcale nie tak mało jak się zsumuje!Zawadzkiej też nie lubię:no:. Dla mnie jakaś taka jędzowata. As a co miała ona u Was "poprawić" na czym poległa cwaniara jedna?Kawka jest pyszna z rana mmmm :-p
To pokażę Ci jak teraz Klaudia wygląda ;-)
Fotki z zeszłego roku.

Ostatnia edycja:
Do góry