reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja się tylko witam, jakoś nie mam czasu na neta....nie mam też weny do pisania...Mały mi daje popalić w nocy :-( może macie jakieś sposoby na spokojny sen malucha?
As trzymam kciuki za wizytę u gina, wszystko będzie ok :-)
Miłego po południa!

Ostatnia edycja:
reklama
U nas też się rozpogodziło. Pojechaliśmy sobie wózeczkiem na pocztę:tak:. Zebrało się kilka kwiatowych wysyłek i hurtem wysłałam dzisiaj kilka paczek:happy:. 15.00 wybiła i nagle ciiiisza:szok::-)! Skończyli pracę na balkonach:tak:. Jej jaki spokój. Mały momentalnie odleciał, he he

Witajcie Kochane. AS TRZYMAM KCIUKI MOCNO BĘDZIE WSZYSTKO DOBRZE. Wierzę w to. Bądź dzielną:-*:-* Justa przyślij mi trochę rosolku:-) ja dziś barszczyk czerwony pije:-) sos gotowalan ale nie jadłam:-) Anula będzie wszystko dobrze zobaczysz. A pić nie pij bo to nic nie da już to wiem. Zamulona tylko jestem i tyle:-( Wiki ja narazie nic nie kupuje. Brak kasy. Jak się wzbogace to pamiętam o Tobie!!.:-):-) Dziewczyny picie to głupota. Dałam się namówić wczoraj. Koleżanka po sąsiedzku postawiła pół litra finlandi żurawinowej. I we dwie tak raczyłysmy się. Dzieci się bawiły bo razem do szkoły chodzą. Ale to ostatni raz. W nosie mam takie imprezy. Podjęłam decyzyje odnośnie wyprowadzki. Nic tu po nas:-:)-:)-(..... Tylko najgorzej z opałem będzie:-:)-( niewiem. U nas dziś brzydko, mglisto i chłodno:-(. Ale dzisiaj napisałyscie dużo:-) ja mam do dziś ważny pakiet internetowy. :-( dziewczyny mam prośbę. Czy mogła by którąś z Was kupić doladowanie z orange za 10 zł i podać mi kod? A ja po wypłacie ostatniego odkupie kartę albo oddam pieniądze:-) bo nie będę miała kontaktu z Wami:-:)-:)-( przestraszylam Was kobietki tym doladowaniem? Dziewczyny ja tylko zapytałam. Najwyżej nie będzie mnie do końca tygodnia z WAMI:-:)-:)-(. Gdzie Wy jesteście mamusie?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Aleksia podaj mi numer telefonu to Ci doładuję konto :tak:

Witam. Ja właśnie wyszłam z kuchni :confused2: padam... pozmywałam gary, zrobiłam Kubie kolację i pomalowałam do końca sufit :tak: ale chyba będzie różnica bo dwoma innymi farbami malowałam :sorry: no nic najwyżej będę jutro malować jeszcze raz :confused2: Kuba ogląda ciekawskiego georga :-) dobrze że znalazłam na necie 10 odcinków to nagrałam na płytę bo w cyfrowym polsacie nie ma mini mini :sorry: byłam z Kubą na chwilę na dworze pomalował kredą i przyszliśmy do domu bo się chłodno zrobiło :tak: tutaj po południu na ławkę przed blok wychodzą matki z kawą i ciastem, a dzieciaki latają :-) fajnie, ale ja tam nie siedzę z nimi, nikogo nie znam a widać że "nowej" nie wezmą do grona :-( trochę smutno mi się zrobiło i przykro, no ale cóż :sorry: przeżyję :-D idę się zaraz wykąpać bo cała w farbie jestem :-p

Beata ale jak ja mam sprawdzić jaki mój numer tel jest? Jak on mi kupił nowa kartę jak tamtą zabrał i zrobił tak ze jak do kogoś dzwonię to wyświetla prywatny i nawet nie wiem jaki mój numer jest:-( a szukam w tel takiej opcji wyświetlenia własnego numeru i nie ma u mnie:-:)-:)-(

Anetko jedź spokojnie wszystko będzie dobrze zobaczysz:-*:-*:-*. Pokaz się koniecznie jak wrócisz. Będę czekać na wieści same pozytywne. Jestem z Tobą. Buziaki:-)

As - ja tez czekam niecierpliwie na wiesci! jestesmy z Tobą Kochana!;-)
fanta - to czekamy na focie :tak:
krolcia - sprzedajesz kwiatki, a jakie, jesli mozna wiedziec?;-)
lena - mnia mnia pierozki :-D
U nas popoludniu przepiekna pogoda sie zrobila, wiec wybralismy sie na mega dluga przechadzke po okolicy. Sloneczko, dzieciaki na placach zabaw ach.... zyc nie umierac!:tak:
Moje serduch kiedys i dzis!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry