reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

to złóż papiery o rozwod a czemu rodzinnego nie dostajesz?bo niby tatusia kasa sie liczy?to złóż wniosek że z nim nie mieszkasz że jesteś zastarszana itp.wiem że jeśli sie go boisz to będziesz wszystko robiła żeby nie mieć z nim konfrontacji w sądzie ale MUSISZ!!!!!!!!!!!!!!wiem że latwo mi pisać bo nie jestem w twojej sytuacji i tego nie przeżyłam co ty ale uwierz w siebie jesteś dorosłą kobietą i żaden frajer nie ma prawa być twoim dyktatorem!!!!!!!!
zdajesz sobie sprawe że Igorek to wszystko widzi?że czuje co ty czujesz?
a jeśli masz jakieś mieszkanie to sorki ale na opał też możesz sie starać z Mopsu a ile jest małżeństw gdzie alimenty biora a razem żyja?

reklama
Wiktoria to może bobasek będzie:-D;-)
No nie wiem test kupiłam dzisiaj bo chce się upewnić bo w razie ciązy nie wolno tabletek zażywać
aleksia ah ja juz chyba wszystko napisałam i nic dodac nowego nie mogę, smutno:(
as no to sie rozpisałas, ale ta nowa wiedza i tak nam nie pomoze pomoc aleksi, niestety(
wiktoria a co to cię meczy za choróbsko?
aguska u nas tez do domu z pogodą, a miałam isc z ewuniaf na spacer;/ Ch a wyglada jakby zaraz miało padac, jej dzieci chore wiec chyba nie zaryzykujemy:(

No to ja lece na sniadanko, miłego dnia.
Nie wiem może to 9 miesięczne :-) albo jakiś wirus nie wiem sama

wiktoria to rob szybko test i dawaj znac, juz czekam z szapmanem zeby przywitac kolejnego babaska:)
20110918(013).jpg20110918(006).jpg

Hej.
Aleksia no szkoda słów po prostu.... Faktycznie nie ciekawa sytuacja, bo w zasadzie wszystkie te dodatki Ci się należą a nie dostaniesz bo brak głupiego papierka(czytaj=rozwód).

Wiktoria to testuj testuj!!! I dawaj znać!

U nas pada. Pogoda pod psem:-(. Do tego akwarium mi puszcza i się leje woda:wściekła/y:! Wrrrrrrr. Czekam aż mały pójdzie spać i robię żółwiom wyprowadzkę pod prysznic i muszę je uszczelnić.

fanta no to moja rada nr 1, jak pijesz alkohol to popijaj tylko wodą niegazowaną z cytryną. Alkohol wypłukuje wit C, a cytryna ją uzupełnia i nie masz kaca:] No chyba że pijesz cytrynówkę to nie ma potrzeby w ogóle zapijac;p

Gimpelka, ja nie trunkowa :-D. Kurczę jak coś wymyślę, to wymienie się też jakąś mądrością :-D;-). Puki co nie mam do tego głowy niestety.

Witam się kochane poniedziałkowo:-).
Wybaczcie, że nie nadrobie Waszych postów ale jest tego poprostu za dużo :tak:. Zrekałam gdzie, to ja pisałam w piątek, patrzę, a tu 9 stron do nadrobienia :szok::szok:. Fajnie, że tak ruszyłyście z postami :tak:.
Weekend miałam zalatany ale już sobie wszytko pozamawialiśmy <z wyjątkiem zmywarki, bo jestem jeszcze nie zdecydowana :baffled:>, kupiliśmy już farby do pokoji i takie tam pierdoły do malowania. Także wczoraj zaszaleliśmy i trochę kasy poszło. Dziś nie posiedzę z Wami długo, bo mężuś ma urodzinki i muszę wszytko dopiąć na ostatni guzik :tak:.
Aguska, dziś o 17 odbieramy kluczyki :tak:, a później robię dla T tam małe przyjątko <będą rodzice, siostra T z mężem i kochana babcia mojego T :tak:>, mam nadzieje, że będzie zadowolony :tak:.
As, kochana jak się czujesz?
Karolcia, Anulaaa, Agulek, dzieciaczki zdrowe??
Justa co tam, że się nie odzywasz?
Aleksia, trochę pozytywnej energii przesyłam i dobrego humorku :tak:.
Dopiję kawkę i lecę z młodym po jakiegoś torta :tak:.

fanta to udanego przyjecia:)
A mnie dzisiaj czeka kupa roboty, zaczne od kuchni, starta naczyn do wycierania;/ Chyba trzy automaty prania, no i to prasowanie nieszczesne, bleee czy ja sie kiedys z tym prasowaniem wyrobie?:)

Witajcie
wróciłyśmy ze szpitala pobrali materiały do badań i dziś wyniki po południu mamy ktg i echo serca kurka ale pośle mojego bo ze mną ona się dotknąć nikomu nawet nie da :baffled:

Aleksia babo weź się w graść i odejdź od niego przecież Igor nie może patrzeć na takie rzeczy nie wierze w to że jesteś szczęśliwa przy nim..

Nie mam ochoty w ogóle na pisanie chyba będzie koszmar do przyszłego czwartku z moim samopoczuciem :baffled:

Fanta wszystkiego najjjjj dla meżusia ;-)

reklama
Fanta udanej zabawy.
U nas katarek już minimalny, przez to już nic nie ściągam i to co tam ewentualnie jest powoduje niestety większy kaszel no ale wiem, ze to taka kolej rzeczy.

Ja już nie prasuję od dawna. Suszę ciuchy maksymalnie rozłożone i prosto z suszenia w kostkę i do szafy.

Mały zasnął biere się za to nieszczęsne akwarium.

Do góry