reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Mi maly dopiero niedawno usnal i strasznie sie z tym ociagal. Siedzial ze mna przy toaletce i czesal swoje loczki. maly narcyz mi rosnie!:-D
Ja juz na szczescie obiad mam zrobiony.:-) Dzisiaj mielone, a jutro powtorka z rozrywki. W srode na 11 zajecia z Foto Matek. Tym razem juz mamy wziasc aparaciki. bedzie sie dzialo.:-D Nie moge sie doczekac.
Dzisiaj odpukac niewymiotawalismy mleczka.

Witam się popołudniowo :tak:
Zamówiłam już firanki do kuchni z allegro :-) FIRANY GOTOWE KUCHENNE 165x300 CM. I GATUNEK !!! (1806313721) - Aukcje internetowe Allegro, dobrze, że okna wczoraj pomierzyłam ;-). Obiad zaraz będę robiła <jak mi młody uśnie>. Pogoda w dalszym ciągu śliczna, popijam kawkę i czytam co tam u Was.
As, kochana 3mamy kciuki, wszytko będzie dobrze. Nie mart się, lekarz zbada i będziesz wiedziała "na czym stojisz". Jesteśmy z Tobą.
Karolcia, współczuję wiercenia. Niestety wiem co to znaczy <mam takiego pecha, że zazwyczaj tam gdzie się wprowadzam trwają remonty>. Teraz się zemszczę :-D:-D:-D.
Beata, mężczyźni tak mają <mój też jak się go o coś prosi [ale nie zawsze], to dociera jakoś do niego z opóźnieniem :baffled:>. Nie ma co się denerwować. Polecam terapię wstrząsową ;-), a śmieci niech leżą. Może głowa na tle nerwowym Cię boli?
Asienka, cieszę się, że nie jestem jedyną której chłop nic nie robi jak się go prosi ;-).

Fanta miałam takie firanki , tylko w jabłka i gruszki w kuchni.:-D:tak: Niedrogie i fajnie wyglądają. :tak: A jaką lodówkę w końcu zamówiliście?
aguska2017 lenia mówisz ( piszesz)? Nie ma co się nadwyrężać. ;-) Co się odwlecze to nie uciecze. :tak:;-):-)
As trzymam kciuki! Nie mogę doczekać się wieści. Będzie dobrze, zobaczysz! :tak::-)
Aleksia i jak tam? Jak samopoczucie? Rosołek dobrze robi na tego typu dolegliwości. ;-) Z resztą rosołek dobry na wszystko, nawet na przeziębienia! :tak:
U mnie dziś rosołek króluje, a na II udka z frytkami i surówką.:tak:
gimpelka co u Otka słychać? Jak tam mały urwis się dziś sprawuje?
AsienkaPL czyli wirus odpuścił. :-) Ale rzeczywiście coś wisi w powietrzu , bo u nas jak nie każdy zakatarzony to biegunka i wymioty. :eek:
Jesień się zbliża wielkimi krokami, znowu grypą straszą. :baffled:
Beata1988 :-D , ja to powiedziałam swojemu, że kupię pejcza i w dupe będzie nim dostawał za moje niespełnione prośby. :-D:-D:-D:rofl2:

Ale mi dziś czas leci. :eek: Już po 13. :eek:
Rano ręcznie pranie, sprzątanie, zakupy, szykowanie obiadku...obowiązki i rzeczywistość. ;-)
Zaraz zabieram się ze starszakami za lekcje, bo po południu chyba sobie na basen skoczymy. :tak: Mamy karnet z pracy Ł. , to trzeba korzystać.:tak:

a u nas naprawde sie rozpogodziło
Bartek właśnie zjadł obiadek ale jakoś bez rewelacji
no i nadal leń sie odzywa:-D
Bartek lata bez pieluchy założyłam mu majteczki ciekawe na jak długo...

Rety jakie tempo! Zanim przeczytałam juz dwa nowe posty;]
My wstalismy o 8:00, o 10 pojechałam na zakupy, kupiłqm duuuzego kwiata w biedronce i mam teraz zywiej w pokoju:] Poza tym nic ciekawego, własnie robie obiadek, Otek grzecznie sie bawi. Wieczorem przyjkedzie moj brat bo był tydzien za granica z rodzina na weselu u znajomych, juz nie moge sie doczekac, steskniłam sie za bratankiem, al go wysciskam:)

as, wiktoria; trzymam kciuki
fanta firanki ładne, a ktore dpkładnie?

tyle bo miesko sie pali na placek wegierski, uciekam

Rety jakie tempo! Zanim przeczytałam juz dwa nowe posty;]
My wstalismy o 8:00, o 10 pojechałam na zakupy, kupiłqm duuuzego kwiata w biedronce i mam teraz zywiej w pokoju:] Poza tym nic ciekawego, własnie robie obiadek, Otek grzecznie sie bawi. Wieczorem przyjkedzie moj brat bo był tydzien za granica z rodzina na weselu u znajomych, juz nie moge sie doczekac, steskniłam sie za bratankiem, al go wysciskam:)

fanta firanki ładne, a ktore dpkładnie?

tyle bo miesko sie pali na placek wegierski, uciekam
Gimpelka, te o których Justa pisze, że miała :-D. To są 0601 :tak:

Fanta miałam takie firanki , tylko w jabłka i gruszki w kuchni.:-D:tak: Niedrogie i fajnie wyglądają. :tak: A jaką lodówkę w końcu zamówiliście?
U mnie dziś rosołek króluje, a na II udka z frytkami i surówką.:tak:
Jesień się zbliża wielkimi krokami, znowu grypą straszą. :baffled:
Ale mi dziś czas leci. :eek: Już po 13. :eek:
Rano ręcznie pranie, sprzątanie, zakupy, szykowanie obiadku...obowiązki i rzeczywistość. ;-)
Zaraz zabieram się ze starszakami za lekcje, bo po południu chyba sobie na basen skoczymy. :tak: Mamy karnet z pracy Ł. , to trzeba korzystać.:tak:

Justa, ja te same zamówiłam :-D. wziełam te 3metry, przetne na pół i będę miała 2 sztuki :tak:. co do lodówki to hotpoint Aristona <z no frostem udało nam się trafić :tak:> bo to te same części co indesid :-). Najlepsze jest to, że za lodówką 3dni lataliśmy po całym Szczecinie, bo w euroAGD chcieliśmy wziąść i mieli wszędzie ostatnie sztuki <z ekspozycji> i wszystkie miały drzwiczki porysowane :-(. Więc do MM pojechaliśmy i wzielięmy, to co nam w oko wpadło :tak:. A kuchenkę mastercooka będę miała :tak:.
Aguska, mój mały usnoł :happy:

Ostatnia edycja:
Aguska, ej tam takie zakupy. Wolę robić zakupy w realu :tak:, to większa frajda ;-). Apropo zakupów później się pochawlę bucikami jakie sobie w sobotę na turzynie kupiłam no i płaszczyk na jesień :-). Za wszystko dałam 135zł :tak:.

reklama
Do góry