reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
A to kolaż moich ulubieńców.

Hippeastrum. Mam około 70 cebul i każda kwitnie inaczej. Kwiaty pojawiają się zimą, jest ich najczęściej 4 na jednym pędzie i każdy z tych kwiatów ma średnicę około 20cm. Widok nieziemski. A jak Ci zakwita kilka na raz to.....:cool:

Anetko widzisz Kochana mówiłam ze wszystko bęDZIE DOBRZE. Cieszę się razem z Tobą i oby tak do końca kochana:-) dbaj o tą mała istotke:-) wypoczywaj, nie stresuj się, odżywiaj itd:-) buziaki dla Was:-):-):-)

I ja się witam już z kawusia:-) bułeczki kupiłam już. Zaraz się wykape, małego wyszykuje:-) zupke ogórkówa dzisiaj gotuje wedle życzenia małego:-) jutro z sąsiadka na grzyby się mamy wybrać:-) ciekawe czy są:-):-):-) w sobotę przeprowadzka:-( ciekawe tylko czy to będzie lepsze dla nas:-). Dziewczyny nie orientujęcie się ile może kosztować taki mały pół litrowy termos najlepiej taki bez wkładu żeby się nie stokł:-) do szkoły na herbatę dziecku. Gdzie taki można kupić- u nas w sklepie same duże i plastykowe są. Bo bym wzięła na kreche. Już pani kazała dzieciom dawać cherbatke:-):-)

Witam z rana
m przeziębiony mały jakoś sie trzyma ale jest coś podejrzany a ja w miare choć z łóżka coś wstać nie moglam.
Krolcia o .... extra!!!!!!!mogłabyś podać rękę mojej teściowej ona podobna dżungle ma u siebie w pokoju:-D też kocha kwiaty.fajnie mieć takiego bzika;-) no ja i kwiaty to dwie sprzeczności nigdy o nie nie dbam ale mam kilka jednak nazwa nieznana:-D
beata nie wiem czy ja nie doczytałam czy coś ale ty sama malujesz mieszkanko?podziw;-)super a co do kontaktów z tamtymi kobietkami to na pewno cie przyjma do swojego grona;-)a jak Kubuś po przeprowadzce?zaklimatyzował sie?
aleksia i bardzo dobrze że sie przeprowadzacie:-)jestem z ciebie dumna że wreszcie podjęłaś tę decyzje;-)
wiktoria ja na razie kolczyków nie nosze bo Bartek by mi uszy oberwał:-D ale jak troche podrośnie to będę pamiętała;-)
As super fajnie że wszystko ok dbaj o siebie:-)
fanta jak po malowaniu?
anulaaa i co jaka decyzje podjęli?

Witajcie
As superrr ciesze się oby wszystko było dobrze

Ja po wczorajszym kolejnym zajebi..ym dniu nie mam siły na nic
Zadzwonili z kliniki, że anestezjolog nie zgodził się na operacje z takimi wynikami,wyszły złe,echo serca wyszło źle:-(
Wysłałam mojego po kapuche i robie dziś gołąbki cały dzień bo inaczej na głowe dostane :wściekła/y:
"Jeślli myślisz że może być lepiej to jesteś w błędzie jest jeszcze gorzej..."

reklama
Aguska zdrówka dla Męża:-) i Wy się trzymajcie:-) Anula nie trać nadziei. Kochana wszystko wróci do normy zobaczysz. Wiem ze łatwo się mówi ale nie trać nadziei. Trzymam kciuki ze będzie ok. KRolcia witam i Ciebie:-) my już zaraz wychodzimy do szkoły:-) brak słońca, pochmurno i brzydko dziś na dworze:-(

Do góry