reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

wiktoria to rob szybko test i dawaj znac, juz czekam z szapmanem zeby przywitac kolejnego babaska:)
Zobacz załącznik 391775Zobacz załącznik 391776
fotki mniodziooooo ;-):-):-):-)

Hej.
Aleksia no szkoda słów po prostu.... Faktycznie nie ciekawa sytuacja, bo w zasadzie wszystkie te dodatki Ci się należą a nie dostaniesz bo brak głupiego papierka(czytaj=rozwód).

Wiktoria to testuj testuj!!! I dawaj znać!

U nas pada. Pogoda pod psem:-(. Do tego akwarium mi puszcza i się leje woda:wściekła/y:! Wrrrrrrr. Czekam aż mały pójdzie spać i robię żółwiom wyprowadzkę pod prysznic i muszę je uszczelnić.
znam te przyjemności ,mam akwa 345 litrów :rofl2::rofl2::rofl2:
Nie zazdroszczę:no::no:

Gimpelka, ja nie trunkowa :-D. Kurczę jak coś wymyślę, to wymienie się też jakąś mądrością :-D;-). Puki co nie mam do tego głowy niestety.

Witam się kochane poniedziałkowo:-).
Wybaczcie, że nie nadrobie Waszych postów ale jest tego poprostu za dużo :tak:. Zrekałam gdzie, to ja pisałam w piątek, patrzę, a tu 9 stron do nadrobienia :szok::szok:. Fajnie, że tak ruszyłyście z postami :tak:.
Weekend miałam zalatany ale już sobie wszytko pozamawialiśmy <z wyjątkiem zmywarki, bo jestem jeszcze nie zdecydowana :baffled:>, kupiliśmy już farby do pokoji i takie tam pierdoły do malowania. Także wczoraj zaszaleliśmy i trochę kasy poszło. Dziś nie posiedzę z Wami długo, bo mężuś ma urodzinki i muszę wszytko dopiąć na ostatni guzik :tak:.
Aguska, dziś o 17 odbieramy kluczyki :tak:, a później robię dla T tam małe przyjątko <będą rodzice, siostra T z mężem i kochana babcia mojego T :tak:>, mam nadzieje, że będzie zadowolony :tak:.
As, kochana jak się czujesz?
Karolcia, Anulaaa, Agulek, dzieciaczki zdrowe??
Justa co tam, że się nie odzywasz?
Aleksia, trochę pozytywnej energii przesyłam i dobrego humorku :tak:.
Dopiję kawkę i lecę z młodym po jakiegoś torta :tak:.
Kochana tak ogólnie to dobrze,ale jak przyniosłam zakupy w większej ilości z auta to brzuch mnie boli,więc idę poleżeć trochę .Niech się uspokoi to ciągnięcie.:baffled::baffled::sorry2::sorry2:
Wszystkiego najlepszego dla meża !!!
Fajnie,że już kluczyki odbieracie :-):-)
Ja mam zmywarkę simensa i bardzo sobie chwalę :tak::tak:;-):-):-)

Witajcie
wróciłyśmy ze szpitala pobrali materiały do badań i dziś wyniki po południu mamy ktg i echo serca kurka ale pośle mojego bo ze mną ona się dotknąć nikomu nawet nie da :baffled:

Aleksia babo weź się w graść i odejdź od niego przecież Igor nie może patrzeć na takie rzeczy nie wierze w to że jesteś szczęśliwa przy nim..

Nie mam ochoty w ogóle na pisanie chyba będzie koszmar do przyszłego czwartku z moim samopoczuciem :baffled:

Fanta wszystkiego najjjjj dla meżusia ;-)
Trzymam kciuki za wyniki badań.

Zawiozłam małego do szkoły,odwiedziłam mamę,zrobiłam zakupy iiii
Się przeforsowałam :baffled::baffled::baffled:
Idę poleżeć trochę ,niech ból odpuści nieco..:sorry2::sorry2:

reklama
fanta to udanego przyjecia:)
A mnie dzisiaj czeka kupa roboty, zaczne od kuchni, starta naczyn do wycierania;/ Chyba trzy automaty prania, no i to prasowanie nieszczesne, bleee czy ja sie kiedys z tym prasowaniem wyrobie?:)

Gimpelka, mam tak samo z tym prasowaniem :tak:. Jak ja nie nawidzę prasować!!!
Aguska, też mam nadzieję, że mu się spodoba :tak:. Mam nadzieję, że samopoczucie z czasem też ulegnie polepszeniu. Wpadaj do nas jak tylko znajdziesz chwilkę, my już Ci humorek poprawimy :tak: ;-).
Anulaaa, mam nadzieję, że wyniki badać będą dobre. 3mamy kciuki! :tak:.
Karolcia, dobry patent z tym praniem :tak:.
As, czy to jest normalne z tym bólem brzucha? Bo wydaje mi się że powinnaść iść do lekarza :tak:.
Już pranie wstawiłam, małemu włosy ściełam, chatkę odkurzyłam, w piekarni pod domem nie ma tego co chcę więz zaraz będę się zbierała gdzieś dalej....

As jakie przeforsowałam?? oszczędzaj się ;-)

ja do 15 siedzę jak na szpilkach zupe zrobiłam i na dziś koniec pogoda taka jak i mój nastrój zrównały się dziś :-D

hej hej hej a ja zisiaj w domu:)
byłam zaszczepic Gajke mimo kataru została zaszczepiona 400 zł biedniejsza...ale czego sie nie robi dla dzieci:)
Wazy juz 12,9

Kochane nie ma czego świętować nie jestem w ciąży i tak tez myślałam tylko chciałam się upewnić.

My teraz z przedszkola wróciliśmy dzisiaj pierwsze usprawiedliwienie napisałam :-) Martynka już się nie może jutra doczekać będą w szkole robić jeża :-)

Witajcie. Wybaczcie że ostatnio wpadam i wypadam ale co chwilę coś do roboty :dry: w sobotę pojechaliśmy rano na miasto, potem do żar do mamy i dopiero na jarmark pojechaliśmy po 15.00 :sorry2: Kuba się wyszalał i byliśmy w domu o 20,00 :tak: wczoraj rano przyjechali teściowie, potem obiad na szybko i znowu pojechaliśmy na jarmark, ale padało więc tylko kawałek się przeszliśmy, ja sobie buty kupiłam a tak to nic więcej ciekawego nie wpadło mi w oko :tak: dzisiaj rano się wzięłam za sprzątanie, domalowałam resztką farby przebarwienia w dużym pokoju i jeszcze tylko u Kuby pomalować na biało i w kuchni :tak: ale mi się już nie chce jak cholera :sorry2: moje dziecko się zbuntowało i nie chodzi ostatnio spać a wieczorem marudzi strasznie i doprowadza mnie do furii :no: już mam dosyć spać mi się chce jak nie wiem, idę wieszać pranie bo się skończyło prać :-) zajrzę wieczorem :tak:

beata jak przeczytałam Twoje; "pranie bo się skonczyło prać" t właśnie wyłączyła się moja pralka:) I tez musze isc wieszac, u mnie ot juz druga dzisiaj...

Czesc Kofane Kobitki!:-)
Ja dopiero teraz weszlam, bo rano z malym u lekarza bylismy. Ksawcio od pewngo czasu w nocy i rano wymiotuje cale badz czesc mleczka. Pije na lezaco i podobno w tym tkwi problem. Hm.... zobaczymy.
Za to malza dopadla jelitowka i wymiotowalam w nocy, a mi zbiera sie na pawia. Kurde no...:-(
a zajecia sa w srode i zadanie domowe trza wykonac!:tak:
Aleksia - tak, tak wiem odnalazlas mnie na NK. :-) Bardzo ciezko jest byc samotna matka w PL, wiec o czym mowie bo moja mama wychowala sama mnie i brata. Mama opowiadala, ze jakies 30 lat temu, jak moj brat mial kilka latek, to sedzina kazala mamie doszywac rekawki do za krotkiej kurteczki dziecka. Bez komentarza.... to nazywa sie polska rzeczywistosc!:wściekła/y:
fanta - udanej imprezki urodzinkowej!:-)
As - nie przemeczaj sie Kochana i duzo, duzo wypoczywaj!:tak:
gimpelka - fajne focie ;-)
Lena - ale duza Panna!:-D
anulaaa - zycze swietnych wynikow badań
wiktoria
- szkoda, ale zapewnie kolejnym razem sie uda. Zycze powodzenka w zafasolkowaniu!:-D

lena super masz wypieki :-)
musze też z moimi chyba bloga założyc bo tak to mam wszytsko w zeszytach i na kartkach a późńiej szukam gdzie co jest :-p
wiktoria współczuję takiego pouczania przez teściową...
pamiętam jak moja teściowa była zazdrosna o to że mój jadł coiś co zrobiłam a jak mieszkał z mamusią to tego nie jadł (nie pamietam czy to były gołąbki czy grzybowa ) ale mówił że nigdy w domu nie jadł bo nie lubił..
a ona z tekstem przy wspólnym obiedzie :
"jesz (i tu nazwa potrawy) ?przecież nie lubisz " a on na to ..
"Ale jak Kamila robi to mi smakuje bo robi lepsze"
:szok::szok::szok: takie oczy zrobiłam i mi się głupio zrobiło ze mamie tak pwoiedział
oczywiście on nie chciał jej pojechać bo on nie lubi komuś przykrości sprawiać ale wiem że napewno jej sprawił przykrość tym że mamusia nie gotuje tak dobrze jak żona :-p
no ale w sumie mi to wisi bo teściowa niby miła i wogóle ale czasem jak coś powie to aż się słuchać nie chce ;-)
aleksia wiesz co.. ja uważam że jakbys się zaparła w sobie to byś radę dała..
zobacz .. moja mama ma 4 dzieci po rozwodzie została sama z nami (nie pracując wcześńiej)
i dała radę a my wszyscy do szkoły chodziliśmy
owszem nie miała mieszkania na opał ale rachunki w blokach płaciła nieziemskie za 4 pokoje i wodę i wszystko..
także myslę ze jak tak naprawdę będziesz chciała to weźmiesz rozwód postarasz się o alimenty i już
jak sobie takie zdjęcia dla sądu ząłatwisz jego z akąś inną laską ze zdradza i wogóle to szybciej rozwód dostaniesz..
no tyle ode mnie..
i myslę że więcej pisać nie trzeba..
zamiast marudzić trzeba brac się w garść :tak:
fanta 100 lat dla mężusia :-)
mój ma też na dniach urodzinki :-p
gimopelka fajne zdjęcia :-)
lena trochę zapłaciłaś za szczepienie

aha edit ja wczoraj wazyłam Emmę no i waży mi 8.48 :-p

wszystkim chorowitkom zdrówka..
a ja sie żegnam :-)
wrócę za niedługo :-p

reklama
lena ładna waga:-)
Vikamcia u was widzę waga ciężka:-Dsuper;-)
dziewczyny u nas leje m już do domku zmierza
mały znowu nie spał mimo że pogoda do d... myślałam że przyśnie a tu na zabawe go wzięło
zdrówka dla chorowitków!!!!!!!!!

Do góry