reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam
ja na nogach od 8.30
LEIKA witamy zpowrotem, fajnie ze urlop sie udał
IWONKA wspołczuje:-( twoja curcia przegina troszke z tym cycolem,ile mozna:eek:
na stadionie jeszcze cos sie dzieje bo ja ostatnio to byłam 4 lata temu
kurcze moje dziecko zasneło na siedzaco w chodziku :-D

reklama
Ja również witam:-)
Dawno mnie tu nie było, ale to przez to że cały czas coś się psuje komputer.:-(
Majeczka rośnie jak na drożdżach, już stawia kilka kroczków przy kanapie. Wczoraj byliśmy na spacerze w lesie,fajnie było. Teraz łobuziara śpi a ja poczytam trochę coście napisały:tak:
Pozdrawiam wszystkie mamusie siedzące w domu:-D :tak: ;-) :-)

Widzę, że niektóre "stare" mamy wróciły:-). Dobrze, bo straszne pustki tutaj ostatnio.
Leika - super, że urlop Wam się udał. A gdzie byliście w górach:confused:
Anaconda - garatulacje dla Majeczki:-). Pewnie niedługo będziesz za nią biegać;-).
Iwonka - uparta ta Twoja córcia;-).
A my właśnie wróciliśmy ze spaceru. Wieje takie wiatrzysko, że czasami nie mogłam upchać wózka:eek:. Gdyby nie ten wiatr, to byłoby super, a tak byliśmy tylko pół godzinki, bo co to za przyjemność, jak liście i cały kurz lecą w oczy:-p.

Ja codziennie na spacer chodzę,i zauwazyłam że jak Emi przed drzemka i przed wieczornym spaniem się przewietrzy to ładnie idzie spac,bez marudzenia więc teraz tego przestrzegam ,

Brenda a to dobre w chodziku:-D
Moja nigdy tak nie robiła ale mam siostrzenca który jak był zmeczony i nie trafił do łóżeczka to zasypiał tam gdzie stał ,np. w łażience ,na korytarzu ,duzo śmiech z tego było i jako ciekawostkę powiem że zawsze był gapkowaty ,bardzo długo np. nie umiał sie obrucic w łóżeczku sam ,dopieo ok.8 miesięca jak mu pokazaliśmy tak porzadnie to zaczoł ,ale wiecie co jest w tym najlepsze ze teraz on jest bardzo zdolnym dzieckiem ,nauka przychodzi mu bez najmniejszego trudu ,on wie poprostu wszystko ,świetnie tez maluje ,mówi wiersze i w ogóle swietny dzieciak,a tak sie wszyscy martwili

cześć

dziękujemy za życzenia zdrówka, dziś jakby troszkę lepiej, tzn. wczoraj w dzień Maja miała ponad 38 stopni, a dziś niecałe 38, więc jakby nie patrząc lepiej, teraz bidulka śpi, ugotowałam jej rosołku, mam nadzieje że jak wstanie to sobie zje, bo mimo choroby nie straciła apetytu

reklama
Czesc kochane, my wlasnie wrocilismy z zakupow, oczywiscie nic konkretnego nie kupilismy tylko same duperele:laugh2: Ja tez sie chce wybrac do fryzjera, ale pewnie pojde dopiero w grudniu, bo listopad to juz taki zajety terminami, ze nie wiem, jak sie z tym wszystkim wyrobie:szok: Mnie wlosy tez strasznie leca, zjadam dlatego codziennie witamne B Komplex i troche pomoglo:tak: Kurde taki mam problem ze nie wiem, od grudnia zwolnilo sie miejsce w zlobku dla Erynka i fajnie by bylo, tyle, ze ja nie wiem kiedy prace podejme:eek: Tragedia normalnie.... Jak teraz odmowie, to znowu tak szybko nie znajde miejsca w zlobku:no: a od przyszlego roku to juz napewno zaczne pracowac.... pochlastac sie tylko:baffled: :baffled:

Do góry