reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Aleksia wysłałam ci na nk wiadomość, ale tutaj też napiszę.:tak:

Odnośnie wstawiania nowych suwaczków lub kasowania starych.:tak:
Na samej górze w pasku zadań obok loginu, wiadomości, twojego profilu jest opcja "ustawienia" , kliknij. :tak:
Następnie po lewej stronie powinien pojawić się obszerny pasek zadań : Moje wiadomości, Moje subskrypcje, Moje ustawienia...
W "Moich ustawieniach" znajdź opcję : " Edytuj sygnaturę" :tak::-)
Powinny pojawić sie twoje suwaczki , a pod suwaczkami okienko z adresami suwaczków.:tak: I to właśnie w tym okienku usuwa się suwaczki, wkleja adresy nowych.:tak: Potem tylko klikasz " Zapisz sygnaturę " i gotowe. :tak:W razie jakichkolwiek jeszcze pytań pisz śmiało.:-)

reklama
krolcia wiem ze sie bardziej otwierają itd tylko dziwni mnie ze ja juz tam byłam i napisałam ze nie bede mogła zagladac i dlatego juz mnie tam nie ma. Czyli w jakis sposób mi zaufały nie? I ciekawa jest co to znaczyze dziwnie sie zachowuje. Ale trudno wasza decyzja.

Czyli w jakiś sposób mi zaufały nie? .
No chyba nie do końca.
Wchodziłaś na zamknięty i tylko czytałaś, kiedy dziewczyny zaczęły się uzewnętrzniać, zwierzać i wklejać swoje zdjęcia .Nic od siebie nigdy nie napisałaś. :no:
Przecież sama zdecydowałaś, że nie masz czasu na zamknięty i opuszczasz grupę.
Niby opuściłaś grupę a wchodziłaś i czytałaś...Myślałaś, że nikt o niczym się nie dowie? Nieładnie.:no: Echh... gimpelka, nie psuj na nowo atmosfery na wątku, nie rób niepotrzebnie zamętu .Dostosuj się do decyzji jaka wyszła i żyj dalej.:-)

Gimpelka daj na luz. Kobieto byłaś w gronie już trza było robić tak jak w regulaminie i było by ok. A teraz czekaj cierpliwie:-):-) ja też bym bardzo chciała aby mnie zaprosiły dziewczyny do zamkniętego, ale narazie nie ma takiej opcji i nie robię nikomu wyrzutów z tegoż właśnie powodu. Daj spokój. Bo znów się zrobi niewesolo tu u nas a nie chcielibysmy tego, przynajmniej ja nie chce:-):-):-) Justys dostałam wiadomość właśnie zaraz będę próbowała kombinować chociaż nie wiem czy w telefonie uda mi się tak zrobić:-):-) dziękuję Ci. Kochana jesteś:-) ja już zupke ugotowalam. Posprzątane mam. Już nic tu nie robię, nie chce mi się. Dziś po szkole muszę iść tam zobaczyć jak tam jest czy bardzo brudno. Trzeba ogarnąć trochę a potem stopniowo. Pytałam takiego faceta o opał. Powiedział mi 400 zł za przyczepke porznietego i podziabanego już. Ale odrazu jak przywiezie chce pieniądze a tu lipa:-:)-:)-(

aleksia a to dom?czy mieszkanie?bo nie pamiętam
Bartka rozkłada ma szkliste oczkja oczywiście nie śpi no i katarek.mam nadzieje że to sie nie rozwinie
byliśmy na spacerku to mały sie wywalił 2 razy ale na rączki za pierwszym razem płacz by ale nawet sobie nie zdarł za drugim zaczął ale jak powiedziałam że ała nawet nie ma to przestał płakać;-)
teraz leży-siedzi w óżeczku miał ić spać ale jak narazie to śpiewa:-D

Aguska dom wolnostojacy jak na wsi bo to wieś:-). Dwa pokoje, kuchnia i łazienka jeszcze nie wykończona no ale jest już. Letnia kuchnia w podwórku. JUSTYS UDAŁO MI SIĘ CHYBA:-) DZIĘKI SŁOŃCE:-) GIMPELKA PRZEPRASZAM ALE NA PW NIE MOGĘ ci wysłać wiadomości, nie wchodzi. Myślę ze ja nic takiego nie napisałam cobym musiała usowac:-) wydaje mi się kobieto, ze trochę ostrożniejsza musisz być. I poprostu zanim coś napiszesz poprostu przemyśl to ze dwa razy. Sory ale nie chce mi się wracać do tego posta, tymbardziej ze za korzystam z internetu w telefonie w związku z czym mam ograniczone funkcję itd. Tylko znów nie strzelaj focha ale lepiej być szczerym niż owijac prawda? :-) AGUSKA ZDRÓWKA DLA twojego synunia życzę. Maścia majerankowa pod noskiem mu smaruj jak śpi i może mu przejdzie katarzysko:-) pisze ze jak śpi, dlatego bo Igor mój nie dał sobie smarowac to smarowalam mu jak spał:-):-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Aguska, ja też zaraz młodego kładę spać i strzelę sobie jakąś kawkę, no a później obiad dla smyka. Na razie zupkę mam ale drugie danie muszę mu zrobić. Dziś dojdę do mężusia, bo jedzie zaraz po pracy na mieszkanko, bo na lodówkę czekamy. Tylko trąba jedna nie wzieła tej całej faktury zamówieniowej :confused: i teraz nie wiem co jak lodówka przyjedzie, a on jej nie ma...
Beata, dzięki kochana jakoś to zniese :-D, mi też z 40 litrów farby zalega i jeszcze będziemy musieli dokupić. Fajnie, że już macie prawie koniec. To co już mogę gratulować?
As, dzięki, Ty zawsze coś miłego każdemu napiszesz :tak:. Kochana jesteś! Dbaj o siebie i fasolke :tak:
Karolcia, dzięki! Za zrozumienie i dobre słowo!
Gimpelka, hmm... fajna jesteś,nie mam nic do ciebie ale nie można się obrażać mam 5 lat i się obrażę :tak:. Żeby komuś zaufać, to trzeba sobie na to zapracować ;-).
Aleksia, a nie możesz do MOPR'u się udać i poprosić o zapomogę? Jak coś to ja Ci pisma pomogę pisać :tak:

reklama
Do góry