reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Pycha - faceci są do wszystkiego zdolni;-):-D:-D:-D:-D.
Mój maluszek już podejrzanie długo śpi. Ale to bardzo dobrze. Jutro idziemy z nim do szczepienia i właśnie piszę sobie na karteczce, o co mam zapytać panią doktor, bo potem (mam nadzieję) długo się nie będziemy widzieć. I jak na złość na razie niezbyt wiele wymyśliłam:dry:.

reklama
CZESC
ja tez juz na nozkach od 9.00-dzicie mnie zbudziło ale i tak długo spi
AGA w sumie masz racje ,ktorys z 4 sie napewno odezwie
MAGDA moze faktycznie zacznij mała oduczac od cyculka
ja mojego niekarmie i w pewnym sesie jestem zadowolona z tego bo jak czytam jakie wy macie problemy to jestem w szoku,

ja choc nie nie karmilam, bo tak sie niestety zlozylo, to chyba karmilabym moje dziecie tylko do ukonczenia 6 miesiaca, a pozniej staralabym sie powoli odstawiac, no coz chyba jestem jednak wyrodna:tak: ;-)

Każda z nas jest czasem wyrodna:-D:-D:-D.
A my właśnie wróciliśmy ze spaceru. Znowu nas wywiało, ale już nie tak jak wczoraj. Teraz się zachmurzyło i wygląda, jakby miało padać:-(. Mały po spacerku poszedł spać. Trochę miał problemy z zaśnięciem, ale już jest cisza. Ja teraz szybko zrobię sobie jakiś obiadek.
Aaa, zapomniałam powiedzieć, że przed spacerem miałam wizytację teściowej:eek: - chyba tymi naszymi ostatnimi rozmowami o teściowych ją ściągnełam:-p

wkońcu dorwałam się do kampa -czytaj;mąż w domu :happy: dziewczyna chyba spi ale ogólnie miała dziś jakiś kiepski humor ,pojechałam do mamy i ciut jej się poprawiło ,

mąż też kiepski humor ma :baffled: chyba jesień tak na nich działa:tak:

potem do kumpeli na kawusie idę

a my dziś mamy święto w domu nasz TATA ma urodziny i imieniny za razem zapomniałam złożyć mu życzenia bo coś mi się ubzdurało że to jjutro, ale teściowa mi przypomniała wiec upiekłam ciasto zrobiłam jego ulubione wafle i zapraszam wszystkich:happy2: :tak:

hej mamusie
z ta pogoda to naprawde cos jest ...moj mezulek tez nabuzowany chodzi :no: jeszcze mnie wkurza, bo trzeba go prosic zeby malym sie zajal! musze jakis terminarz ustalic, bo inaczej wcale nie bede miala chwili na odpoczynek chyba ze jak pojdzie spac; no ale w koncu oboje chcielismy dziecka, no nie??
Oskarek chory :( ma zapalenie oskrzeli i jest marudny, jak to chore dziecko :-p
pozdrowionka

reklama
Do góry