reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
ach znow temat tesciwej:eek:
no moja to widziała wnuka z5 razy ,a mały zaraz rok bedzie mial,moja tesciowa niema czasu zeby przyjechac do wnuka i ja tez nie zachodze do niej ---choc czesto jestem na starej dzielnicy gdzie kiedys mieszkałam...a ona nadal mieszka,jakos nie tesknie za nia bo mieszkałam z nia 7 lat:dry:

Temat teściowej bardzo wdzięczny;-):-D. Moja też mieszka w tym samym mieście, a wpada kilka razy w roku (chyba powinnam się cieszyć:-D). Ale ostatnio wizytacje są jakby częstsze:baffled:, może to tylko chwilowe. Karolinka długo mówiła do niej "ciociu" - dobre, nie?:-D. Na urodziny do mnie nie przyjeżdża (my do niech też), więc z prezentami nie mam problemów. I tak jest dobrze:tak:.
Dużo zdrówka dla Majeczki:-).

No to ja jestem wyjatkiem bo z tesciowa mieszkamy na jednym placu i sie super dogadujemy:-) :-) :-)

A ja dzis ide do fryzjera jeszcze nie wiem jaka fryzurke sobie zazyczyc, choc nie mam wielkiego wyboru bo mam włosy krótkie:confused:

Ja do fryzjera chyba przejdę się w środę. Też nie wiem co zrobić z moimi włosami, które lecą mi z głowy garściami. Chyba niedługo fryzjer nie będzie mi potrzebny, bo będę łysa;-):-D.

Witam po weekendzie! Znow nie mialam kiedy do was zajrzec.Byli u nas goscie i my po kominach sie obijalismy.Wczoraj bylismy na stadionie Xlecia bo chcialam jkupic kilka ciuszkow ale byl taki tlok ze zaraz wrocilismy.Ciezko samemu sie chodzilo a gdzie jeszcze z wozkiem.U nas nocka jak zwykle ta sama,co chwila pobudki na cyca....za oknem na niebie jest pochmurno ale ma byc chyba cieplo.

reklama
Witam się po urlopie! Udał się wspaniale, jak na drugą połowę października i góry - mieliśmy bardzo cieplutko i słonecznie. Wypoczęliśmy na maksa :-)

Teraz tylko proza życia... góra prania i sprzątania :dry:

Do góry