reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

różyczka u nas też dziś ciepło mały sie przespał 1,5 h na dwórku a co do sprzątania to u mnie sie nie da jak mały śpi bo on śpi tylko na dworze albo w ogole:eek: a włożenie go do czego kolwiek nie ma takiej opcji bo i tak wyjdzie hehe mój już jest większy więc sie nie da:no:
zaraz robie sobie drugą kawke i małemu jeszcze raz zupke dam bo mało wcześniej zjadł

reklama
aguska no tak Bartuś starszy jest to i cwańszy.... hehe.... to jak pada deszcz to mały miś wogóle nie śpi? i nie marudzi? Co do buntu to mi sie przypomniało ze jak Olo miał gdzierś koło roczku to była masakra!!! Ciagle coś wymuszał napadami płaczu złosci i tym podobnymi.... ale przeszło... mam nadzieje ze buntu dwulatka nie bedzie... hehe....

różyczka on jak skończył 20 msc to tak zaczął mi nie sypiać:no: czasem spał a czasem nie w październiku to na palcach mogę policzyć kiedy miał drzemki:sorry:teraz zaczął znowu sypiać ale tak jak pisałam tylko na dworzu i to też nie zawsze a baaaardzo rzadko w domu.a jak nie śpi to czasem jwest troche marudny ale nie zawsze wtedy tylko zbliża sie 18-19 i sam pada śmieszny widok.co do buntu to mój też zaczął jakoś po roku i u niego tak sie on rozwija jak skończył 18 msc to sie rozkręcił haha pady na ziemie uciekanie kłócenie że nie!itp ma takie akcje co jakiś czas jak tylko mu nie pomyśli ale jakoś daje rade;-)pewnie u was to sie jeszcze ujawni ale nie martw sie nie każde dziecko jest takie :-D;-)ale wszystko przed wami:-D
mały właśnie zjadł pięknie zupke a ja pije kawusie wreszcie

Wiem lubie pocieszać:-D:-D:rofl2::-D może akurat twój synuś będzie aniołkiem i będzie grzeczny...;-)
bartuś teraz ciągle podkłada coś pod komode włazi na to i ściaga mi z komody co sie da:baffled: a stoi tam duży kwiat który już raz wylądował na Bartka głowie
:sorry:

Witajcie!:-)
Dzisiaj latany i zajety mialam caly dzionek. Bylam rano na miescie potem na Wigilii Foto mamus oraz sprzatalam spizare. jeszcze mam do sprzatniecia wc, lazienke, kuchnie i salon. Wiec dam rade!
Na Wigilii byla bardzo milo. Wzielysmy ze soba nasze fotki i pokazywalysmy oraz opowiadalysmy o sobie.:-)fanta - powoli! Przygotowania do swiat!
wiktoria i as - cudnie choinkowo!
Dobranoc babeczki!:-)

reklama
Do góry