reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dzien dobry, my dzisiaj o 8smej wstalismy:-) Dzidzia zjadla mleczko, a teraz cay czas sie piknie bawi na swojej macie:tak: Za godzinke dostanie obiadek. Dzisiaj idziemy w gosci wiec mnie pewnie caly dzien nie bedzie na bb. Ale nadrobie;-). Tesciowa dzisiaj dzwonila i pytala sie,co sobie zycze na urodzinki, a ja na to ze rowerek treningowy, wiec mi go sprezentuje:tak: :-)
Nie ma to jak dobra wola tesciowaj:laugh2: :laugh2: :laugh2: ;-) ;-) ;-) ;-)

reklama
Hej wszystkim:-)
Nie było mnie od piątku i znowu tyle stron do nadrobienia;-), ale już sobie przeczytałam. Najważniejsza rzecz:
Wszystkiego najlepszego, samych szczęśliwych dni dla ALANKA z okazji ukończenia roczku :-):tak::-):tak::-):tak::-):tak::-):tak::-):tak::-):tak: :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Zazdroszczę wszystkim którzy się wyspali. Mnie mały zrobił dziś pobudkę o 5.30, a położyłam się późno. Wczoraj też od 6.00 brykał. Do tego ostatnio moja starsza budzi się w nocy, bo śnią jej się pająki:baffled:. No mówię Wam, cyrk na kółkach:wściekła/y:. A ja chyba mam jakieś przesilenie jesienne, bo wszystko mnie wkurza:-p:eek:. Całe szczęście, że teraz cała moja trójca poszła na spacer, mam nadzieję, że długo ich nie będzie;-).

Witajcie w ta piekna niedziele!!
U nas ubiadek ugotowany- tatus i coronia spia a ja wlasnie siadlam.
Musze troszke nadrobic zaleglosci.....
Tesciowa dzisiaj dzwonila i pytala sie,co sobie zycze na urodzinki, a ja na to ze rowerek treningowy, wiec mi go sprezentuje:tak: :-)
Nie ma to jak dobra wola tesciowaj:laugh2: :laugh2: :laugh2: ;-) ;-) ;-) ;-)

Ja tez jestez zwolenniczka takich pytan i sama pytam jak juz znie wiem co kupic,Ale jak ktos mnie zapyta to zawsze odpowiadam-tylko czasem ciezko jest sie zdecydowac i nie wiadomo ile kasy ten ktos chce przeznaczyc
A ty aga nie obawials nie ze ten rowerek wyjdzie troszke za drogo

Witajcie w ta piekna niedziele!!
U nas ubiadek ugotowany- tatus i coronia spia a ja wlasnie siadlam.
Musze troszke nadrobic zaleglosci.....

Ja tez jestez zwolenniczka takich pytan i sama pytam jak juz znie wiem co kupic,Ale jak ktos mnie zapyta to zawsze odpowiadam-tylko czasem ciezko jest sie zdecydowac i nie wiadomo ile kasy ten ktos chce przeznaczyc
A ty aga nie obawials nie ze ten rowerek wyjdzie troszke za drogo

Nie nie obawialam sie, bo wiem, ze ja stac, a juz kiedys tez wspominalam, ze przydalby mi sie taki rowerek i ze pewnie sobie go w niedalekiej przyszlosci kupie, a tesciowa na to,ze bardzo chetnie mi go sprawi. Wiec, co sie odwlecze, to nie uciecze. Teraz ma okazje mi go sprezentowac, do grudnia jeszcze kupa czasu:tak:
W stosunku do innych mam zazwyczaj duzo skromniejsze wymagania;-) :tak: :-D
Ale ze mnie cwana synowa, hahaha....:laugh2: :laugh2: :laugh2: ;-) ;-)

To fajna tesciowa heksa!:laugh2: :laugh2: Wiesz z tesciowymi to sie dobrze zyje,jak sa daleko:tak: Moja mieszka od nas 600km wiec sie suuper dogadujemy;-)

reklama
Do góry