reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam się z Wami popołudniowó Kochane. Dziś miałam kiepski dzień:-( dziękuję Wam za tak ogromne wsparcie:-) Kocham Was kobietki:-*:-*:-* fanta udanej imprezy i wszystkiego naj dla męża. Zdrówka dla wszystkich chorówitkow. A ja idę do sąsiadki dwa domy dalej wiecie po co? Wiecie prawda? Dzisiaj już mam tak oczy od płaczu zapuchniete ze masakra. Przepraszam Was nie zanudzam:-) Wiki a powiem Ci ze ja też miałam nadzieję ze będzie fasolka:-):-):-)

reklama
Witam się z Wami popołudniowó Kochane. Dziś miałam kiepski dzień:-( dziękuję Wam za tak ogromne wsparcie:-) Kocham Was kobietki:-*:-*:-* fanta udanej imprezy i wszystkiego naj dla męża. Zdrówka dla wszystkich chorówitkow. A ja idę do sąsiadki dwa domy dalej wiecie po co? Wiecie prawda? Dzisiaj już mam tak oczy od płaczu zapuchniete ze masakra. Przepraszam Was nie zanudzam:-) Wiki a powiem Ci ze ja też miałam nadzieję ze będzie fasolka:-):-):-)
Kochana wciąż mysle o Tobie trzymaj się i nie daj!!

Witajcie
wróciłyśmy ze szpitala pobrali materiały do badań i dziś wyniki po południu mamy ktg i echo serca kurka ale pośle mojego bo ze mną ona się dotknąć nikomu nawet nie da :baffled:
No i jak? Wszystko w porządku? Mam nadzieję, że tak...

Zawiozłam małego do szkoły,odwiedziłam mamę,zrobiłam zakupy iiii
Się przeforsowałam :baffled::baffled::baffled:
Idę poleżeć trochę ,niech ból odpuści nieco..:sorry2::sorry2:

Nooo! Bo jak kija wezmę! :wściekła/y::growl::evil::evil: Nie no, kija na ciężarną może nie, :sorry2:, ale zaraz wsiądę w auto i przyjadę by dopilnować fasolinki.:ninja2: ;-)
Proszę mi tu się oszczędzać!:crazy:

A mi jest strasznie niedobrze i słabo a wczoraj miałam takie zachcianki ze szok pierwsze torta później ogórka :-)

Wiki doczytałam , że bierzesz tabletki. :tak: Ja wcześniej brałam przez ok. 7 lat, teraz po porodzie 2 -gi rok już leci.:tak:
Miesiączka staje się skąpa, czasami jest to tylko plamienie , nieraz takie brązowe, o jakim piszesz:tak:. Skraca się też jej czas.:tak: Przy moich 5-dniowych mękach i pływaniu , po tabsach okres mam 2 , 3 dni bardzo skąpy. :tak:
Zachcianki miewam zwykle , kiedy @ ma nadejść. :-D Najeść się wtedy nie mogę.:zawstydzona/y:

Justa co tam, że się nie odzywasz?
Bo dopiero teraz mam czas.:sorry2:
W piątek balet , w sobotę do południa byliśmy u mojej mamuśki ,a po południu pojechaliśmy na noc do teściów:happy:. Wróciliśmy późną nocą w niedzielę, tak nam się dobrze siedziało. :-D
Dziś zanim posprzątałam, poprałam,poprasowałam ,odrobiłam ze starszakami lekcje, ogarnęłam wszystko ... to wieczór nadszedł.:sorry2:

Przeczytałam wszystkie zaległości, ale poruszyliście tyle tematów, że nie sposób na każdy odpisać.:-D

Fanta udanej imprezki. Wszystkiego naj, naj, naj dla mężusia. No i wreszcie na swoim.:-)
Aleksia trzymaj się kobieto! Ten wyjazd za granicę dobrze ci zrobi. :tak: Odetchniesz psychicznie. :tak: A kto wie, może tam kogoś spotkasz i ściągniesz Igora.;-) Kiedy wyjeżdżasz?
lena , ViKamcia pięknie dziewczynki wam przybierają i rosną. :tak:
AsienkaPL zdrówka dla was!
Beata1988 skąd ja znam takową furię. :baffled:Moja też już w dzień nie śpi, a na wieczór jakby szatan w nią wstępował.:crazy:

Witajcie dziewczyny!
Aleksia - tak mysle o Tobie KOchana. Moze poszukaj, gdzies w Twojej okolicy jakiegos stowarzyszenia, fundacji itp pomagajacym kobietom. Napewno od nich byc mogla uzyskac jakies konkretne inforamacje jak uwolnic sie od drania.

wiktoria to teraz zgłupiałam bo dziewczny pisza ze powodzenia w zafasolkowaniu i ze na pewno nastepnym razem sie uda... to wy staracie się o dziekco? Jakos mi to umknęło:)

aleksia a po co do sąsiadki? Ja nie wiem? Wyplakac się?

A ja byłam u cioci na kawce popołudniowej, potem kolacyjka i teraz zabierams ie za miniony odcinek Pierwszej Miłosci na iPli, dobrej nocki:*

Witam wieczorem :tak: spać mi się dzisiaj chce :baffled: M dzisiaj zamontował antenę u sąsiadów i mam kablówkę w końcu :-D Kuba zaraz spać idzie bo nie spał i marudzi :sorry2: a jeszcze taka pogoda dzisiaj była a ten nie spał, ja nie wiem co za dziecko :-p jutro M ma służbę więc będę sama siedzieć, ale ja tego nie lubię :no: jutro się muszę wziąć za tę kuchnie żeby do piątku skończyć :tak: M zamówił pizze za 30 minut będzie więc się najem ;-) ostatnio kalorie za mną chodzą jak nie wiem, ale to po @ :sorry2: spokojnej nocki życzę :-)

reklama
Do góry