reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

u nas też szaro sie zrobiło
bylam na zakupach to nic nie ma ciekawego bo albo za drogie albo nie w moim rozmiarze albo wszystko to co pół miasta ma więc bezsensu
kupiłam sobie tylko portfel i tyle:sorry:
mały na dodatek nie chce jeść!ciągle nie i nie i nie
dzień do du... oby dalsza częśc była lepsza
miłego dnia dla was;-)

reklama
Witajcie!:-)
Fanta
- juz ponad 40 dni! Gratulacje! Zycze wytrwalosci! ja nie pale i nigdy nie palilam! Mam swoj nalog slodycze!:tak:
aguska - u nas tez ciagle i to ciagle niejedzenie. Konca nie widac. Nawet slodyczy za bardzo nie lubi!
Co do zachowaniu to rowniez identycznie. jak sie conieco oswoi to szaleje na calego!:-D:szok:
Milego dzionka babeczki!:-)
Jak mi sie uda to wpadne wieczorkiem!

Witajcie dziewczyny
happy.gif
jestem mamą listopadową 2010 i mam do Was prośbę.

Nie jesteś na naszym wątku a prosisz o głosy .
To niezgodne z regulaminem .
Za to grozi ban .
Posta usuwam ,bo mam do tego prawo.
Proszę przestrzegać regulaminu...!!!!!

Wpadłam zdać relację z pobytu u lekarza...
Znów najadłam się wstydu :cool:. Doczłapaliśmy się po za 20 pierwsza i od razu pani doktor nas przyjeła :tak:. Jak tylko otworzyły się drzwi gabinetu mały wpadł w histerię :zawstydzona/y::-(. Nie chciał wejść, to go tam wniosłam. Zamknełam drzwi, a on stał przy drzwiach i beczał krzycząc ała :dry:. Na wagę nie chciał stanąć... to zważony został na wadze dla niemowlaków i waży 14,500. Więc akurat, jak zobaczył miarkę, to też nie chciał i się wyginał, na oko pani doktor wpisała mu między 90, a 95 ale nie wiadomo czy w tą czy w tą, bo kurczę wyginał się jak paragraf....:cool:. Nawet zbadać się nie dał bo beczał... także usiadł do mnie przodem bym mogła go uspokojić, a lekarka próbowała go zbadać... Nasza wizyta w gabinecie trwała około godziny :sorry2::eek:. Przed 15 doczłapałam się do domu i mam serdecznie dość. Padnięta jestem. Na szczęście kolejny bilans za 2lata :tak:. Może wtedy będzie lepiej

fanta to nieciekawie miałaś:no: ale Kubuś to olbrzym kurcze ciekawe po kim?:-D:-D:-Dna prawde to Bartek przy nim kruszynka:-D:-D:-D
ciekawe jak to mój będzie sie zachowywał za miesiąc:confused:
Aguska, zaraz tam olbrzym on się w każdą stronę wyginał. Na spokojnie zmierzę go w domu i się pochwalę ile. W książecce ma wpisany wzrost 90/95 :-D

nie no 5 cm różnicy dobre hehe mój ma 89 to w sumie dużo niższy nie jest ale twój to ładnie waży czym ty go karmisz?to ja spróbuje ze swoim tak:-Dbo mój dziś ma bunt i jeść nie chce:no:

reklama
Jestem, ale tylko na moment.:sorry2:
Mężuś ma dziś jeszcze urlop , to siedzimy sobie i oglądamy serię odcinków "Spartakus" na kompie. :tak: Polecam Wam ! Super serial. :tak::-D

O bilansach piszecie. Ja jutro z Julą lecę na szczepienie. :tak: Moja kruszyna Amelka , już kiedyś pisałam, waży 12 kg. :tak:

Do góry