reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

fanta to jak oni wam podawali metraż?chyba sami nie wiedzieli gdzie ile jest:eek:
będzie dobrze w końcu macie SWÓJ kąt ;-)
wiktoria a do tej pory mieliście na prąd?
anulaaa nie pij kochana bo to nic nie da:no:no chyba że ci troche ulży to od czasu do czasu można;-)

Bartuś wariuje teraz z pędzlem:eek:

reklama
Aleksia lecz kaca :tak: czasami takie picie się przydaje :tak:
As zobaczysz będzie dobrze u lekarza :-)
Krolcia współczuję wiercenia :no: ja jak słyszę wiercenie od razu mnie trafia, bo jak mieszkałam u mamy to sąsiad u góry remont przez ponad pół roku i codziennie wiercenie a Kuba malutki był :no:
Wiki gratki gazu :-D
Anulaa zobaczysz wyniki dobre będą :tak:

Witam, ja dzisiaj od rana mam nerwa jak nie wiem :crazy: M mnie wkurzył z rana :crazy: co za gatunek bezmózgi :wściekła/y: wczoraj prosiłam żeby mi farbę przyniósł z samochodu, od soboty żeby w łazience posprzątał, śmieci leżą i czekają chyba aż nogi wyrosną i same się pójdą wynieść na śmieci :wściekła/y: nosz jakbym wzięła patelnię i pizgła w ten durny łeb :wściekła/y: wwwwrrrrrrrrrrr :wściekła/y: a tak poza tym to jak zawsze, zupka się gotuje, gary leżą ale tam dwa talerze więc nie chce mi się zmywać :tak: Kuba ogląda w końcu swoją dorę :-) muszę sobie włosy umyć a nie chce mi się dzisiaj nic :eek: znowu spać mi się chce i coś głowa zaczyna boleć :confused2: oj coś czuję że dzisiaj dzień będzie do d.... :confused2:

fanta to jak oni wam podawali metraż?chyba sami nie wiedzieli gdzie ile jest:eek:
będzie dobrze w końcu macie SWÓJ kąt ;-)
wiktoria a do tej pory mieliście na prąd?
anulaaa nie pij kochana bo to nic nie da:no:no chyba że ci troche ulży to od czasu do czasu można;-)

Bartuś wariuje teraz z pędzlem:eek:

Nie na prąd nie mielismy wogóle

reklama
Aleksia lecz kaca :tak: czasami takie picie się przydaje :tak:
As zobaczysz będzie dobrze u lekarza :-)
Krolcia współczuję wiercenia :no: ja jak słyszę wiercenie od razu mnie trafia, bo jak mieszkałam u mamy to sąsiad u góry remont przez ponad pół roku i codziennie wiercenie a Kuba malutki był :no:
Wiki gratki gazu :-D
Anulaa zobaczysz wyniki dobre będą :tak:

Witam, ja dzisiaj od rana mam nerwa jak nie wiem :crazy: M mnie wkurzył z rana :crazy: co za gatunek bezmózgi :wściekła/y: wczoraj prosiłam żeby mi farbę przyniósł z samochodu, od soboty żeby w łazience posprzątał, śmieci leżą i czekają chyba aż nogi wyrosną i same się pójdą wynieść na śmieci :wściekła/y: nosz jakbym wzięła patelnię i pizgła w ten durny łeb :wściekła/y: wwwwrrrrrrrrrrr :wściekła/y: a tak poza tym to jak zawsze, zupka się gotuje, gary leżą ale tam dwa talerze więc nie chce mi się zmywać :tak: Kuba ogląda w końcu swoją dorę :-) muszę sobie włosy umyć a nie chce mi się dzisiaj nic :eek: znowu spać mi się chce i coś głowa zaczyna boleć :confused2: oj coś czuję że dzisiaj dzień będzie do d.... :confused2:
Kurna jakbys mi z ust to wyciagnela. malz wczoraj mial kilka rzeczy zrobic i co nic nie zrobil.
Aleksia - nie pij wiecej, to nie sposob i rada na problemy.:tak:
anulaaa - mam nadzieje, ze wsio ulozy sie po Waszej mysli. Zycze tego z calego serducha!;-)
As - trzymam kciukasy dzisiaj po 20 :tak:
fanta - owocnego remontowania ;-)

Do góry