reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Mi sie w zelmerze podoba jedynie reklama "my wiemy co wy robicie z naszym sprzętem "czy cos w tym stylu ,ale rację maja że wiara nieraz cuda ze sprzetem robi a potem że się zepsół:szok: :-D

hej hej

co sie dzieje???
zajrzałam, myślałam że sobie poczytam a tu prawie nikogo nie ma????

dla mnie to był ciężki dzień, mam nadzieję że jutro Maja będzie w lepszym stanie

a teraz spadam

dobranoc mamuśki :-)

hej! hej!
My też już na nogach i po śniadanku. Za chwilkę idę położyć małego na drzemkę i znowu będzie troszkę spokoju;-):-D.

Aga ja tez myslę ze to dobry pomysł żeby go zapisac już w grudniu ,będziesz mogła go powoli przyzwyczajac ,najpierw na krócej go tam oddawac i stopniowo wydłużaczć czas ,i tobie i jemu będzie lzej ,a potem jak bedziesz szła do pracy nie będziesz musiała na gwałt szukac żłobka i denerwowac się czy tam jemu dobrze,oboje przywykniecie do nowej sytuacji:tak: :-)

magda potem może byc cieżko z oduczaniem ,ile to jest histori że mamy plasterki na cycusie przyklejaja i mówia że ałka i że mleczka nie ma:tak:

Problem w tym, ze oni chca go przyjac juz w pelnym wymiarze godzin, a to kosztuje slona kase!:szok: Wiec chyba bede zmuszona odmowic, nie zamierzam przeplacac, jezeli moje dziecko mialoby chodzic do zlobka tylko na pare godzin tygodniowo. Zobaczymy jak bedzie, bo w czwartek mamy rozmowe z dyrektorka zlobka. Moze da sie przesunac przyjecie malego o dwa miesiace. Jak nie to przyjedzie moje mama, na ten okres, a pozniej moze zglosza sie z innego przedszkola, bo zapisalismy go do 4 w okolicy. Znajdziemy juz jakies wyjscie.:tak:

reklama
witajcie

moja niunia jeszcze spi, więc to znak że zdrowieje :happy::happy::happy: bo całą nockę tez ładnie przespała

ja niestety wstałam, bo teściowa mnie obudziała, klucze chciała, bo mój mąż z teściem zgubili torbe z narzędziami :szok::szok::szok::szok: jak można zgubić torbe z narzędziami?????? to tylko oni są do tego zdolni :no::no::no:

Do góry