reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Rany dopiero usiadłam :szok:
Aleksia najpierw jest sprawa o alimenty dopiero o rozwód,wiem to stąd bo ta moja koleżanka której miałam córki dzisiaj odeszła od meża z dwójką dzieci, dlatego jej pomagam jak mogę...
Wiesz nie wiem czy mogę osądzać ale wydaje mi się że faceci czasem specjalnie robią(zostawiają)takie rzeczy aby to kobieta miała "powody" aby odejść i czuła się winna jakby nie patrzeć to bardzo słaba psychicznie płeć i większość z nich nie potrafi zerwać z przeszłością więc próbują wszystkiego co by im w tym pomogło...

Gimpelka dzień był strasznie intensywny o 18 miałam już język na wierchy matko czego ja dziś nie udawałam:-Dczego ja dziś nie robiłam :-Da potem się dziwie, że one ciocie kochają :-D

Odstresowałam się dziś troszkę przy nich czekają mnie dwa cieżkie tygodnie do operacji a potem to już w ogóle... od jutra robię Wiki badania więc stres ogromny ... widziałam go już po moich włosach dziś matko cze ze stresu mogą tak włosy wypadać :szok:

reklama
Witajcie z rana moje Kochane:-):-):-) Anula mogą mogą. Ja jak myje głowę to pełno ich w wannie:-) a na poduszce po wstaniu rano też pełno:-:)-( ja dodatkowo jeszcze mam taka fazę ze ciągle bym jadła przeważnie słodkie:-( i dlatego wyglądam jak wyglądam:-( ktoś może powiedzieć ze jej to dobrze bo jak ona wygląda:-( ale to guzik prawda, ja nie chudne tylko tyje bo coraz więcej jem:-( np. Nutelle ze sloiczka łyżeczka:-:)-:)-( idę się ogarnąć Kobietki, potem po bułeczki a puzniej muszę iść do sklepu małemu coś na kanapkę wziasc:-( muszę kreskę otworzyć bo przecież nie wyrobie się:-( masakra:-( miłego dnia dla Was. ANULA BĘDZIE DOBRZE KOCHANA. Nie martw się. Trzymam kciuki dobra ciociu. Będzie dobrze zobaczysz. Wstawajcie spiochy. Ja tylko taka sowa jestem:-) byłam u Was w nocy no ale nie napisałam nic bo mój post był ostatni:-):-) AS JAK MINĘŁA NOCKA U CIEBIE KOCHANA?:-) jak u Was Kochane po niedzieli? Napewno dobrze. Pogoda była piękna, słoneczna można było jeszcze skorzystać ze słoneczka:-):-):-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej Wiktoria:-) ja tu Kochana na służbie jestem i tylko zaglądam i patrzę czy jesteście:-) to dlatego byłam pierwsza:-):-):-) u nas dzisiaj też słoneczko wychodzi nawet już:-):-) Igor już też wyspany:-) a ja lecę do sklepu. Narka dziewczyny. Zajrze jak wrócę ze szkoły to już napewno będę miała co poczytać:-):-) w głowę mi się coś robi he he:-:)-( ale nic dziwnego prawda?:-(

Rany dopiero usiadłam :szok:
Aleksia najpierw jest sprawa o alimenty dopiero o rozwód,wiem to stąd bo ta moja koleżanka której miałam córki dzisiaj odeszła od meża z dwójką dzieci, dlatego jej pomagam jak mogę...
Wiesz nie wiem czy mogę osądzać ale wydaje mi się że faceci czasem specjalnie robią(zostawiają)takie rzeczy aby to kobieta miała "powody" aby odejść i czuła się winna jakby nie patrzeć to bardzo słaba psychicznie płeć i większość z nich nie potrafi zerwać z przeszłością więc próbują wszystkiego co by im w tym pomogło...

Gimpelka dzień był strasznie intensywny o 18 miałam już język na wierchy matko czego ja dziś nie udawałam:-Dczego ja dziś nie robiłam :-Da potem się dziwie, że one ciocie kochają :-D

Odstresowałam się dziś troszkę przy nich czekają mnie dwa cieżkie tygodnie do operacji a potem to już w ogóle... od jutra robię Wiki badania więc stres ogromny ... widziałam go już po moich włosach dziś matko cze ze stresu mogą tak włosy wypadać :szok:
Kochana ciężki czas przed Wami.Trzymam kciuki.
Będzie dobrze.
Aleksi mąż to kawał sk...na .:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Sama osobiście jakiś czas temu załatwiałam policję ,żeby pojechali do niej i sprawdzili co się dzieje ,bo Ola miała wtedy do mnie przyjechać w drodze powrotnej od lekarza.:crazy::crazy:
Niestety do Wa-wy nie dotarła,bo się okazało,że jej wspaniały mąż schował jej buty ,żeby nie mogła z domu wyjść,bo ona nie jedzie do lekarza tylko do kochanka.Jak się dowiedział,że mój mąż daje pieniądze na dla Oli a ostatecznie było to kilka ładnych tys.zł to oskarżył ją ,że skoro ktoś jej takie pieniądze daje to musi być jej kochankiem.:baffled::baffled:Do tego zamykał ją w domu i dosłownie pilnował jak psa,bił jak było coś nie tak,nie dawał pieniędzy ,nie zostawiał jedzenia jak wyjeżdżał.Kiedyś leżała z gorączką 40 stopni przez prawie 4 dni bez leków,picia i jedzenia .Jak do niej dzwoniłam to była tak słaba,że prawie jej nie słyszałam:sorry2::sorry2::baffled::baffled::baffled::baffled::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Powiem szczerze,że on traktuje Olę jak swoją własność,jak coś co nigdy i za żagne skarby jej nie pozwoli odejść,uzależnia ją od siebie pod każdym możliwym względem i robi co mu się podoba i kiedy ma na to ochotę.
Dla mnie to nie człowiek-to tyran w najgorszym wydaniu....:baffled::baffled::baffled:
A Ola podświadomie się go boi i nie chce się do tego przyznać ,a on to doskonale czuje i wykorzystuje na każdym kroku.:sorry2::sorry2::sorry2::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

OLA KOCHANA PRZEPRASZAM-ALE MUSIAŁAM TO NAPISAĆ :baffled::baffled::baffled::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::sorry2::sorry2:

Witajcie z rana moje Kochane:-):-):-) Anula mogą mogą. Ja jak myje głowę to pełno ich w wannie:-) a na poduszce po wstaniu rano też pełno:-:)-( ja dodatkowo jeszcze mam taka fazę ze ciągle bym jadła przeważnie słodkie:-( i dlatego wyglądam jak wyglądam:-( ktoś może powiedzieć ze jej to dobrze bo jak ona wygląda:-( ale to guzik prawda, ja nie chudne tylko tyje bo coraz więcej jem:-( np. Nutelle ze sloiczka łyżeczka:-:)-:)-( idę się ogarnąć Kobietki, potem po bułeczki a puzniej muszę iść do sklepu małemu coś na kanapkę wziasc:-( muszę kreskę otworzyć bo przecież nie wyrobie się:-( masakra:-( miłego dnia dla Was. ANULA BĘDZIE DOBRZE KOCHANA. Nie martw się. Trzymam kciuki dobra ciociu. Będzie dobrze zobaczysz. Wstawajcie spiochy. Ja tylko taka sowa jestem:-) byłam u Was w nocy no ale nie napisałam nic bo mój post był ostatni:-):-) AS JAK MINĘŁA NOCKA U CIEBIE KOCHANA?:-) jak u Was Kochane po niedzieli? Napewno dobrze. Pogoda była piękna, słoneczna można było jeszcze skorzystać ze słoneczka:-):-):-)
Spasuj z tymi słodyczami ,bo to nic dobrego.
Przyzwyczaiłaś mózg do nich i on teraz tego potrzebuje.
Słodycze to jak narkotyk niestety ....
U mnie noc spoko ,siedziałam przy obrazie do ok.2 w nocy ,ale jestem wyspana.;-):-):-)

Mała pojechała już na wycieczkę i pożegnanie było "przytulankowe" choć ona już 15 lat skończyła.:tak::-):-)
Teraz się szykujemy do szkoły.:tak:
Zauważyłam ,że w tej ciąży tak samo jak z Klaudią wystarczy,że zjem lub się napiję cokolwiek i mdłości mi mijają.;-):-):-)
Nie jest z tym tak źle u mnie u mnie ,więc dam radę :-D:-D:-D
Nadal mnie niesamowicie brodawki bolą ,plecy i brzuch ciągnie :szok::szok::szok: :baffled::baffled::baffled::-D:-D:-D:-D
i to w zasadzie wszystko z objawów:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
Miłego dnia

Witam kochane przeczytałam was
anulaaa trzymam kciuki oby wszystko było ok będziemy z toba
aleksia kochana skłdaj sprawe o alimenty i o znęcanie sie!!!!!!!!tak nie może być mówisz że jesteś uzależniona od hniego finansowo idź do opieki złóż papiery na igora żebyś dostawała dofinansowanie na książki a nawet jedzenie.wiem że wiele nie dostaniesz ale zawsze coś.
po tym wszystkim ja w życiu bym nie pozwoliła żeby sie do mnie zbliżył zostałaś ofiara ale n ie pozwalaj aby to sie pogłebiało!!!!!!!!czas leci a ty w tym brniesz
wiem że tu chodzi głównie o kase ale spróbuj może akurat z mopsu uda ci sie jak najwięcej wyciągnąć.ty masz chyba jakiś uszczerbek na zdrowiu nie?wiem że nawet na to możeszx dostać jakieś drobne pieniądze.musisz iść i sie tam wszystkiego wypytać
tak nie może być szkoda ciebie i Igora

u nas pogoda do d... a ja musze z Bartusiem na miasto iść
mam nadzieje że padać nie będzie ale wszystko na to wskazuje:baffled:
fanta i jak o której macie klucze odebrać?
Justa jak po wypadzie?

As Kochana Ty moja nie przepraszaj mnie Słońce bo wszystko to co napisałas to szczera prawda i tak było i tak jest. To ze się Świadomie Go boję to prawda bo się boję:-:)-( i to panicznie:-:)-:)-( aguska gops mi nie da nic dopuki nie będę miała rozwodu i będę matka samotnie wychowująca dziecko. Dowiadywałam się już Kochana. Muszę mieć rozwód albo seperacje. Jak na rodzinne na Igora złożyłam i nie dostałam a co dopiero inne pieniądze. Nawet darów już mi nie chcieli dać bo mi się nie należy. Powiedzieli ze ostatni raz:-:)-:)-:)-(.

reklama
aleksia ah ja juz chyba wszystko napisałam i nic dodac nowego nie mogę, smutno:(
as no to sie rozpisałas, ale ta nowa wiedza i tak nam nie pomoze pomoc aleksi, niestety(
wiktoria a co to cię meczy za choróbsko?
aguska u nas tez do domu z pogodą, a miałam isc z ewuniaf na spacer;/ Ch a wyglada jakby zaraz miało padac, jej dzieci chore wiec chyba nie zaryzykujemy:(

No to ja lece na sniadanko, miłego dnia.

Do góry