reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
hehehe
a Bartek to zawsze takiego rabanu narobi ostatnio z jeździkiem szalał wszystkie zabawki w gabinecie latały hehejak to nasza pani doktor mówi on jak tornado i nie usiedzi w miejscu:-D ale nie zawsze taki jest bo sie robi z niego wstydzioch:tak:

oj tak ale wszyscy jak go widza to mówia on taki słodki gdzie łobuz tylko żywy a ja tam swoje wiem hehe
właśnie mój pan i wladca zadzwonił że mam sie szykować i na zakupy idziemy

Hejka.;-)
Kawka w ruch poszła, bo jakieś sny mnie męczyły:eek: i budziłam się co chwilę.
Aguska a ile ma wzrostu Twój łobuziak? Jej 12,700..tyle to moje dziecko chyba waży:zawstydzona/y:...grubasek jeden. Coraz więcej się porusza na dwóch i mam nadzieje, że zgubi choć część...
Fanta &&& za dobre zachowanie:-p Kubulka.:-D

Rany Koguta próbowałam podczytać ale tak mnie ucho napierdziela a od niego głowa, ze nie dam rady..
Krolcia Twój Ksiądz mój Pijany Ksiądz
wink2.gif

Bodzia he he pijany ksiadz, dobre..:-D
zdrówka

Ostatnia edycja:
kochana mojego mierzyłam tak tydzień temu i ma 89 cm mój był zawsze okrąglutki ale baaaardzo ruchliwy i teraz co zje to gubi :tak: ale u was to wszyscy duzi nie?pisałaś że Mateusz też taki był wyrośnie;-)a twój ile ma wzrostu?

Pojęcia nie mam ile teraz ma. Na 13 m-c życia jest przewidziane szczepienie, to wtedy mam nadzieję go zmierzyć i zważyć dokładnie w gabinecie.
No Mateusz też był spory. Nie był taki ciężki jak Daniel w wieku roku, ale to też może kwestia tego, że Mati chodził od 10 m-ca już, więc szybciej zaczął gubić. A ten mały cały czas na czterech jeszcze.

Rany Koguta próbowałam podczytać ale tak mnie ucho napierdziela a od niego głowa, ze nie dam rady..
Krolcia Twój Ksiądz mój Pijany Ksiądz ;-)
Jak się dziś czujesz?
Moja Klaudia zakonnica alkoholik,a Kubuś alkoholik poeta :-D:-D

Witajcie wieczorowo!
Ja tylko na chwilke podczytac jak swieta spedzily inne babeczki. No i niedlugo Sylwester!
Macie jakies plany?
My w domku balujemy!
As - czego zyczyc chlopca czy dziewczynki?!
aguska - Ksawek tez boi sie Mikolajow. Jak powiedzialam, ze Mikolaj byl i przyniosl prezent to on :NNNIIIIIEEEEEE NNNIIIIEEEEE!
Dobranoc Kobitki!
Wolałabym dziewczynkę ,ale co Bóg dał ,to ksiądz ochrzci ,a matka bez gadania wychowa :-D:-D:-D:-D

witam z rana
no to streszcze troche święta:-D
podróż ok i w jedna i druga strone bartuś był bardzo grzeczny nawet sobie troche pospał w samochodzie
na moich rodziców zareagował ok chociaż na początku jak tylko weszliśmy to sie zawstydził ale po 5 minutach było tylko baba baba:-D
wszystko było ok odwiedziliśmy troche rodziny wszyscy mówili że Bartek to słodziak i żywe sreberko:-D no i że rośnie jak na drożdżach:-D
ja sie objadałam masakrycznie jednak po ważeniu okazało sie że po nocce gubie 1,5 kg więc to co przytyje w ciągu dnia i tak ze mnie ucieka więdc nici z przytycia:-( ale cóż
Bartek najpierw sie zawstydził Mikołaja ale dziadek za bardzo chyba wczuł sie w role haha i zaczał gadać hohoho to mały sie zasłonił rączkami i zaczął miauczeć prawie płakać to Mikołaj dał prezenty u uciekł;-) mały dostał fajne prezenty gitare ale taka fajna laptopa (mam nadzieje że to pomoże mu w mowie) wóz strażacki klocki i wywrotke a do tego jeszcze różne ksiązeczki
prababcie dały kasiorke żebym kupiła mu to co potrzebne więc spoko;-)
fanta gratulacje kochana ;-)a dostałaś kartke?a kiedy idziecie na bilans?bo ja bartka ważyłam i 12,700 waży
co do proszków to ja piore albo w vizir albo w bryzie
Super ,że tak dzielnie się spisał .:tak::tak:

Pojęcia nie mam ile teraz ma. Na 13 m-c życia jest przewidziane szczepienie, to wtedy mam nadzieję go zmierzyć i zważyć dokładnie w gabinecie.
No Mateusz też był spory. Nie był taki ciężki jak Daniel w wieku roku, ale to też może kwestia tego, że Mati chodził od 10 m-ca już, więc szybciej zaczął gubić. A ten mały cały czas na czterech jeszcze.
Klaudia na 7 miesięcy ważyła 10.200 ,a na roczek 13 kg ;-) waga urodzeniowa podobna (moja troszkę cięższa była:-D),więc też spoko.:tak:
Przyjdzie czas to wyrośnie i będzie szczuplutki.:tak:;-):-):-)

reklama
Witam, wybaczcie że nie poczytam ale głowa mi dzisiaj pęka :no: na szczęście dzisiaj nie mam za dużo roboty :tak: w kuchni już czysto, obiad mam ze wczoraj tylko muszę kopytka zrobić i nic więcej nie robię :tak: Kuba sobie ogląda bajkę i bawi się autami M w pracy więc mam spokój :tak: pogoda wiosenna, słońce świeci lekki wiatr ale chłodno :sorry2:

Do góry