reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

beata a moze upiecz ciasteczka i poprostu podejdz do kobietek pewnego dnia, powiedz ze widziałas je kilka razy i pomyslałas ze moze bys sie przywitała i przysiadła. Raz kozie smierc, Nic nie szkodzi, a mozesz zyskac, piers do przodu i smiało:)
aleksia a jaka masz siec? Bo mozna wysłac smsy typu: taki i taki numer prosi o kontakt" i wtedy temu komus wyswietni sie Twoj numer, wyslij to do któres z nas i wtedy dowiemy się Twój numer:] Ale widze ze dziekowałas beacie to hcyba jzu sie dogadałyscie:]

Ostatnia edycja:
reklama
GIMPELKA tak tak. Już mi Beata doladowala konto za co bardzo jej dziękuję:-) dla As jest to bardzo ważne i wcale jej się nie dziwię, ze się denerwuje:-( ale więcej powie Ci sama jak będzie chciała. BEATA ZRÓB FAKTYCZNIE JAK GIMPELKA RADZi czy ciastka czy ciasto i podejdz. A nóż widelec zaprosza Cię do swojego grona a raczej napewno tak zrobią:-):-)

Gimpelka może i masz rację :tak:
Aleksia nie ma za co jeszcze raz :-)
As czekamy na wieści :tak:

Ja już wykąpana, farba zmyta :-) Kuba już po kolacji ja tez właśnie zjadłam :tak: Kuba męczy georga dalej, ale na szczęście jeszcze tylko jeden odcinek i spać :tak: mam nadzieję że nie będzie trzeba jutro jeszcze raz malować sufitu w kuchni bo już mnie wszystko boli :sorry: pomalowałam sama duży pokój, przedpokój i teraz kuchnia, już wymiękam :eek: nie mam pomysłu na jutro na obiad więc pójdę na łatwiznę i zrobię spaghetti i będzie na dwa dni :-) dobrze że zupkę dzisiaj zrobiłam to jutro mam wolne :tak: tylko będę musiała podłogi szorować po farbie :sorry: spokojnej nocki życzę :tak:

As czekamy czekamy!
Maluch już śpi. Jeszcze tylko starszaka zmulić i luz.

Asienka ja nie sprzedaję kwiatów. Wymieniam się szczepkami:tak: z forumowiczami z kwiatowego forum, he he. Mam krótko mówiąc pierd.olca na punkcie zielska. W domu istna dżungla. Wile osób patrzy na to co mam w chałupie z wyrazem twarzy mówiącym ...
10_1_138.gif
Parapety pozapychane a nowe rośliny wnoszę do domu:baffled:. Ale co tam, każdy ma jakiegoś bzika. Mój to roślinki.:-)

Gimpelka czemu edytowalas posta do As? To komu ja odpisałam jak nie Tobie? O co chodzi? BEATA PODZIWIAM CIĘ kochana malarko. Ja bym się nie wzięła sama za pędzel:-) As słońce czekam z niecierpliwością na Ciebie:-)

Kochane oto mój mały wielki cud :-):-):-):-)
Ma aż całe 6.2 mm :-D:-D:-D:-D
Ciąża odpowiada wszelkim normom i parametrom.Wyniki badań są wzorcowe.
Żadnego Duphastonu czy Luteiny brać nie muszę.
Następna wizyta planowana za 4 tyg.
Gdyby coś mnie niepokoiło to wizyta natychmiast po telefonie do niego. :tak::-):-)

reklama
As - tak sie ciesze. Duzo wypoczywaj i dbaj o fosolinke!:tak:
krolcia - no ja mam conieco do obsadzenia, bo mam ogrod. Tez bardzo lubie roślinki! Narazie mam jednego malego skalniaczka, 200 tuj i rabatke z iglaczkami.

Do góry