aguska2017
Fanka BB :)
u nas sie wypogodziło jednak ja mam lenia na maksa
Bartek oczywiście nie śpi
ja gotuje obiad i tak czas mija...
Bartek oczywiście nie śpi
ja gotuje obiad i tak czas mija...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gimpelka, te o których Justa pisze, że miałaRety jakie tempo! Zanim przeczytałam juz dwa nowe posty;]
My wstalismy o 8:00, o 10 pojechałam na zakupy, kupiłqm duuuzego kwiata w biedronce i mam teraz zywiej w pokoju:] Poza tym nic ciekawego, własnie robie obiadek, Otek grzecznie sie bawi. Wieczorem przyjkedzie moj brat bo był tydzien za granica z rodzina na weselu u znajomych, juz nie moge sie doczekac, steskniłam sie za bratankiem, al go wysciskam
fanta firanki ładne, a ktore dpkładnie?
tyle bo miesko sie pali na placek wegierski, uciekam
Fanta miałam takie firanki , tylko w jabłka i gruszki w kuchni.Niedrogie i fajnie wyglądają.
A jaką lodówkę w końcu zamówiliście?
U mnie dziś rosołek króluje, a na II udka z frytkami i surówką.
Jesień się zbliża wielkimi krokami, znowu grypą straszą.
Ale mi dziś czas leci.Już po 13.
![]()
Rano ręcznie pranie, sprzątanie, zakupy, szykowanie obiadku...obowiązki i rzeczywistość. ;-)
Zaraz zabieram się ze starszakami za lekcje, bo po południu chyba sobie na basen skoczymy.Mamy karnet z pracy Ł. , to trzeba korzystać.
![]()