reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja gotuje pomidorową z ryzem:) zaraz smyk wstanie to sobie zje a na drugie mam kopytka z sosikiem i kapusta kiszoną:) tez bedzie zadowolony!!
aguska ja sobie nie wyobrazam zeby Olo nie spał w dzien.... Kiedys w sobote nie spał przed basenem, potem basen i jak przyjechalismy do domu to była ok 16 i moje dziecie zasneło na stojaco w przedpokoju trzymajac sie mojej nogi jak ja sie rozbierałam z kurtki:szok: szok.... Dobrze ze wieczorem Ci szybko padanie to masz szybciej wolne:tak: Bo Olo to tak przed 21 najczesciej padnie, wczesniej nie ma mowy.

fanta hop hop gdzie sie podziewasz?

Ostatnia edycja:
reklama
różyczka ale mój jak byl młodszy to też tak miał i spał w dzień;-)
zobaczysz za pare miesięcy czy tak zawsze chętnie ci bedzie sypiał:-D
mój wcina jabłuszko już tarł oczka no ale spać NIE!

A mój śpi właśnie odbębnia drugą drzemkę:tak:. Dam mu jeszcze 15 minut i będę musiała go budzić, bo po starszaka do przedszkola trzeba jechać. Jeeeny jak ja bym zjadła coś słodkiego. Ograniczam ostatnio do minimum(łyżeczka cukru w kawie) i chyba dlatego mnie teraz tak ciagnie

ja bez słodkosci tez nie umiem zyc!
Własnie mi jedna forumowa mamuska podpowiedziała jakie ciasto na swieta zrobic oprócz tych tradycyjnych:) zrobie Shreka! jestem ciekawa jak smakuje:tak:

Olo tez juz dokucza bo zmeczony... cos sie nie wyspał.
Ja juz zmykam. Do jutra!
Miłego wieczorku!

witam dodałąm zdięcia córeczek odebrałam je dziś
2538.jpg003.jpg

reklama
Do góry