reklama
Pycha
mama Mai i Marty
hej hej
co sie dzieje???
zajrzałam, myślałam że sobie poczytam a tu prawie nikogo nie ma????
dla mnie to był ciężki dzień, mam nadzieję że jutro Maja będzie w lepszym stanie
a teraz spadam
dobranoc mamuśki :-)
co sie dzieje???
zajrzałam, myślałam że sobie poczytam a tu prawie nikogo nie ma????
dla mnie to był ciężki dzień, mam nadzieję że jutro Maja będzie w lepszym stanie
a teraz spadam
dobranoc mamuśki :-)
aga29
Fanka BB :)
Aga ja tez myslę ze to dobry pomysł żeby go zapisac już w grudniu ,będziesz mogła go powoli przyzwyczajac ,najpierw na krócej go tam oddawac i stopniowo wydłużaczć czas ,i tobie i jemu będzie lzej ,a potem jak bedziesz szła do pracy nie będziesz musiała na gwałt szukac żłobka i denerwowac się czy tam jemu dobrze,oboje przywykniecie do nowej sytuacji :-)
magda potem może byc cieżko z oduczaniem ,ile to jest histori że mamy plasterki na cycusie przyklejaja i mówia że ałka i że mleczka nie ma
Problem w tym, ze oni chca go przyjac juz w pelnym wymiarze godzin, a to kosztuje slona kase! Wiec chyba bede zmuszona odmowic, nie zamierzam przeplacac, jezeli moje dziecko mialoby chodzic do zlobka tylko na pare godzin tygodniowo. Zobaczymy jak bedzie, bo w czwartek mamy rozmowe z dyrektorka zlobka. Moze da sie przesunac przyjecie malego o dwa miesiace. Jak nie to przyjedzie moje mama, na ten okres, a pozniej moze zglosza sie z innego przedszkola, bo zapisalismy go do 4 w okolicy. Znajdziemy juz jakies wyjscie.
reklama
Pycha
mama Mai i Marty
witajcie
moja niunia jeszcze spi, więc to znak że zdrowieje bo całą nockę tez ładnie przespała
ja niestety wstałam, bo teściowa mnie obudziała, klucze chciała, bo mój mąż z teściem zgubili torbe z narzędziami jak można zgubić torbe z narzędziami?????? to tylko oni są do tego zdolni
moja niunia jeszcze spi, więc to znak że zdrowieje bo całą nockę tez ładnie przespała
ja niestety wstałam, bo teściowa mnie obudziała, klucze chciała, bo mój mąż z teściem zgubili torbe z narzędziami jak można zgubić torbe z narzędziami?????? to tylko oni są do tego zdolni
Podziel się: