reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

As to ja się wbijam :-D to super że teściową wypuścili i oby więcej tam nie wróciła :tak: Kuba pije na szczęście tran :tak:
Krolcia mi też się nie chce ostatnio wstawać rano, ale mi do tego dochodzi że się w nocy budzę i nie mogę potem zasnąć dopiero nad ranem mi się udaje :sorry2: i to takie spanie do d*** :dry:

ja też nie wysypiałąm się budziłam się w nocy a póżniej zasnąć nie mogłam aż koleżanka poleciłą mi tabletki ziołowe Benosen i teraz wcale się w nocy nie budze i rano czuje się wyspana

reklama
no i nicvi ze spacerku z koleżanka jednak dziś nie może buuuu.....
i znowu sami musimy iść:sorry2:
a u nas słoneczko wyszło i jakoś tak fajnie sie zrobiło na dwórku
mały zjadł już drugie śniadanko
ja ogarnęłam i zaraz sie wezme za siebie:-D

witam z kawka
krolcia ja też oglądałam porodówke i jak ona oddawała te bliźniaki to nie mogłam i łezka sie zakeciła
as fajnie że terściową wypuścili czyli święta spędzi z wami;-)
Beata ja swojemu też podaje tran smakowy i mój na początku tylko wypluwał a teraz już sie przyzwyczaił:tak:
a ja może dziś na miasto pójde z koleżanka
O co chodzi z tą porodówką?:szok::szok:

Mój agent nadal tranem pluje :-D:-D:-D
Ja tylko na sekundkę
Witam się z Wami wklejając mój brzuch :szok::szok::-D:-D:-D

Załączniki

• brzuch.jpg
    brzuch.jpg
    12,8 KB · Wyświetleń: 28
Asia ja jakoś nie lubię barć tabletek :sorry2:

Miałam się wcześniej zapytać, któraś z Was próbowała vanisch do dywanów ten proszek :confused: bo muszę sobie dywan wyprać ale nie mam od kogo pożyczyć odkurzacza do prania dywanów więc jedyny sposób to samemu i się tak zastanawiam czy ten vanisch faktycznie działa :sorry2:

Ja zawsze piorę dywany sama, ręcznie. Używam wtedy vanisha do prania ręcznego i jestem zadowolona, na sucho jeszcze nie czyściłam.

As jest taki program "Porodówka" w środy na TLC. Też się właśnie zryczałam jak bóbr jak oddawała te dzieci.

witam z kawka
krolcia ja też oglądałam porodówke i jak ona oddawała te bliźniaki to nie mogłam i łezka sie zakeciła
as fajnie że terściową wypuścili czyli święta spędzi z wami;-)
Beata ja swojemu też podaje tran smakowy i mój na początku tylko wypluwał a teraz już sie przyzwyczaił:tak:
a ja może dziś na miasto pójde z koleżanka
Ja teraz na necie urywek obejrzałam dzisiaj też idzie ale chyba o 23 ..

witam ja też już kawke pije dziewczynki się bawią :tak:a mi się pralka zepsóła tz pasek się urwał już któryś raz z żedu ostatnio jak pamiętam urwał się w pazdzierniku tylko najgorsze ze pasek bedzie dopiero we wtorek:no:
rózyczk@ wiem jak to jest moje też takie są potrafią wszystko zniszczyć ostatnio zniszczyły dolne łóżko od łóżka piętrowego więc spały na jedny we dwie a wczoraj zniszczyły dolne rozłożyły na elementy i dziś w nocy spały na podłodze na materacu mąż ma dzisiaj kupić jakieś wielkie śruby żeby je skręcić:tak:
Przykro mi z powodu pralki a dziewczynki pomysłowe nie ma co :-)
O co chodzi z tą porodówką?:szok::szok:

Mój agent nadal tranem pluje :-D:-D:-D
Ja tylko na sekundkę
Witam się z Wami wklejając mój brzuch :szok::szok::-D:-D:-D
As śliczny brzysio ucałuj go od e-cioci :-)
Asia ja jakoś nie lubię barć tabletek :sorry2:

Miałam się wcześniej zapytać, któraś z Was próbowała vanisch do dywanów ten proszek :confused: bo muszę sobie dywan wyprać ale nie mam od kogo pożyczyć odkurzacza do prania dywanów więc jedyny sposób to samemu i się tak zastanawiam czy ten vanisch faktycznie działa :sorry2:
Nie próbowałam ale zawsze albo Vanisch do prania ręcznego lub mechanicznego i bardzo fajnie wyczyści:)

Witam i ja z kawką dopiero byłam w NT i troche mi zeszło a teraz bym spać szła :) ale niedługo po Martynkę trzeba jechać ...

Asia jestem na forum tylko wczoraj oglądałam kolejny raz Zmierzch a teraz wypożyczyłam sobie Pocałunki wampira :)

ja sie bardzo chetnie przyłacze:) mam szarlotke, jakas chetna?
Olo spi wiec mam chwilke:tak:
My też po spacerku... troche szybciej musielismy wracac bo smyk przewrócił sie prosto w błotko:baffled:
aguśka widze że mamy podobnych synków jesli chodzi o temperament, i raczej nie spodziewam sie ze nie bedzie u nas buntu dwulatka.... oj bedzie ze hoho.... Mój tez podstawia sobie cos (najczesciej samochód) pod komode i sciaga z niej wszystko:( i przestawia mi kanaly w radiu...

lena jak gardełko? ja jeszcze polecam płukanie naparem z szałwi

As 76 oj to leż kochana... wiem przez co przechodzisz. Ja od połowy ciaży przelezałam bo skurcze i napinania brzucha. Trzy pobyty w szpitalu a potem mi poród wywoływali:p hehe A fotka brzusia super! Pieknie sie prezentuje:) a wiesz jaka bedzie płeć dzieciatka? A co do wigili to chyba bedziecie miec wiecej niz 12 potrwa? hehe Zdrówka dle tesciowej!
Beata ja nie podaje tranu Olkowi tylko same witaminy... tyle ze Olo nie choruje wcale wiec nie widze sensu. Mam nadzieje ze Twojemu smykowi pomoze:) Dywany piore tylko na mokro, z proszkiem nie próbowałam....
as-asia wspólczuje zepsucia pralki... i co teraz bedziesz recznie prać?

Ostatnia edycja:
reklama
różyczka :-D to mały brudasek:-D mój zaliczył tylko dwa małe upadki ale biegł jak szalony:-D no i to moje dziecie nie śpi:dry: i spać już nie będzie no trudno chociaż wieczór będę miała dla siebie
na obiad też sie wypiął:dry:będę musiała coś innego wymyśleć w sumie to jak zgłodnieje to sie upomni;-)

Do góry